Hitit Geyikleri Kızılcahamam Köftelerini Yedi (Fotoğraflar Syf 1-2-3-4-6)

Siz karadenize gelinde enduro nası yapılır öğretelim... Benzin dahil masraflarınız da benden buyrun, hodri meydan....

Procum geziniz çok güzel olmuş,Ankaradaki günleri özledim buralarda.Ancak cyberm doğru söylemiş bu taraflara bir gezi ayarlayın.Samsun yakın Ankara ya.1Gün konaklamalı falan olabilir mesala.
Eski günler ne güzel gezerdik beypazarı filan.:(

Procum geziniz çok güzel olmuş,Ankaradaki günleri özledim buralarda.Ancak cyberm doğru söylemiş bu taraflara bir gezi ayarlayın.Samsun yakın Ankara ya.1Gün konaklamalı falan olabilir mesala.
Eski günler ne güzel gezerdik beypazarı filan.:(

İzinleri ayarlarsak endurocu tayfa ile (ki 2 kişi oluyoruz :cherry: ) ayarlamaya çalışırız bir gezi :)

Sen motoru satmadıysan binsene orda :silent:

Tüm itirazlarıma rağmen beni yalnız bırakmayıp evime kadar eşlik eden atabaya ve autonomousa çok ama çok teşekkür ederim. Aynı şekilde bugün beni yalnız bırakmayan, yolda bana ve tüm abukluklarıma tahammül eden Alp ve SilentScreame de ayrıca minnetlerimi sunarım efendim. :)
bir şey değil rica ederiz ne demek

Çorum...Olur alacahöyük gezisi falan yapılabilir,endurocuların özellikle hoşuna gidebilir.Herkese de yakın 2,5 saat.

IMG_0180.jpg

Caponun üzerine çamur sıçradı :queen: arabanın biri fena ısladı Onur ve Caposunu deposunu doldurduk Caonun ve devam yorum ları siz yapın sadece fotoları yolluyorum

Bundan sonraki yorumları ben yazacağım: Prometheus

IMG_0181.jpg

IMG_0182.jpg

IMG_0183.jpg

IMG_0184.jpg

IMG_0185.jpg

Karlı ve buzlu yollardan geçerken fotoğraf çekelim dedik. :p

IMG_0187.jpg

IMG_0188.jpg

Motosiklet.NET'in kısaltmasını dağlara yazdık :cherry: Yazarken elim çok üşüdü ama. :p

IMG_0189.jpg

Güneye bakan kısımlar erimiş şekildeki gibi.

IMG_0190.jpg

IMG_0191.jpg

IMG_0192.jpg

IMG_0193.jpg

Bize enteresan gelen her yerde durduk ve fotoğraf çektik. Bu da ufak bir in. Cİddi bir heyelan tehlikesi vardı girişinde. İçeri girmeye çalışırken taşların altında kalabilirdik ama ne demişler; yüzme bilmesek ağaçta ne işimiz var :bounce: :p

IMG_0194.jpg

IMG_0195.jpg

IMG_0197.jpg

IMG_0198.jpg

IMG_0199.jpg

IMG_0200.jpg

İnden ve tepeden farklı görüntüler motosikletlerimiz eşliğinde.

Dikey kadrajla çektiğim fotoğrafları düzeltmeyen Murat Abiye ayrıca tesüflerimi iletiyorum :cherry:

Prometheus yorumladı :)

Sen bir plan yaparsın artık.Kaynamasın arada.Muhtemel bir Tarih düşünürsen.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İstanbul otobanı gibi yol..Düzgün ve boş...Asıl gaza... Ne o adı endurocu...

Vursaydın karlara tepelere... teker bi çamur görseydi.....

Haaa 2 de bir konu başlığıyla oynama lem...Şaşırıyoz.... :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar