Honda Honda Beat Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

CBA

kaazasız belasız saydamsk valla iyi almışın yoksa benmi iyi satmışım ben geçen ay 17000 km de full bakımlı sıfır ön lastikli motoru 2004 model 1800 e sattmıştım ++ alan arkadaş plka ruhsat ve noter masrefı verdi

lastikler pek iyi değildir gerçektnde bulabilrisn pirelli sl 26 olması llazım modeli beate uygunu hemen ondan taktır bence

Sağolun arkadaşlar ;

Bu motoru çok aradım gerçekten, inanın 2005 10.000 km üzeri olanı bile bu fiyata vermiyolar. Satan arkadaş televizyonda falan görmüş motor kullanan birisinin başına gelen kötü bi olaydan çok etkilenmiş, baya soğumuş yani motordan, dükkanlarının bi köşesine koyup üstünü örtmüş duruyodu.

Dikkati elden bırakmayalım arkadaşlar, Allah kimsenin başına kaza bela vermesin.

Son düzenleme:
S.A arkadşlar yakında Motorumun yeni halinin resmini buraya ekleyeceğim.Bu arada Forumumuzda Hiç ALANYA dan beatci yok mu ya.Ben Alanyadayım.Tek Başıma uğraşıyom walla Honda Beat Modifiyeyle.Aslında bizim burda motorunuza yapabileceğiniz şeyler çok sınırlı.Çünkü Sanayimiz Bu konularda oldukça kötü.Ne yapıyorsanız yine siz yapıyorsunuz.Durum Bu.
Saygılar........

Erfer Arkadaşımız Saolsun Resimleri Ekleyecek.Bende Bir Sorun var.Saygılar.......

Son düzenleme:
kadirkobe24 bence yinede haline dua et beat'ın var ama modifiye edemiyosun..bak bizim hiç yok :salut:

kadır arkadasımın motorunun son halı....

kadır bı sorun cıktı dıerlerını eklemeyemedım.k.bakma.en kısa zamanda onlarıda atıcm......ıyı seyırler...

Son düzenleme:
Tmm dostum saolasın.Yardımına Sonsuz Teşekkürler Sunarım.Saygılar.....
2ij5bna.jpg

b8ais5.jpg

2vmv76v.jpg

En sonunda Ekledim walla.Yeni fotoğraf çekersem buraya ekleyeceğim

Son düzenleme:
Yorumun için teşekkür ederim by_moto.Aynayı normalde hep takıyorum ama sırf fotoğraf çekecem diye çıkardım.Fotoğrafları dün akşam çektim.Bugünde çekecem sonra aynayaı takarım.Saygılar........

saol kardeşim yorumun için.Saygılar.....

33mrec1.jpg

t0oozd.jpg

ftogg0.jpg

2978t4.jpg

oauoic.jpg

23l1mar.jpg

2z657oh.jpg

308fuja.jpg

Arkadaşlar motorun tamamının fotoğraflarını çektim.Yorumlarınızı bekliyorum.Saygılar....

Son düzenleme:
teşekkürler erfer ve by_moto kardeşim.Diğer arkadaşların da görüşlerini bekliyorum.İyi ve kötü yanlarını belirtsinler ki birşeyler öğrenelim.Saygılar.....

lıkırtı walla motorun süspansiyonudur,motorudur vs.hiçbirşeyiyle oynamadım.Motorun orjinalı böyle.doğru beğenmeyebilirsin ama en azından emeğe saygı göstermek lazım.SAYGILAR.....

teşekkürler uniakrep07.Antalyadansın aslında siz bu işlerden daha iyi anlarsınız:) Saygılar......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar