Honda Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar yokmu bana bu konuda yardım edebilecek biri
s16.gif

Merhaba arkadaşlar ismim Yusuf Aranıza Tekirdağdan katılıyorum,uzun bir araştırma sonucunda bende 2007 model bir innova sahibi oldum,Anlaşılacağı gibi motorumu ikinci el olarak aldım,fakat kaporta aksamında değişmesi gereken parçalar var,nette biraz araştırmam oldu ama akranı olan çin modelleri gibi parçalarını her yerde bulabilmek malesef mümkün değil gibi.
(anesmotor bile siparişle yurtdışından getiriyor !!!)

Fiyatları makul olan,kaporta aksamından bağzı parçaları satın alabileceğim bir yer önerebilirmisiniz?
Bazı çin modellerinin kaporta aksamlarınyla benzerlikler var gibi,parçalarının birbirleri ile uyuştuğu bilinen bir model varmı,tabiiki sadece kaporta aksamı !

Arkadaşlar yokmu bana bu konuda yardım edebilecek biri http://img.donanimhaber.com/upfiles/smiley/s16.gif

http://www.rialli.com/urunler/cub-yedek-parca/315_kaporta-grubu/
buraya bir sor kardeş bence.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------

Ben pcx'i aldım bi hata yaptım.Aman gözünü seveyim,innovanızı bırakıpta benim gibi hatalar yapmayın.Ama innovamı satmamıştım :queen: baskı balatası değişecek.Daha sonra yine yollara düşeceğiz onunla...
pcx i niye sevmedin kardeş,innovadan kötü hangi tarafları varki.

Kürşat bey sağolun galiba koredesiniz dediğiniz gibi kargo ürünü aşar,Sezai bey o modelide inceledim ama malesef çok farklar var,sayın hercul hafta sonu dolayısı ile herhalde kapalılar,hafta içi tekrar arıycam

Benim ihtiyacım olan dört parça,motorum siyah gri bu parçalarında siyah renk olması lazım
1: dış sağ rüzgarlık
2: Ön far paneli
3: Gösterge yatağı
4: Alt sakal (bu parçanın ülkemizde ismi bile geçmiyor)

Yukinin bir modeli innovaya çok benziyor,Özellikle kafa takımı,far vb (yuki yk125-28H)
Honda fanatiklerininde şimşeklerini üzerime çekmesini istemem,ama malesef parçalar o kadar kolay bulunur türden değil,
Siparişle yurtdışından parçamı getirilir!!! madem bu motoru satıyorsun,distribütörlüğünü yapıyorsun parçasınıda elinde bulundurmak zorundasın,
herhalde yine bu forumda bir arkadaş innovada yaşadığı jant kasnağı macerasını anlatıyordu,bende bu duruma düşmek istemiyorum...

23if8dl.jpg

2ptx7iq.jpg

Tekrar merhaba arkadaşlar kaporta aksamını hallettim şükür,salıncak milimde kesmişti şükürki motoran marka cup larla aynıymış değiştirdim ama ufak bir sorun daha var :)
Kilometre saatim çalışmıyor saati açtım kontrol ettim görünürde bir arıza yada bir aksilik yok gibi ama çalışmıyor,Kontağı açışta ibre sona doğru vurup tekrar düşüyor ama gidişatta malesef çalışmıyor,bu saat hareketini motorun neresinden alıyor,bir sürü kablo var ama takip etmekte çok zor:silent:

Evet tekrardan merhaba.İyi geceler pcx'i neden beğenmedim Anlatayım.Acayip alçak innova ile araçların arasından rahatlıkla it dalaşı şeklinde gelip geçerken bununla mecbur iyi kontrol sonucu geçiyorsun. ve kalıplı olduğu içinde kaldırımla aracın yanından geçerken çok iyi dikkat etmelisin yoksa alt kısmını çizdirirsin.ve 2 kişi bindiği zaman neredeyse yerle bir gidiyoruz.İnnova da bu sorun yoktur! ve kayış hafif hafif kaçırıyor.1 litre ile 30 km gidiyor. hız ise 50,60,70 km lerde şehir içi.innova ise şehir içinde 30,40,50 km hızda seyredersen.45 ile 50 km arası gider şehir içersinde uzun yolda 50,55 km ye çıkıyor 50,60,70. km/s .Manevra berbat innova da 2 manevra ile dönebileceğin yerde pcx'le dönemezsin.önüne herhangi bişey koyamazsın aynı şekilde arkasına.Valahi bi acayip motor kısacası satarsam acayip rahatlıyacağım.benden tavsiye 7 yıldır innova kullanıcısı ve 65 bin km yol yapmış birisi olarak pcx'i önermem. pcx 2bin km de 3 ay oldu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:56 ----------

Ve şu anda innovamın baskı balatası ile ön disk değişecek servise verdim bekliyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bunlar çok acayip şekilde ayarlılar,çok fazla yükleme var . Normal stock innova 125 te kesiciye giriyo zaten .Düzde 110 gidiyor Daha bu sabah denedim Fazlası ekstradır .

Satmış olduğum İnnovamda ben düzde 120yi, yokuş aşağı tam 140 ı görmüştüm. Videoda ki motorlar TAKEGAWA markalı parçalar ile rektefiye ediliyor. Google a Takegawa yazıp araştırabilirsiniz. İnnovaları CBR 250ye kafa tutacak moda sokuyorlar :)

Arkadaşlar motorun Servis ve Tamir Kılavuzunu bir arkadaş burada paylaşmış fakat linkler silindiği için herhalde bir türlü ulaşamadım,nette belirli bir ücret karşılığı satılmakta,free olarak ise :) aramadığım yer kalmadı ama bulamadım,eğer sizde varsa paylaşabilirmisiniz?
Yada en azından bir link gösterirseniz memnun olurum

Arkadaşlar motorun Servis ve Tamir Kılavuzunu bir arkadaş burada paylaşmış fakat linkler silindiği için herhalde bir türlü ulaşamadım,nette belirli bir ücret karşılığı satılmakta,free olarak ise :) aramadığım yer kalmadı ama bulamadım,eğer sizde varsa paylaşabilirmisiniz?
Yada en azından bir link gösterirseniz memnun olurum

servis kitapcigi yok (tai dilinde var) fakat kullanim kilavuzunu yollayabilirim. e-mail adresinizi ozelden ya da burada yayinlayarak bildirmeniz yeterli. ;)

Teşekkür ederim İlker bey Tai dilindede olsa bulabilirsem çok makbule geçicek:),Mail adresimi size özelden attım

arkadaşlar bir sorum olacak özellikle innova-i kullanan arkadaşlara. motorum bazen kalkışta tekliyor ama belli bir devirden sonra hızlanınca hiç birşey yok:silent:. Acaba sizdede yapıyormu yapıyorsada sebebi ne bileniniz varmı ? servise götürdüm anlamadılar :pr:

SELAMLAR BÜTÜN ARKADAŞLAR... Ben 150 asya scooter kullanıyorum. ama innova almayı düşünüyorum. lakin wave 110'u da gördüm ama bir bilgim yok. ikisi arasında bi tercih yapmam lazım. karşılaştırmalarını bilen var mı. hangisini tavsiye edersiniz. yakıt, sağlamlık(bozulma) ve güç yönlerinden ne farkları var acaba.?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar