dishy' Alıntı:hassas ruhlu mu sen miiiiiiiiiiiiiiiiii :mrgreen: :mrgreen: :queen: :queen:
duy ama inanmaaa :wiinkk:
tabiki bu sözleri bir minübüste okudum
dishy' Alıntı:hassas ruhlu mu sen miiiiiiiiiiiiiiiiii :mrgreen: :mrgreen: :queen: :queen:
duy ama inanmaaa :wiinkk:
ilecbr1000rr
arasında bi çekişme sezdim!aman dikkat başlığın konusuna ilaç olabiliyor bu çekişmeler:cherry:
hbgp' Alıntı:aşıksan vur saza şoförsen bas gaza:mrgreen:
gaz,fren şanzuman halim duman:queen: çiçek abbasta duydum bende:cherry:
yüzüncü mesaj için yazıyorum:wiinkk:
ile arasında bi çekişme sezdim!aman dikkat başlığın konusuna ilaç olabiliyor bu çekişmeler:cherry:
trenox' Alıntı:dusunsene aksam eve gittiginde bir kadeh sarabını içip muzıgını acıp kafanı dınlemek varken ne sevgilisi.![]()
dishy' Alıntı:saflardan hoşlanıorum die sırf benim için saf olma nurullah![]()
:cherry:
dishy' Alıntı:çok saçmaa hangi devirdeyiz allah aşkına
dishy' Alıntı:hyosung150!!!
çok saçmaa hangi devirdeyiz allah aşkına,,tabi hali hazırda bi ev kızı vardır değil mi?? ölelerini tercih edersiniz ki gag deince su gug deince ekmek!! sesi soluğu çıkmayan herşeye evet dien tam sizlik yani!!!!
hyosung150' Alıntı:devir neyi gerektiriyor ne yapılması gerekir
sen ne dediğinin farkındamısın devir nedir iyi bir yoldamı ilerlediğini zannediyorsun onla bunla birlikte olup sonra onun bunun birlikte olduğu biriyle evlenmek bu mudur medeniyet veya ilerleme neden bahsettiğinin farkındamısın sen anne babalarınız kaç senedir evliler veya bundan 40 sene önce boşanma sayısıyla şu anki boşanma sayısı birmidir bunların nedenleri nedir forumda birlikte yaşamaktan bahsediliyor kendi annenizin bacınızın karınızın birileriyle evlenmeden birlikte yaşamasını istermisiniz hadi bakalım medeniyet çocuğu konuş