Malesef bizim gariban CB125E için kdrsahin.
Bugün dediğim gibi 185TL'ye HALK sigortaya yaptırdım.
185 de az değil bence. Sigorta şirketlerini serbest piyasaya salanların kulakları çınlasın :/
Malesef bizim gariban CB125E için kdrsahin.
Bugün dediğim gibi 185TL'ye HALK sigortaya yaptırdım.
Selamlar; bugün evelallah 250 cc bir motosiklet alacağım için ilk sahibi olduğum cb125e yi satıyorum. Motosiklet üzerinde koruma demiri kappa k35 çanta elcik koruma depo kılıfı bulunmakta. 2012 model 6000 kmde. 2000 kmde bir Yetkili serviste yağı değişti. Fiyat 3250 diyorum. Çanta almazsanız 3150 lira.
250cc de ne düşünüyorsun![]()
Bikaç aylık motosiklet +koruma demiri+kappa tabla, çanta+elcik koruma+depo kılıfı... için fiyatı uygun tutmuşsun umarım en kısa zamanda satılır isteğine kavuşursun. Hayırlı satışlar![]()
185 de az değil bence. Sigorta şirketlerini serbest piyasaya salanların kulakları çınlasın :/
arkadaşlar bugun haberlerde izledim,eğer en ufak bir suçlu kaza yaparsanız (yani karşı tarafın hasarını sigortanız karşılar ise) sigorta yaptırmaya gittiğinizde 10 katına kadar yükseliyormuş. yani 150 tl ye yaptırdığınız sigortayı 1500 tl ye yaptırmak zorunda kalabilirmişsiniz. çok fena,çekme belgesi alıp gezmek daha mantıklı bu durumda.
Ne anladım bu işten?
Bir nevi zararı biz karşılıyoruz yani...
O zaman onca sene belki de hiç kazaya karışmadan BOŞUNA ödediğim paralar ne oluyor?
Kısmetse Aprilia Sporcity 250 ie. Evet hemen satılması için elimden geldiğince uygun yazdım fiyatı. Almayı düşünen arkadaşlara bir güzelliğim daha olabilir. Depoyu fulleyebilrim.
Teşekkürler.
0 536 476 74 16 Murat.
Bence alma ordan, siparişlerim arasında cub ön dişli kapağı vardı, elinde yokmuş diye yollamadı 7.5 lira param onlarda kaldı.Arkadaşlar merhaba ben kask ve dizlik için araştırıyorum ve en uygun motoperformans.com diye bir sitede buldum sanal pazar üzerindende satış yapan bir site ve ısparta toker ticaret yazıyor. Sizce alışveriş yapılırmı güvenilirmi?
Arkadaşlar merhaba,
Bende bugün aranıza katıldım, tarsus honda çayan bayiinden cb 125e aldım ve mersine kadar 30 km kullandım, koltuğu rahatsız etti onun dışında çok güzel
zaten forumu 2 aydır takip ediyorum paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederim onların sayesinde aldım diyebilirim bu motoru
[url]http://imageshack.us/a/img694/8721/img1852uo.th.jpg[/URL]
[url]http://imageshack.us/a/img607/6035/img1853hc.th.jpg[/URL]
Arkadaşlar merhaba,
Bende bugün aranıza katıldım, Tarsus Honda çayan bayiinden CB 125e aldım