Hiç Sevgilisi Olmayan Varmi?

hbgp' Alıntı:
aşıksan vur saza şoförsen bas gaza:mrgreen:
gaz,fren şanzuman halim duman:queen: çiçek abbasta duydum bende:cherry:
yüzüncü mesaj için yazıyorum:wiinkk:
ile arasında bi çekişme sezdim!aman dikkat başlığın konusuna ilaç olabiliyor bu çekişmeler:cherry:

hocam sözler süper geçme beni ezerim seni unutmuşsun bee :queen:

emin ol benim ağzım yandı bana sevgiliden bahsetme abi

du bitane daha var:gidişine yollar,bakışına kızlar hasta, CBR1000RR :bounce:

dusunsene aksam eve gittiginde bir kadeh sarabını içip muzıgını acıp kafanı dınlemek varken ne sevgilisi. :)

trenox' Alıntı:
dusunsene aksam eve gittiginde bir kadeh sarabını içip muzıgını acıp kafanı dınlemek varken ne sevgilisi. :)

bi de şunu düşün pazar günü izin günün uyanıosun bi güzel çayını içiosun
sonra giyinip binip motoruna gazlıosun oohhhhhhhhhh :)
bi de sevgiliyle sinemaya gitmek var :wiinkk:
seçim size kalmış :cat: :cat: :cat:

arkadaşlar harbi geyiksiniz bırakın bu işleri
dishy neye yetermi ben anlamadım saflık işte

saflardan hoşlanıorum die sırf benim için saf olma nurullah :p :p :cherry:

dishy' Alıntı:
saflardan hoşlanıorum die sırf benim için saf olma nurullah :p :p :cherry:

sen kafanı yorma kimse için karakterimizden vaz geçmeyiz değiştirmeyiz

sende bilirsinki makarasına yazarım

okuyan site üyeleri arkadaşlarımızda sana yaranabilmek için kılık değiştirdiğimi zannedicek :farao:

abicim senin evlenme yuva kurma zamanın gelmiş eğer ki bir evi geçindirebilecek maddi gücün varsa ve kendine birini bulamıyorsan ailene ve akrabalarına bu konuyu açmanı tavsiye ederim bu şekilde ailen ve akrabaların sana yardım edeceklerdir. en doğrusu bu

hyosung150!!!
çok saçmaa hangi devirdeyiz allah aşkına,,tabi hali hazırda bi ev kızı vardır değil mi?? ölelerini tercih edersiniz ki gag deince su gug deince ekmek!! sesi soluğu çıkmayan herşeye evet dien tam sizlik yani!!!!

devir neyi gerektiriyor ne yapılması gerekir
sen ne dediğinin farkındamısın devir nedir iyi bir yoldamı ilerlediğini zannediyorsun onla bunla birlikte olup sonra onun bunun birlikte olduğu biriyle evlenmek bu mudur medeniyet veya ilerleme neden bahsettiğinin farkındamısın sen anne babalarınız kaç senedir evliler veya bundan 40 sene önce boşanma sayısıyla şu anki boşanma sayısı birmidir bunların nedenleri nedir forumda birlikte yaşamaktan bahsediliyor kendi annenizin bacınızın karınızın birileriyle evlenmeden birlikte yaşamasını istermisiniz hadi bakalım medeniyet çocuğu konuş

dishy' Alıntı:
hyosung150!!!
çok saçmaa hangi devirdeyiz allah aşkına,,tabi hali hazırda bi ev kızı vardır değil mi?? ölelerini tercih edersiniz ki gag deince su gug deince ekmek!! sesi soluğu çıkmayan herşeye evet dien tam sizlik yani!!!!

pis erkek düşmanı sanane insanların hayattaki beklentilerinden sananeeeeee

dostum bu olay tamamen arkadaş çevrene bağlı...
seni biriyle tanıştırırlar sonrada ewlenirsin rahatlarsın :D

hyosung150' Alıntı:
devir neyi gerektiriyor ne yapılması gerekir
sen ne dediğinin farkındamısın devir nedir iyi bir yoldamı ilerlediğini zannediyorsun onla bunla birlikte olup sonra onun bunun birlikte olduğu biriyle evlenmek bu mudur medeniyet veya ilerleme neden bahsettiğinin farkındamısın sen anne babalarınız kaç senedir evliler veya bundan 40 sene önce boşanma sayısıyla şu anki boşanma sayısı birmidir bunların nedenleri nedir forumda birlikte yaşamaktan bahsediliyor kendi annenizin bacınızın karınızın birileriyle evlenmeden birlikte yaşamasını istermisiniz hadi bakalım medeniyet çocuğu konuş

ben öle bişi demek istemedim ki önceki sayfalara bakarsan anlarsın
onunla bununla birlikte olmak hakkında neler söylemişim
hatta aynı evi paylaşmak gibi ilk önce yazdıklarımı oku bence :wiinkk: :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar