Uzun zamandır bu cbf 1000'ler aklımı kurcalıyor. 2010 ve sonrasını alma imkanı yok ama eski kasaları düşünmüyor degilim. Geçenlerde hakkında okudugum bir yazıda fren performansı, viraj kabiliyeti, konforu gibi konuları anlata anlata bitiremiyorlar. Bu yazıyı yazan kişi eski BMW1200gs sahibi ve fren performansının 1200gs'den daha iyi oldugunu söylüyor! (abartımı bilmiyorum?)
Hız merakım yok demesiyle beraber yaptıgı topspeed denemesinde verdigi max. hıza kimse inanmayınca şöyle bir açıklaması oluyor;
http://i1098.photobucket.com/albums/g373/elint4837/AzioQPNCQAAyaBJ.png

(275 km civarı sanırım.)
Bandit 600s'den önce 1200s sahibiydim. Evet 600S'in viraj kabiliyeti daha iyi fakat 120km gibi normal seyir hızlarında devir saatinin 6000 e gelip motor sesi dinletmesine bir türlü alışamadım. 1200s ile 120-160 km arası motor gayet rahattı. Benim bündeye buna fena halde alışmıştı. 600S'de arada rüzgar alıyıp deyip biraz gazı açınca 600cc racingler gibi devir çevirme manyagı olup çıkması açıkcası pek memnun etmiyor. Tekrar 1200s mi alsam diye düşündüm ama abs olmaması, fan olmaması, enjeksiyon omlaması gibi nedenlerle eski kasa cbf 1000 ler daha mantıklı görünüyor. Özellikle CBS/ABS kombinasyonu frenleri avrupalı üreticilerin düzeyine getirdigi söyleniyorki herzaman gitmeden çok durmaya önem veren birisi olarak sırf bu özelliginden dolayı bile alınması gerektigini düşünüyorum.
Peki bu noktada sizlerin görüşü nedir? Eski kasa cbf 1000 alınır mı?Alınırsa beni üzecek bir yönü var mı?( yakıt ,kronik sorunlar vs...) Bu arada belirtiyim şehir içi kulanıcısı degilim. Sahil yoluna çıkıp uzunyol yaparım. Seyir hızımda genelde 120 km olur , arada rüzgarın tadınada bakarım tabi

ama dedigim gibi agırlıklı olarak hızım 120 km civarıdır.