Bir baktırmakta fayda var.Minimum a dayanmış.Pek etkilemez ama birşey sormak istiyorum, o kutunun açısını değiştirdiniz mi hiç?Fren kolu için felanda olsa.
Çok ufak bir alan o kadar fark olmamalı.Ben biraz yükseltmiştim 2 mm anca farketti.En kısa zamanda servise göstermekte fayda var.Sonucu bizimlede paylaşırsanız çok sevinirim.
5218 km deyim bende durum bu
[url]http://c1301.hizliresim.com/15/r/j8br9.jpg[/url]
Ben egsozu çok beğeniyorum.Belki bende dış kapağa kaplama yaptırırım.Şimdilik zincir kapağında kaldım ben.
ben tubeless yaptırdım sizede tavsiye ederim. İç lastik hem kaza riskli hemde tamiri zor ve pahalı. Sadece iö lastik 20 tl. İşçilik en az 10 lira alırlar. Tubeless tamiri ise toplam 10 lira.
Arkadaşlar kaporayı verdim cumartesi ben de aranıza katılıyorum inşallah
Güle güle kullanın. nasıl yaptırdınız
nasıl bir işlem yapıyorlar
ve ne kadar ücret tuttu![]()
pazar günü inşallah değiştireceğim balatayıFren hidroliği konusunu ben açmıştım. Aynı Ökkeş'in paylaştığı resimlerdeki seviyede benimki de. kdrsahin de aynısını söylüyor.
Ben bir tespit yapmıştım. Sanırım İstanbul'da (şehiriçi trafiğinde) çok fazla fren kullanmak zorunda kaldığımızdan, balatalar daha çabuk bitiyor. Acaba bu tespit doğru olabilir mi?
Şimdilik henüz ben de servise göstermedim durumu.
Aramızdan birisi bunu yapsa da bizi aydınlatsa süper olacak.![]()
ALLAH KAZA BELA VERMESİN ...Arkadaşlar kaporayı verdim cumartesi ben de aranıza katılıyorum inşallah
Güle güle kullanın. nasıl yaptırdınız
nasıl bir işlem yapıyorlar
ve ne kadar ücret tuttu![]()