Hitit Geyikleri Kızılcahamam Köftelerini Yedi (Fotoğraflar Syf 1-2-3-4-6)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
reycey kışın salya sümük binmeyi pek sevmiyor seda :)
baştan çok karşıydım da şimdi seviyorum ha cb600f hornet ha arar :cherry:

yarım saat içerisinde son fotoğraflarda hazır olacak ilgilenenlere duyurulur

IMG_0201.jpg

IMG_0202.jpg

IMG_0203.jpg

IMG_0204.jpg

IMG_0205.jpg

IMG_0206.jpg

IMG_0207.jpg

IMG_0208.jpg

IMG_0209.jpg

IMG_0210.jpg

IMG_0212.jpg

biz köy kahvesinde çaylarımızı yudumlarken bizden ayrılan arkadaşlarımızı ardadık onlarda pastanede otururlarken motorlarını yıkatıyorlarmış. Uykuları bile gelmiş. Biz ise keyfimizi sürüyoruz yolculuğumuzun. Kalkarken içtiğimiz çayların parasını almıyordu kahveci misafir saydı bizi zorla parasını verdik.
IMG_0213.jpg

atabay, Özgür bu pasaklı motor gün geçtikçe gözüme küçük gelmeye başladı benim :p

resim502smallav6.jpg
IMG_0214.jpg

IMG_0215.jpg

IMG_0216.jpg

IMG_0219.jpg

IMG_0220.jpg

IMG_0221.jpg

ve günün sonu toplam 247 km depoyu doldurdum XT600 ün ne kadar yaktığını merak eden olursa diye 4,1 lt civarı ortalma 90-100 km hız
IMG_0222.jpg

IMG_0223.jpg

eve geldiğimde belim ağrıyordu. Ellerimde uyuşmuştu. Kasıklarımdada biraz ağrı vardı. Tüm bu sıkıntılarına rağmen mutluydum.

Teşekkürler katılan herkese

İşte budur yolculuğun özeti :) tabi tripoda koysak ben de girsem kareye iyi olacakmış :cherry:

IMG_0221.jpg

gözlerime inanamadım ankara ekibi gezmiş procum ben pastane resimleri bekliyordum ama dumur oldum valla süper gezi olmuş ellerinize sağlık motırınıza sağlık bun sefer helal olsun size diyecem :rendeer:hatta çiçek te yoladım en beleşinden sizleri seviyorum

gözlerime inanamadım ankara ekibi gezmiş procum ben pastane resimleri bekliyordum ama dumur oldum valla süper gezi olmuş ellerinize sağlık motırınıza sağlık bun sefer helal olsun size diyecem :rendeer:hatta çiçek te yoladım en beleşinden sizleri seviyorum

Senin en son kar görmenin üzerinden 3 ihtilal, 4 olimpiyat geçtiğini varsayarsak aalık ve ocak aylarındaki pastane fotoğrafları normal sanırım :queen:

autonomous Abi hiç öyle masa başı fotolarını art arda koyup "gönüllerimiz birdi" havası yaratmaya çalışma lütfen ::miiz:: Valla öyle isteyenin gruptan ayrılabileceğini bilsem bende önden kopar giderdim. Ama gitmedim. Demek ki gitmeliymişim. Çok gücendim çoook ::miiz1::

harika bir gezi olmus içim gitti motor çalıssaydı bende gelmek isterdim inş. baska gezilerde buluruz.
murat abi sertifikayı almamıssın seninkini gordum hoca seni sordu selamı var :)
İnşallah başka sefere gelirsin Musa. Sertifikayı Dün akşam aldım. Ama ben alırken senin almadığını söyledi hoca banada seni sordu ve selam söyledi :cherry::cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vay be ne gezi olmuş süper. Keşke bende orda olsaydım :queen::queen::queen:

Arkadaşlar selam

Pazar günü Kafeste bekleyen sonra da Köftecide karşılaştığınız ikitekercilerden biri benim.:) Kafeste çektiğim fotoyu photobucket'e atmak istedim ama bakımdaymış. Bir mail adresi verirseniz fotoğrafı gönderebilirim.

Fikret
F650 Ankara

Oo selamlar abi :) Hoş geldin, ben Caponord-Onur. Dün İkiteker'de başlık açılmış mı diye baktım açılmamıştı. Vakit olursa bizim gezilere de katılın :cat:

[email protected] adresine yollayabilirsin.

Hatta kendi gezip gördüğünüz yerleri bu başlığa ekleyebilirsin de. Sonuçta aynı gezi sayılır :cherry:

Arkadaşlar selam

Pazar günü Kafeste bekleyen sonra da Köftecide karşılaştığınız ikitekercilerden biri benim.:) Kafeste çektiğim fotoyu photobucket'e atmak istedim ama bakımdaymış. Bir mail adresi verirseniz fotoğrafı gönderebilirim.

Fikret
F650 Ankara

Hosgeldiniz. O gun yaninizdaki arkadasinizi da bekleriz. :)

Arkadaşlar nazik davetiniz için teşekkürler. :)

Bizler çok sık gezi yapamıyoruz.:pr: Ama sizlerle birlikte olmaktan mutlu oluruz.

Resimleri mail ile gönderiyorum. Görüşmek üzere...

Fikret
F650 Ankara

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar