Ben yenilerine bir başka yükseliyorum, V4 ve V2 serilerinin hepsine hasta oldum.şirketi kuran herifler çok daha manyak , ikinci dünya savaşı boyunca fabrikalarında görev alan italyan askerlerin askerden kaçmasını sağlamıştır
manyaklık , batma , sakineşme , manyaklık ve tekrar batma diye kısır döngüye sahip firma ... volkswagen ag aldığından beri batmadı en azından
bkz. paul smart
ama hepside haşurlu huşurlu rolanti dönüyor
bildiğim kadarıyla hondanın 1000rr-r ı bmw nin s1000rr ından daha güçlü1.6 milyon a honda almak mı![]()
(M Motorsport) + (Carbon Jant + Carbon Paketi) bu pakete sahip bir s1000rr ı aynı fiyata almak varken hem de ?
ilginç işler dönüyor bu forumda![]()
Bende araştırdığımda böyle gördüm ayrıyeten avrupa markaları bana japon markalar kadar güven vermiyor sağlamlık açısından o yüzden tercihim hondabildiğim kadarıyla hondanın 1000rr-r ı bmw nin s1000rr ından daha güçlü
bence o zamanki honda bu honda değil eski 1000rrlar kesinlikle en güçsüzüydü en özelliksiziydi bence şuan güç olarak ilk 3e oynuyor özellik olarak da her şeyi var gördüğümceFiyatı biraz cazip olsaydı ben almayı düşünüyordum. Sc77 yi 6 yıl kullandım.
Sc77 kasası yıllarca en ucuz Türkiye’de satıldı.
Sc82 yani RR-R ilk satıldığı günden itibaren pahalı satılıyor. Bu nedenle de sayıyı bilmiyorum ama 2020 yılından itibaren toplam 30 tane satmamıştır. Türkiye için Honda’yı Honda yapan şey fiyatıydı.
O paralara neredeyse tüm binlikleri alabilme ihtimali olunca Honda iyi de olsa ilk tercih olmayabiliyor.
Bazen enteresan şekilde mantıklı konuşuyorsun.Romalılar size sesleniyorum. Honda 1000 rr artık cadde motorlugundan çıkmıştır. Bunu alan kitle yarış pistine koşacak kişilerdir. Siz hiç yarış atlarıyla gezen atçı gördünüzmü? Sizler için adamlar çift silindir motorlar üretmiş gidin onlardan alın.1000 rr hiç kimse normal yol şartlarında yüzde yüzüyle kullanamaz. yüzde 30 ile kullansın öpsün başına koysun.
Aslında Honda’nın sp olmayan versiyonunu neden getirmemişler anlamadım, o gelseydi 300.000 civarı daha ucuz olurdu bence. Bu paraya çıkınca benim tercihim radyocudan yana olurdu, ismini hatırlamadığım simetri hastasını deli edecek yeni kaliperlerle geliyor.CBR 1000RR-R Fireblade SP: 1.621.250 TL
2025 Panigale V4S: 1.833.700 TL
2025 S1000RR M Paket + Karbon Jant + Karbon Paket: 1.698.930 TL
Benim nazarımda fıkra bu kadar.
Aslında Honda’nın sp olmayan versiyonunu neden getirmemişler anlamadım, o gelseydi 300.000 civarı daha ucuz olurdu bence. Bu paraya çıkınca benim tercihim radyocudan yana olurdu, ismini hatırlamadığım simetri hastasını deli edecek yeni kaliperlerle geliyor.![]()
Yani ben Hondayı daha çok beğeniyorumCBR 1000RR-R Fireblade SP: 1.621.250 TL
2025 Panigale V4S: 1.833.700 TL
2025 S1000RR M Paket + Karbon Jant + Karbon Paket: 1.698.930 TL
Benim nazarımda fıkra bu kadar.
Ülkemizde yurt dışındaki gibi pist kültürü olsaydı seve seve getirirdiler, genelde motosikletin üstündeki ekipmanların %80 civarını kullanmayacağı düzeyde modelleri gelip itelemeye çalışıyoruz diyorlar kısaca.Bir şeyin çok pahalı olduğunu düşünüyorsan sadece en pahalısını getirirsin, bence burası normal.
Radyocu iyiydi hehe =)
Yani ben Hondayı daha çok beğeniyorum![]()
Ülkemizde yurt dışındaki gibi pist kültürü olsaydı seve seve getirirdiler, genelde motosikletin üstündeki ekipmanların %80 civarını kullanmayacağı düzeyde modelleri gelip itelemeye çalışıyoruz diyorlar kısaca.
Düz yol gazcısına Showa olsa ne Marzocchi olsa ne Öhlins olsa ne? 200 Beygir olsun yeter.![]()