Sevgili Kel Adam, durduk yere neden bana bulaştın bilemiyorum ama gerçekten zamanım senden daha değerli. Ha, çiğdem çekirdek izleyenleri kusturacak kadar uzağa işeyebilirim de, karşıdakinin buna değmesi lazım. Sen bunun için fazla düz, sıradan, ışıltısız, pırıltısız, lümpen, forumun ipi çekilse sudan çıkmış balığa dönecek adamsın...gerekirse devam edelim tabii de, gidişat 1000 RR-R için gelenlere hiç faydası olmayacak bir tepişme olacak. Sonra Haşmet ile Hırbo'nun durumuna düşmeyelim...
Bu arada Haşmet'ten beri Hornet'i kimse merak etmiyordu, üzülüyordum

Madem öyle söyleyeyim...Sezon dışında Ankara İkliminin elverdiği her hafta sonu keyif için, sezonda ise her gün işe gidip gelirken kullanıyorum Hornet'i. Üretim amacı ve benim bektendim de buydu zaten. Gayet yeterli. Arada da farklı ekolden dostlarla takılıyoruz işte. Foruma üye değiller merak etme
Uzatmış gibi oluyorum ama hep yanıt hakkı doğuracak lakırdılar ediyorsun. Tom Braks'ı ben ortaokul, lise çağlarında okuyordum. Aslında Teksas ve Zagor'cuydum, Tom Braks sonradan, biraz da zorlama bir seriydi. İnanmıyorsun biliyorum ama gerçekten ciddi bir koleksiyonum da var. Sizin çete her köfte dediğinde, aklıma Tom Braks'taki Tonton'un düşmesi de gayet normal yani. Sen de oku, çok basit, temel Türkçe ile yazılmıştır. Zorlanmadan bitirirsin

Ne demek istediğimi anlayacaksın...
Şimdi müsaadenle Erciyes'e kayak yapmak için yola çıkıyorum. Zamanın varsa gel, sana da öğreteyim. Hem de ücretsiz. Hayatta dandik motosikletle ucuz köfte peşinde koşmaktan veya forumlarda aylak aylak millete laf sokmaktan daha rafine keyifler de var. Gelmeyip burada bana laf atmaya devam edersen, pazartesiden itibaren devam ederiz. Karar senin. Haber alamazsan merak etme yani.
Sana ve çeteye selam eder, gözlerinizden öperim.