Arkadaşlar,ön fren balatası disk başına 115 tl çift disk için230 tl diyor yetkili servis.Ön fren balataları için tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.bakır balata kullanan var mı ,orjinal iyi mi
kazasız sürüşler
Güle güle kullan, Allah kaza bela vermesin :rendeer: Hele bir alış hiç vazgeçemiyeceksin :cat: varsa bir iki resim koysan iyi olurdu :wiinkk:
Dün 2013 CBF 1000 ime kavuştum. Motor henüz 1 aylık ve 1000 km de idi. Sahibi ihtiyaçtan satılığa çıkartmıştı. Ben de ankara'ya gidip motoru aldım, aynı gün istanbula getirdim.Eski sahibi çok nazik bir insandı, sağolsun branda ve depo üstü çantasına kadar hediye etti hatta belim üşümesin diye yeni aldığı belliğini bile verdi. Ümit ederim sıkıntısını tez zamanda aşar gönlündeki motoru alır. Önceki motorum MT-03 idi ve 5 yıla yakın kullanmıştım. Bu motorda ağırlığı dışında hiçbirşeyini yadırgamadım. Ağırlığa alışmam için biraz daha trafikte kullanmam gerekecek sanıyorum. Ancak bunun gibi güçlü motorların kesinlikle 25 yaş altına yasaklanması gerekir. Motorun ne zaman hızlandığını anlamıyorsunuz bile, MT-03 de 170 yapmak için depoyla çiftleşmek (!) gerekiyordu, ama bunda 180 km/saat hızlı gitmiş hissi bile vermiyor. Yavaş gitmek için Tibet'e gidip shaolin eğitimi almak gerek. İnsanın kendini frenlemesi çok çok zor. 20 li yaşlardaki delikanlının elinde çok tehlikeli olur.