Benimki capodan da az yakıyor hatta belgeledim son fotoğrafta göreceksinheh atlamış
Capo zaten az yakıyor da diğerlerini bilemeyeceğim :queen:
Benimki capodan da az yakıyor hatta belgeledim son fotoğrafta göreceksin
murat abiyi de al gel onun XT tamamda senin capoyu bilemem :queen:
ben gelirim siz Pro'yu bir kandırındaProcum geziniz çok güzel olmuş,Ankaradaki günleri özledim buralarda.Ancak cyberm doğru söylemiş bu taraflara bir gezi ayarlayın.Samsun yakın Ankara ya.1Gün konaklamalı falan olabilir mesala.
Eski günler ne güzel gezerdik beypazarı filan.![]()
Procum geziniz çok güzel olmuş,Ankaradaki günleri özledim buralarda.Ancak cyberm doğru söylemiş bu taraflara bir gezi ayarlayın.Samsun yakın Ankara ya.1Gün konaklamalı falan olabilir mesala.
Eski günler ne güzel gezerdik beypazarı filan.![]()
lem seninkinin çalışması bile sivri sinek gibi :queen: marşa basınca gümbür gümbür yürek hoplatıyor benimki :cat:2 silindir 1000cc 98 HP ve 100 N'lik bir jet ile senin planörü mü karşılaştırıyorsun:mrgreen: :queen:
lem seninkinin çalışması bile sivri sinek gibi :queen: marşa basınca gümbür gümbür yürek hoplatıyor benimki :cat:
bir şey değil rica ederiz ne demekTüm itirazlarıma rağmen beni yalnız bırakmayıp evime kadar eşlik eden atabaya ve autonomousa çok ama çok teşekkür ederim. Aynı şekilde bugün beni yalnız bırakmayan, yolda bana ve tüm abukluklarıma tahammül eden Alp ve SilentScreame de ayrıca minnetlerimi sunarım efendim.![]()
İzinleri ayarlarsak endurocu tayfa ile (ki 2 kişi oluyoruz :cherry: ) ayarlamaya çalışırız bir gezi
Sen motoru satmadıysan binsene orda :silent:
hadi kıçına 250 sapladın sesi değiştide koca yoldan dönemiyorsun ona ne diyeceksinBenim motorun da kıçına 250 Euro saplasan benimkinden de çıkar o ses, hatta daha fazlası çıkar 2 egzoz çünkü :cherry: :mrgreen:
Motor Ankara da satmadım.Getireceğim inşallah.
Çorum...Olur alacahöyük gezisi falan yapılabilir,endurocuların özellikle hoşuna gidebilir.Herkese de yakın 2,5 saat.
Sen bir plan yaparsın artık.Kaynamasın arada.Muhtemel bir Tarih düşünürsen.