k1200lt' Alıntı:senin sevgilin yok benim motorum yok.
sence hangimiz daha mutlu....
bencede haklısın...derin' Alıntı:Motoru olan :mrgreen:
dishy' Alıntı:Allah aşkına arkadaşlar kimine saçma gelebilir ama ben bişey anlamadım :silent: Hani bu dediğin söz musti akşam evde kimse yok,,senin bahsettiğin evlilik mi,sevgili mi?? Çünkü düşünüorum insan sevgilisiyle aynı evde yaşar mı? Hadi yaşadı dielim bu ilişkinin ömrü ne kadardır 3 ay en fazla 6 ayy,,sonra ne bekliosun başkaa başka başkaa,,,sen bence başka şeyler arıosun derdin AŞK değil.......Olsaydı bi bayan olarak hemen anlardım.....
Hıı eğer ben sevgililerimle aynı evi paylaşırım diyorsan ömür boyu yanlızlığa mahkumsun..............................:cat: :cat:
Çok da takma ama çünkü pek ii bişey değil aşık olmakk,,adamın canını yakıoo :wiinkk:
dishy' Alıntı:Allah aşkına arkadaşlar kimine saçma gelebilir ama ben bişey anlamadım :silent: Hani bu dediğin söz musti akşam evde kimse yok,,senin bahsettiğin evlilik mi,sevgili mi?? Çünkü düşünüorum insan sevgilisiyle aynı evde yaşar mı? Hadi yaşadı dielim bu ilişkinin ömrü ne kadardır 3 ay en fazla 6 ayy,,sonra ne bekliosun başkaa başka başkaa,,,sen bence başka şeyler arıosun derdin AŞK değil.......Olsaydı bi bayan olarak hemen anlardım.....
Hıı eğer ben sevgililerimle aynı evi paylaşırım diyorsan ömür boyu yanlızlığa mahkumsun..............................:cat: :cat:
Çok da takma ama çünkü pek ii bişey değil aşık olmakk,,adamın canını yakıoo :wiinkk:
johny' Alıntı:Evde birinin olması illaki evlilik gerektirmez...
Evde bir "can" olmasi yalnız yaşayan yaklaşık her insanın birincil isteğidir...
Ayrıca sevgiliyle aynı ewde yaşama olayı neden kısa olsun onu da anlamadım...
İmzayı atınca işin sadece adı değişiyor...
Eğer onunla beraber kalmayı sağlayabilecek hoşgörü, saygı, sadakat, dürüstlük ve herşeyden önemlisi sevgin varsa...İmzaya çokda gerek yok diye düşünüyorum...Bu sadece yüzyıllardır süre gelen "resmiyete dökme" geleneği...:wiinkk:
Diye düşünüyorum...Benim kişisel görüşümdür...:rendeer:
2006 Johny Productions ®™ allrights reserved
dishy' Alıntı:Herkesin koynuna girmek erkeklere mahsus bir olaydır
Benim her sevgiliyle bişey yaşamam midesiz olduğumu gösterir,şahsen benim midem de bunu kaldırmaz.Üzerine para vererek yaşadığınız bir olay hakkında sanırsam savunma yapamazssınız....Yani ben olsam yapamazdım.....
İmzaysa o başka bişey,,evliliği sadece sevişmek olarak görüorsan tabi bişey diemem sana :wiinkk: :wiinkk:
federal' Alıntı:dishy neden bu kadar önyargılısın, erkek düşmanı gibisin, herkes aynı değil , herkese aynı davranışı sergilememeni tavsiye ederim.
johny' Alıntı:Ayrıca yazımın altında kişisel görüş yazıyor:wiinkk: :rendeer: :cat:
CBR1000RR' Alıntı:dishy pist feminist
dishy' Alıntı:biri beni mi çağırdı :bounce: :bounce: