Honda 1000rr-r

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ben bu seviyede aletleri alacak insanların fiyatına takıldığını düşünmüyorum bütün aletler zaten çok iyi tamamen kişi hangisiyle daha çok uyum sağladıysa hangisi gözüne hitap ediyorsa onu alır bunu buraya sormanın bi anlamı yok bu sorunun cevabını senden başkası bilmiyor

ben bu seviyede aletleri alacak insanların fiyatına takıldığını düşünmüyorum bütün aletler zaten çok iyi tamamen kişi hangisiyle daha çok uyum sağladıysa hangisi gözüne hitap ediyorsa onu alır bunu buraya sormanın bi anlamı yok bu sorunun cevabını senden başkası bilmiyor
öyle değil işte.

zenginler alacak ki biz pis fakirler de konuşacaz.

CBR 1000RR-R Fireblade SP: 1.621.250 TL
2025 Panigale V4S: 1.833.700 TL
2025 S1000RR M Paket + Karbon Jant + Karbon Paket: 1.698.930 TL

Benim nazarımda fıkra bu kadar.
adam 1000 lik arasında hondayı beğenmiş, bmw 900 bin lira olsa bile adam honda seviyorsa, gidip honda alır.

Öyle olmuyor maalesef hocam, sonuçta alınan motor bir şekilde satılıp yenisi alınıyor bu nedenle motorun minimum zararla satılabilir bir marka model olması önemli , çok çok küçük bir kitle dışında herkes için fiyat önemli diye düşünüyorum.
Yoksa rsv4 factory, panigale v4 alıp bir de v motor denemek isterdim ama öyle olmuyor işte 😂

Motosikleti
cbf 150
Rafine zevkleri olan bir adamım, hayabusadan başka motora binmem. Burdakiler pist motoru bunları sokakda süremezsiniz. Zevk vermezler

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Gez tabii Kel Adam, neden gezmeyesin? Forumda avare gibi dolaşıp tanımadığın insanlara laf sokmaya çalışacağına, dandik motorunla karı kız peşinde bir 144.500 km daha yapmanı yeğleriz...şu faizler düşse de emlak piyasası açılsa, yoksa böyle elinde çay-sigara, işsiz güçsüz, forumda helak olacaksın :) Çok sıkılıyorsan, boş zamanlarında Tom Braks oku :)

Ayrıca farkında mısın emin değilim ama çaptan da düşüyorsun. Komik olmayan mesajlarına, benden de ihtiyar yancı forumdaşların dışında gülen de kalmamış. Bunu aranızda bir istişare edin :)

Benden uzak, Allaha yakın ol kardeşim, selametle...

Beğendiğiniz motosikletten vazgeçmeyin biri alır 1000 rr 10 sene sorunsuz biner öbürü alır 3. ayda problem yaşayabilir . Ve problem yaşadığı parça kombinasyon çok arıza yaşanan bir parça değil ve türkiye stoğunda yoksa biraz zaman alır okadar.

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İhtiyar sen bizim piyasayı dert etme, faizler düşse de bizim sektörde iş bol olur, faizler yüksek olsa da bizim sektörde iş bol olur. Sana Ankara'dan da bir iki tavsiye vereyim de bana dua et. Sen dua etmesen de senden sonra damadın dua eder, emin ol.

Sendeki en tatliş, en miniş olay " act as if" inanışındır. Mealen süremiyorken sürüyormuş gibi davranmandır. Hele kaç km'ye geldin Hornet ile?

Ben seni iyi anlıyorum; Tom Braks iyidir, güzeldir. Biz de senin yaşına geldiğimizde, elden ayaktan düşelim, tek çalışan uzvumuz çenemiz kalsın, sana söz biz de okumaya başlayacağız.

Son olarak gençlere tavsiyem; karikatür olmayın, gerçek olun.

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Sevgili Kel Adam, durduk yere neden bana bulaştın bilemiyorum ama gerçekten zamanım senden daha değerli. Ha, çiğdem çekirdek izleyenleri kusturacak kadar uzağa işeyebilirim de, karşıdakinin buna değmesi lazım. Sen bunun için fazla düz, sıradan, ışıltısız, pırıltısız, lümpen, forumun ipi çekilse sudan çıkmış balığa dönecek adamsın...gerekirse devam edelim tabii de, gidişat 1000 RR-R için gelenlere hiç faydası olmayacak bir tepişme olacak. Sonra Haşmet ile Hırbo'nun durumuna düşmeyelim...

Bu arada Haşmet'ten beri Hornet'i kimse merak etmiyordu, üzülüyordum :) Madem öyle söyleyeyim...Sezon dışında Ankara İkliminin elverdiği her hafta sonu keyif için, sezonda ise her gün işe gidip gelirken kullanıyorum Hornet'i. Üretim amacı ve benim bektendim de buydu zaten. Gayet yeterli. Arada da farklı ekolden dostlarla takılıyoruz işte. Foruma üye değiller merak etme :)

Uzatmış gibi oluyorum ama hep yanıt hakkı doğuracak lakırdılar ediyorsun. Tom Braks'ı ben ortaokul, lise çağlarında okuyordum. Aslında Teksas ve Zagor'cuydum, Tom Braks sonradan, biraz da zorlama bir seriydi. İnanmıyorsun biliyorum ama gerçekten ciddi bir koleksiyonum da var. Sizin çete her köfte dediğinde, aklıma Tom Braks'taki Tonton'un düşmesi de gayet normal yani. Sen de oku, çok basit, temel Türkçe ile yazılmıştır. Zorlanmadan bitirirsin :) Ne demek istediğimi anlayacaksın...

Şimdi müsaadenle Erciyes'e kayak yapmak için yola çıkıyorum. Zamanın varsa gel, sana da öğreteyim. Hem de ücretsiz. Hayatta dandik motosikletle ucuz köfte peşinde koşmaktan veya forumlarda aylak aylak millete laf sokmaktan daha rafine keyifler de var. Gelmeyip burada bana laf atmaya devam edersen, pazartesiden itibaren devam ederiz. Karar senin. Haber alamazsan merak etme yani.

Sana ve çeteye selam eder, gözlerinizden öperim.

Arkadaşlar bu tarz motorlarda 90 100 civarı gidince hararet problemi falan oluyor mu yaz aylarında tecrübeli bilen arkadaşlar bilgilendirebilir mi

600 ve 1000 rr kullandım eski modellerden bahsedersem sıcak havada İstanbul trafiğinde 90 100 oluyordu.
Çekip çok durduğum oluyordu sıcaktan.
Ama bahsettiğimiz modeller eski yeni modellerde hiç bir fikrim yok.

Motosikleti
cbf 150
ya sonrada maymun koko diyince alınıyorsunuz. Ey Romalılar size sesleniyorum. Motor ısınabilir, motor fan açabilir bunlar sorun değildir. Gözünüzü seveyim, japon kardeşler boşunamı sıvı soğutma motor yapıyorlar. Ön deki o radyatörün boyutunu ögrdünüzmü? Bu motorlarda hararet göstergesi var aynı zamanda eğerki devir daimde sıkıntı varsa ısı artar hemde çok hızlı artar ozaman sensörler devreye girer ve motor kapanır. siz bütün gün 200 le gidin sogusun dimi motor? Bende hayabusa var 80 90 100 gidiyorum sıkça nadiren 200 ve üstü motor ne ışık yakıyor ne duruyor ısısıda stabil çünkü deve gibi sogutma sistemi var. amma tatava yaptınız alın 1000 rr kullanın. Bennim ısıdan dolayı tek sorunum harley ile olmuştu hava 43 dereceydi motorla yavaş gidiyordum biliyorusn hava sogutma bunlar motor aşırı ısındı ve stop etti soguyana kadarda çalışmadı.bu motorları yağsız bırakmadgınız sürece siz zarar veremezsiniz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sevgili Kel Adam, durduk yere neden bana bulaştın bilemiyorum ama gerçekten zamanım senden daha değerli. Ha, çiğdem çekirdek izleyenleri kusturacak kadar uzağa işeyebilirim de, karşıdakinin buna değmesi lazım. Sen bunun için fazla düz, sıradan, ışıltısız, pırıltısız, lümpen, forumun ipi çekilse sudan çıkmış balığa dönecek adamsın...gerekirse devam edelim tabii de, gidişat 1000 RR-R için gelenlere hiç faydası olmayacak bir tepişme olacak. Sonra Haşmet ile Hırbo'nun durumuna düşmeyelim...

Bu arada Haşmet'ten beri Hornet'i kimse merak etmiyordu, üzülüyordum :) Madem öyle söyleyeyim...Sezon dışında Ankara İkliminin elverdiği her hafta sonu keyif için, sezonda ise her gün işe gidip gelirken kullanıyorum Hornet'i. Üretim amacı ve benim bektendim de buydu zaten. Gayet yeterli. Arada da farklı ekolden dostlarla takılıyoruz işte. Foruma üye değiller merak etme :)

Uzatmış gibi oluyorum ama hep yanıt hakkı doğuracak lakırdılar ediyorsun. Tom Braks'ı ben ortaokul, lise çağlarında okuyordum. Aslında Teksas ve Zagor'cuydum, Tom Braks sonradan, biraz da zorlama bir seriydi. İnanmıyorsun biliyorum ama gerçekten ciddi bir koleksiyonum da var. Sizin çete her köfte dediğinde, aklıma Tom Braks'taki Tonton'un düşmesi de gayet normal yani. Sen de oku, çok basit, temel Türkçe ile yazılmıştır. Zorlanmadan bitirirsin :) Ne demek istediğimi anlayacaksın...

Şimdi müsaadenle Erciyes'e kayak yapmak için yola çıkıyorum. Zamanın varsa gel, sana da öğreteyim. Hem de ücretsiz. Hayatta dandik motosikletle ucuz köfte peşinde koşmaktan veya forumlarda aylak aylak millete laf sokmaktan daha rafine keyifler de var. Gelmeyip burada bana laf atmaya devam edersen, pazartesiden itibaren devam ederiz. Karar senin. Haber alamazsan merak etme yani.

Sana ve çeteye selam eder, gözlerinizden öperim.
Açık konuşayım, hafta sonu işim olmasa atlar gelirdim. Ailenle sana iyi eğlenceler, düşüp de dötü bacağı kırma, dilimden kurtulamazsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar