Honda 1000rr-r

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tek üzüntüm; dötünde fıtık olup bu lezzeti tadamayacak olan kamu+özel sektör kökenli 60 yaş üstü olup da çok konuşan ama az iş yapan Google kökenli forum üyeleri. Yazık...

Motosikleti
Ns200 15"
şirketi kuran herifler çok daha manyak , ikinci dünya savaşı boyunca fabrikalarında görev alan italyan askerlerin askerden kaçmasını sağlamıştır :LOL:

manyaklık , batma , sakineşme , manyaklık ve tekrar batma diye kısır döngüye sahip firma ... volkswagen ag aldığından beri batmadı en azından

bkz. paul smart
ama hepside haşurlu huşurlu rolanti dönüyor
Ben yenilerine bir başka yükseliyorum, V4 ve V2 serilerinin hepsine hasta oldum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1.6 milyon a honda almak mı :ROFLMAO: :ROFLMAO::ROFLMAO:

(M Motorsport) + (Carbon Jant + Carbon Paketi) bu pakete sahip bir s1000rr ı aynı fiyata almak varken hem de ?

ilginç işler dönüyor bu forumda :)

Son düzenleme:
yurtdışı kullanıcı deneyimlerine baktımdı bi ara, elektrik aksamında sıkça arıza oluştuğunu belirtiyorlardı.

benzini de su gibi içer bu arada.

Fiyatı biraz cazip olsaydı ben almayı düşünüyordum. Sc77 yi 6 yıl kullandım.
Sc77 kasası yıllarca en ucuz Türkiye’de satıldı.
Sc82 yani RR-R ilk satıldığı günden itibaren pahalı satılıyor. Bu nedenle de sayıyı bilmiyorum ama 2020 yılından itibaren toplam 30 tane satmamıştır. Türkiye için Honda’yı Honda yapan şey fiyatıydı.
O paralara neredeyse tüm binlikleri alabilme ihtimali olunca Honda iyi de olsa ilk tercih olmayabiliyor.

Motosikleti
cbf 150
Romalılar size sesleniyorum. Honda 1000 rr artık cadde motorlugundan çıkmıştır. Bunu alan kitle yarış pistine koşacak kişilerdir. Siz hiç yarış atlarıyla gezen atçı gördünüzmü? Sizler için adamlar çift silindir motorlar üretmiş gidin onlardan alın.1000 rr hiç kimse normal yol şartlarında yüzde yüzüyle kullanamaz. yüzde 30 ile kullansın öpsün başına koysun.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Benim de tek umudum, yegane alameti farikası dandik motosikletiyle taze çekilmiş hayvan eti peşinde ömür tüketmek olan, forumun en omurgalı onurlu ve mideli mesleğini icra eden forum üyelerinin, en kısa sürede ballı bir arazi satışından parayı vurup şu güzelim motosiklete sahip olabilmeleri...

Ha gayret...

Son düzenleme:
Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Fiyatı biraz cazip olsaydı ben almayı düşünüyordum. Sc77 yi 6 yıl kullandım.
Sc77 kasası yıllarca en ucuz Türkiye’de satıldı.
Sc82 yani RR-R ilk satıldığı günden itibaren pahalı satılıyor. Bu nedenle de sayıyı bilmiyorum ama 2020 yılından itibaren toplam 30 tane satmamıştır. Türkiye için Honda’yı Honda yapan şey fiyatıydı.
O paralara neredeyse tüm binlikleri alabilme ihtimali olunca Honda iyi de olsa ilk tercih olmayabiliyor.
bence o zamanki honda bu honda değil eski 1000rrlar kesinlikle en güçsüzüydü en özelliksiziydi bence şuan güç olarak ilk 3e oynuyor özellik olarak da her şeyi var gördüğümce

evet kesinlikle bir önceki 1000rr ile aynı değil, çok çok farklı , benim söylemek istediğim şey satış politikalarını değiştirip fiyatı yüksek tutmalarıydı. Motosiklet iyi de olsa bizim gibi fakir/alım gücü düşük ülkelerde marka değerinin daha yüksek olduğu markalara yönelen insan sayısı fazla oluyor

CBR 1000RR-R Fireblade SP: 1.621.250 TL
2025 Panigale V4S: 1.833.700 TL
2025 S1000RR M Paket + Karbon Jant + Karbon Paket: 1.698.930 TL

Benim nazarımda fıkra bu kadar.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Romalılar size sesleniyorum. Honda 1000 rr artık cadde motorlugundan çıkmıştır. Bunu alan kitle yarış pistine koşacak kişilerdir. Siz hiç yarış atlarıyla gezen atçı gördünüzmü? Sizler için adamlar çift silindir motorlar üretmiş gidin onlardan alın.1000 rr hiç kimse normal yol şartlarında yüzde yüzüyle kullanamaz. yüzde 30 ile kullansın öpsün başına koysun.
Bazen enteresan şekilde mantıklı konuşuyorsun.

Kamyonu sat, yarın gel beyaz yaka sanayici olarak başla.

Motosikleti
Ns200 15"
CBR 1000RR-R Fireblade SP: 1.621.250 TL
2025 Panigale V4S: 1.833.700 TL
2025 S1000RR M Paket + Karbon Jant + Karbon Paket: 1.698.930 TL

Benim nazarımda fıkra bu kadar.
Aslında Honda’nın sp olmayan versiyonunu neden getirmemişler anlamadım, o gelseydi 300.000 civarı daha ucuz olurdu bence. Bu paraya çıkınca benim tercihim radyocudan yana olurdu, ismini hatırlamadığım simetri hastasını deli edecek yeni kaliperlerle geliyor. :)

Aslında Honda’nın sp olmayan versiyonunu neden getirmemişler anlamadım, o gelseydi 300.000 civarı daha ucuz olurdu bence. Bu paraya çıkınca benim tercihim radyocudan yana olurdu, ismini hatırlamadığım simetri hastasını deli edecek yeni kaliperlerle geliyor. :)

Bir şeyin çok pahalı olduğunu düşünüyorsan sadece en pahalısını getirirsin, bence burası normal.
Radyocu iyiydi hehe =)

Motosikleti
Ns200 15"
Bir şeyin çok pahalı olduğunu düşünüyorsan sadece en pahalısını getirirsin, bence burası normal.
Radyocu iyiydi hehe =)
Ülkemizde yurt dışındaki gibi pist kültürü olsaydı seve seve getirirdiler, genelde motosikletin üstündeki ekipmanların %80 civarını kullanmayacağı düzeyde modelleri gelip itelemeye çalışıyoruz diyorlar kısaca. :D

Düz yol gazcısına Showa olsa ne Marzocchi olsa ne Öhlins olsa ne? 200 Beygir olsun yeter. :D

Yani ben Hondayı daha çok beğeniyorum :D

Abi o zaman konuşacak bir şey yok ki, yapıştır gitsin. Sen beğeniyorsan forumdaki hımbılların fikrinin ne önemi var? :)

Servis konusundaki çekincende şöyle haklısın, zannedilenin aksine 1000RR'ı bilen insan sayısı az yetkili Honda servislerinde, 1000RR-R'ı bilen ise çok daha azdır. Ama yani zaten mantıklı çerçevelerden bakarak supersport motosiklet alınmaz ki :D

Ha 1000RR-R özelinde şöyle bir durum var, o motor SBK homologasyon motoru olduğu için bütün haritalandırma yukarıda yürümesi üzerine - şehir içindeki kullanımı ekstra sıkıntılı olur. Öte yandan ergonomisi de yine inanılmaz sert. Ducati V4R'ı ayırdığından beri V4/S'in daha konforlu olması üzerine çok çalıştı, 2 senedir falan artık şaşırtıcı şekilde rahat hale geldi motor (görece). 1000RR-R bu sebeple ekstradan zorlar.

Ama gönül onu istiyorsa al geç ne bakıyosun bizim lafımıza =)

Bu arada RR-R kötü bir motosiklet falan değil tabii ki, taş olur insan. Bu parayı vermem demek istiyorum sadece.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ülkemizde yurt dışındaki gibi pist kültürü olsaydı seve seve getirirdiler, genelde motosikletin üstündeki ekipmanların %80 civarını kullanmayacağı düzeyde modelleri gelip itelemeye çalışıyoruz diyorlar kısaca. :D

Düz yol gazcısına Showa olsa ne Marzocchi olsa ne Öhlins olsa ne? 200 Beygir olsun yeter. :D

Öyle bir kültür oluşmasına olanak verecek şekilde bir ortam olsun ülkede, ben RR-R alıp amortisörlerin kablolarını söküp piste girmeye razıyım. =)

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Dandik mandik ama gidiyor mu? gidiyor ihtiyar adam. Eee ne yapalım gezmeyelim mi? :) Sen hele kendi motorunun bir 17. yaş gününü gör, ardından 144.500 km'ye getir öyle konuşalım.

Seni bu aralar biraz gergin görüyorum, asabiyet iyi değildir, hemen mideye, bağırsağa ve döte vurur. Hem yaşıtların Hacca gidip döndüler, sen hala buralarda fik fik fik laf yetiştiriyorsun. Biraz da öteki tarafı düşünme vaktin geldi artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar