Hiçbir Bilgim Olmamasina Rağmen Kendimi Test Ettim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
daha demin toplam 90 soru olan a1-a2 ehliyeti sınav sorularını pc'den çıktı yaptım

ben kendimi gayet başarili buldum kitapcik türü z

ilk yardım bilgisi

22 doğru 8 yanlış

motor ve araç tekniği bilgisi

15 doğru 5 yanlış

trafik ve çevre bilgisi

33 doğru 7 yanliş

toplam doğru 70

toplam 30 yanlış

hiçbiyerden kopya çekmedim veya bir hile yapmadim.Cevap anahtarını sakladım.Sorular bittiğinde kontrol ettim.

Hiçbir bilgim olmamasına rağmen bu kadar doğru cikiyorsa calıştığım zaman kaç doğru çıkar acaba :queen:

Son düzenleme:
yanlız trafikte bi hata var 17 değil 7 yanlış olsa gerek 40 soru var çünkü?

birincisi sınavlar çok kolay mantıgınızı çalıştırısanız geçemeyeceğiniz sınav yok
ikincisi bir arkadaşım motorsikletten bşaka ehliyeti olmadıgı halde
legal yöntemle
e c b sınıfı ehliyetleri alıor başkasına hemde direksiyonuna bile girerek:)
direksiynda iki tur atıyorlar tmm:)
versen arabayı
20 km virajlı yoldagidemez
adam otobus kullanıyor.. :)

Mersin İl Temsilcisi
merak ettiğim şu; tamam cevap anahtarını sakladın da kendine bile söylemedin mi yerini? yok yani nasıl oldu onu anlamadım :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zaten sınavlar o derece kolay...

zaten bu derece kolay basıt oldugu için herkesde ehliyet var. ehliyeti yaşım gelince aldıgımda üstelik 12 yaşımdan beri araba kullanırım köy yollarında. trafikte 1 sene babamın yanında kullanmışımdır. her zaman hatalarımı söylerdi. bide yakındıgım bir konu var bizim şöförlerin çoğu ayna kullanımından yoksun.

çok fazla doğru olamaz en fazla olacağı soru sayısı kadardır :D

geyik bi yana arkadaşım çalış gir ehliyetini alrahat rahat gez :D

sınavlar kolay ama sınava gidip ehliyet alacak fazla motorcu yok... ehliyetsiz gezmek 400 500 ytl para harcamaktan daha kolay geliyor galiba... ben 2004 de almıştım... beşinci seneme girdim.......

Bende bir kaç hafta önce denemiştim kendimi ama benim toplam 13 yanlış çıkmıştı:p

Motopisklet 100 soru B, 20 soru A2 sınavlarına topam 30 dakika çalıştım, 4 yanlış yaptım toplamda :) Sınavlar hiper kolay.

zaten bu derece kolay basıt oldugu için herkesde ehliyet var. ehliyeti yaşım gelince aldıgımda üstelik 12 yaşımdan beri araba kullanırım köy yollarında. trafikte 1 sene babamın yanında kullanmışımdır. her zaman hatalarımı söylerdi. bide yakındıgım bir konu var bizim şöförlerin çoğu ayna kullanımından yoksun.

özelliklede bayanlar:farao:

kolay olmasına kolay ama o sınav sitresi adama yetiyo bildiğin soruları bazen yanlış yapabiliyorsun ve sınav sonuçları ne zaman açıklanacak abilerim ablalarım kardeşlerim yeni yılınızı en içten dilerklerimle kutlarım...
unutmadan 27 aralık 2008 sınavı :queen:

iyi maşallah da bu bilgiler emin ol günlük sürücülük hayatında pek bi işine yaramayacak. Esaslı bi eğitim herkese şart.

kolay olmasına kolay ama o sınav sitresi adama yetiyo bildiğin soruları bazen yanlış yapabiliyorsun ve sınav sonuçları ne zaman açıklanacak abilerim ablalarım kardeşlerim yeni yılınızı en içten dilerklerimle kutlarım...
unutmadan 27 aralık 2008 sınavı :queen:

12 Ocak diye biliyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar