Hitit Geyikleri Kızılcahamam Köftelerini Yedi (Fotoğraflar Syf 1-2-3-4-6)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
otonomus abi bu arada fotolar nerde , burda trafik cok sabah erken cıkıyoruz da :)

mes

sevgili Prometheus gezinizi beğenerek izledim ancak resimlere bakarken üşümedim desem yalan olur :).....Bu ekibe bi Bodrum turu yakışır derim.Hem ısınırsınız biraz:queen::cat::rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İyide çeltikçi ayaş ankara yolu enduro yolu değilki..Orasıda asfalt....Neden bölündünüz anlamadım?.... Bende dağa çıktınız çeltikçiden sandımdı..... Ne adamsın lem ....:p

Sırada pasaklı güzelleri yıkatma fotolarımız var. Yalnız bundan sonraki karelerde 2 motor eksiğimiz var.

resim498smallfd5.jpg

Benim aşkımla başlayalım. Kendisine yakışmayan yollara soktum onu bugün. Huzurunuzda ondan özür diliyorum :D

resim499smallvq5.jpg

Sırada SilentScreamin yani Burak'ın lastiğine nazar değen ve bazı arkadaşların GSR sanıp çok beğendiği pasaklısı var :)

resim500smallcs7.jpg

Bu da Alp'in koca bebeği.

resim501smalltj2.jpg

atabay, Özgür bu pasaklı motor gün geçtikçe gözüme küçük gelmeye başladı benim :p

resim502smallav6.jpg

Motorların yıkanmasını beklerken biraz sıcakta mayışalım dedik. Ya da ben dedim :) Bi ara kaskın üstünde mırıl mırıl uyukluyordum ki Özgür oturduğu yerde oturamadı.

resim506smallct0.jpg

Oğluşum tertemiz olmuuuuuşşşşşş :joker:

resim507smallth1.jpg

Arkadaşlar bakarken maşallah deyin :)

resim509smallhv1.jpg

resim508smallbu1.jpg

resim510smallbo1.jpg

Benim xenonla aydınlanmış bir Er6n. Güzel oldu güzel :cat:

resim511smalllc9.jpg

Bu da makineni flaşıyla aydınlanmış hali. Hangisi güzel siz karar verin.

resim514smallju1.jpg

Motor temizlenince biz pasaklı kaldık yanında :queen:

Tüm itirazlarıma rağmen beni yalnız bırakmayıp evime kadar eşlik eden atabaya ve autonomousa çok ama çok teşekkür ederim. Aynı şekilde bugün beni yalnız bırakmayan, yolda bana ve tüm abukluklarıma tahammül eden Alp ve SilentScreame de ayrıca minnetlerimi sunarım efendim. :)

sevgili Prometheus gezinizi beğenerek izledim ancak resimlere bakarken üşümedim desem yalan olur :).....Bu ekibe bi Bodrum turu yakışır derim.Hem ısınırsınız biraz:queen::cat::rendeer:

Anlayın işte neler çektiğimizi :p Oralarda öyle yok "şöyle endurocu, böyle endurocu" diye laf atmak kolay :p

Neyse ki hava güzeldi bugün. Güzel dediğim de maksimum 8 derece oldu 1 saat kadar. :cherry:

-2 derecede senle dolasmaya gelenler de o pastane motorculariydi unutma :salut:

E bi zahmet, düz yoldu orası :p :cherry:

En kısa zamanda ekipmanları tamamla, hasta olacaksın yoksa :pale:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yıkanan motorlar, ümitköy seyir kafe , jant stikırları
hayat ne kadar da çabuk değişiyor
:cherry:

Tüm itirazlarıma rağmen beni yalnız bırakmayıp evime kadar eşlik eden atabaya ve autonomousa çok ama çok teşekkür ederim. Aynı şekilde bugün beni yalnız bırakmayan, yolda bana ve tüm abukluklarıma tahammül eden Alp ve SilentScreame de ayrıca minnetlerimi sunarım efendim. :)

Rica ederim, asil ben sana ve tum gruba rodaj ivir zivirama tahammul ettiginiz icin tesekkur ederim. :cat: :)

IMG_0153.jpg

IMG_0154.jpg

Bir an gaza geldim karlara doğru devam
IMG_0155.jpg

IMG_0156.jpg

IMG_0159.jpg

IMG_0161.jpg

IMG_0164.jpg

IMG_0166.jpg

IMG_0167.jpg

IMG_0168.jpg

köfteciye geldiğimizde Onur ve Burak gelmişler bile. Bizim lastik şamyelli olduğu için uzun sürecek diye bekliyordum her lastikçide yapmıyor. Burağın lastik tubeless olduğu için sokmuşlar fitili yollamışlar neyseki köftelerimizin siparişi verilmiş biz gelene kadar

IMG_0170.jpg

Bey efendiler masaya kurulmuşlar bile

IMG_0171.jpg

yediğimiz içitiğimiz bize kalacaktı gördüklerimizi yazacaktık ama burdada ayrı bir keyif vardı bir fitil muhabbeti kopardı oratalığı :queen::queen::queen:
IMG_0174-1.jpg

Yavaş ye Onur boğulacaksın

IMG_0176.jpg

köfteler yendi çaylar içildi yolcu yolunda gerek. Ama burdan sonra ikiye bölündük. Pastaneciler motorcular. Endurocular diyemiyorum zira yaptığımız yolun enduro ile alakası yoktu her türlü motorun gidebileceği bir yoldan döndük ama biraz uzattık tabi

IMG_0180.jpg

IMG_0179.jpg

IMG_0178.jpg

250 KM'lik geziye 250 tane fotoğraf çekmişiz :mrgreen: ve hala bitiremedik daha :cherry:

Güzel gezi... xl' me ii bak kardeşim yazın bana çok lasım olcak :p

Elinize kolunuza sağlık güzel bir gün geçirmişiniz Enduro ve race grubu hatta crouser grubuda selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar