Hitit Geyikleri Kızılcahamam Köftelerini Yedi (Fotoğraflar Syf 1-2-3-4-6)

sanırım sizinle Ulusan Motor'da tanışmıştık. Motoru garajda devrilen siz miydiniz :)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
? :sunny::silent:

Son düzenleme:
İkiteker sitesinden Fikret Abi'nin bana yolladığı fotoğrafları geç de olsa yayınlıyorum:

dsc06711de1.jpg

dsc06733qj7.jpg

dsc06732zb1.jpg

dsc06720hl9.jpg

dsc06717my5.jpg

dsc06734ap0.jpg

sanırım sizinle Ulusan Motor'da tanışmıştık. Motoru garajda devrilen siz miydiniz :)

Evet dogru yarama tuz bastın ama artık cok mutluyum o gün apartman boşlugunda soylediklerimden sonra 8 arbalık garajda bir tek ben varım. :queen:

tecrübe oldu ver 15 ytl patladı.

Bircan

Daha Plakam ve ehliyetim yok ama içim içime sıgmıyor hafta içi ehliyetle plakayı halledeceğim.benide unutmayın haa.
Bircan

Son düzenleme:
Evet dogru yarama tuz bastın ama artık cok mutluyum o gün apartman boşlugunda soylediklerimden sonra 8 arbalık garajda bir tek ben varım. :queen:

tecrübe oldu ver 15 ytl patladı.

Bircan

Daha Plakam ve ehliyetim yok ama içim içime sıgmıyor hafta içi ehliyetle plakayı halledeceğim.benide unutmayın haa.
Bircan

selamlar..avatardaki motosiklet sizin se eğer...
çantaların modeli nedir acep ve size kaça mal oldu :) diye bi soru sorsam ayıp olmaz dimi...

ama gezi de süper olmuş hehehe...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
autonomous Abi hiç öyle masa başı fotolarını art arda koyup "gönüllerimiz birdi" havası yaratmaya çalışma lütfen ::miiz:: Valla öyle isteyenin gruptan ayrılabileceğini bilsem bende önden kopar giderdim. Ama gitmedim. Demek ki gitmeliymişim. Çok gücendim çoook ::miiz1::

:queen::queen::queen:

Öncüden asla kopmuycan, o sağdan makasa yattıysa sen soldan yatıp arkasına konuçlancan hemen, motorunun aldığı nefesleri ensesinde hissetçek:p

Motobanda 150km limitinin altına düşmüycen, kaymah gibi yolu görünce gazı sonuna kadar açıp intehar süsü vercen.:cherry:

Arada sırada patlayıp süpris hastane kantini buluşması düzenliycen.:p

Sonra buluşma yerine gidince "şurdan geçerken sana sinyal verip korna çaldıydım ya, orda sağındaki evi gördün mü ne kadar değişikti" gibi cümleler kurmak yerine, hani yanından piiiihiuuvvvvnnnnnnn diye geçerken aklını almıştım ya, haa orda sağdaki evin balkonundaki şöminenin dizaynı ne kadar farklıydı farkettin mi" diye sorcan.:p

MT-Apachee(derin MT):queen:

:queen::queen::queen:

Öncüden asla kopmuycan, o sağdan makasa yattıysa sen soldan yatıp arkasına konuçlancan hemen, motorunun aldığı nefesleri ensesinde hissetçek:p

Motobanda 150km limitinin altına düşmüycen, kaymah gibi yolu görünce gazı sonuna kadar açıp intehar süsü vercen.:cherry:

Arada sırada patlayıp süpris hastane kantini buluşması düzenliycen.:p

Sonra buluşma yerine gidince "şurdan geçerken sana sinyal verip korna çaldıydım ya, orda sağındaki evi gördün mü ne kadar değişikti" gibi cümleler kurmak yerine, hani yanından piiiihiuuvvvvnnnnnnn diye geçerken aklını almıştım ya, haa orda sağdaki evin balkonundaki şöminenin dizaynı ne kadar farklıydı farkettin mi" diye sorcan.:p

MT-Apachee(derin MT):queen:

Kankaa kanka kanka hala burda mısın:cherry::p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
ne o köpek alıyorsun Pro kızak mı bağlayacaksın hayvana :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
resimler çok güzel hep özeniyorum şu gezi topiklerine inşallah bende ilrde bol bol gezicem

bende çok özeniyom ama almazlarki bisi scooterla :salut:

inşallah xt 125 alınca yapcaz bişiler:cat:

kıllı hani motur almıcaktın jesse nin motorunuda kabul etmedin..(çizimde olsa kabul eder insan):p:p

Geziler Süper Daha ii bi motorum olsaydım eslık etmeyı ısterdım :) ama bendeki :) Vs 150
Bol gezi ve Bol Foto Paylasımı yaparsanız Gezmiş kadar oluruz İnşallah ;)

Geziniz Cok Süper oLmus aMa KaRGaSeKmeziDe DetayLı bir cekseydiNiz ManzaraSı Cok Muhtesem oLurdu Derim Bu aRada O Köprü Ve acıLmıs Kaya mezarLarı Nerede Merak ettim..?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar