Hiç Sevgilisi Olmayan Varmi?

mahsuniboalişan sözüm size:mrgreen: benimlen poleniğe girmeyin:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
musti baba , sen git bi tane ,
Honda cbr 1000 rr , Yamaha r6 , Honda cbr 600rr al bitane giy kıyafetleride bak bakalım sevgilisi oluyormu adamın olmuyormu görelim :D , heuehue söyle bi ortaköy bebek turu yap oradan bi taksime geç , sonra taksimden kadıköye geçerken bi tane bulup koltuğa oturtursun merak etme hauhauha

speedrunner' Alıntı:
musti baba , sen git bi tane ,
Honda cbr 1000 rr , Yamaha r6 , Honda cbr 600rr al bitane giy kıyafetleride bak bakalım sevgilisi oluyormu adamın olmuyormu görelim :D , heuehue söyle bi ortaköy bebek turu yap oradan bi taksime geç , sonra taksimden kadıköye geçerken bi tane bulup koltuğa oturtursun merak etme hauhauha

senin gibi tipler o kadar çok ki artık kızlar mide bulandırıcı tiplerle ilgilenmiyo
kusmak istemedikleri için

speedrunner sen onlara sevgili mi diyosun:silent: o karakterdeki kızlardan sevgili olmaz:farao: olur diyen ispatlasın:bounce:

hbgp' Alıntı:
speedrunner sen onlara sevgili mi diyosun:silent: o karakterdeki kızlardan sevgili olmaz:farao: olur diyen ispatlasın:bounce:

bırak arkadaşım gider kız iki gün snr en yakın arkadaşının koluna girer
şöle bi de bakış atar sonra görür oo
+ gider bi tane daha bulursun ya nolcakkkk demi :farao: :farao:

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

dishy çok dertli gördüm seni:salut: ama maalesef hemcinslerinin arasında bu yönde eğilim gösterenler oldukça fazla!hani senin yukarıda hangi devirdeyiz mantığı varya sanıyorum bu yöndeki eğilimleri tetikliyo!

dishy' Alıntı:
senin gibi tipler o kadar çok ki artık kızlar mide bulandırıcı tiplerle ilgilenmiyo
kusmak istemedikleri için

dişi kızma , amacım eğlenmek forumun eskileri tanır beni , demek istediğim o değildi yanlış anladın beni sanırım ,

yanlış anladıysan senden ve diğer kızlardan özürdilerim

o kadar güzel bişi değil ama buyur benden sana :rendeer:

amacım şaka

bir sevgilim yok,
çünkü bir sevgiliyi aratmayacak
bir eşim var...
bir eşim yok,
çünkü bir eşi aratmayacak
bir sevgilim var...

:rendeer:

speedrunner sana diecek bi çift lafım daha var ama
kenan dan korkuorum :cherry:
bu arada kuvva harikasın :rendeer:

[bu arada kuvva harikasın :rendeer:[/QUOTE]

:cat: sağolun hepiniz harikasınız:rendeer:
kalpler temiz ve gerçekçi olunca herşey oluyor
sevgiyle kalın gönül dostları

okyanusum..hazinemsin..teşekkür ederim.ömürlük sevgilim:rendeer: :rendeer: :rendeer:

aakreeep' Alıntı:
okyanusum..hazinemsin..teşekkür ederim.ömürlük sevgilim:rendeer: :rendeer: :rendeer:

bir zamanlar çok değil kısa bi süre önce öle bi sevdim ki
ama şimdi istemiorum canım fena yandı
hala da yanmakta :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bence sitede çöpçatan diye bi bölüm acılmalı.....ne demişler arkadaş arkadaşın yardımcısıdır.........

dishy' Alıntı:
speedrunner sana diecek bi çift lafım daha var ama
kenan dan korkuorum :cherry:
bu arada kuvva harikasın :rendeer:

kızları aşağılayacak bu kadar bişi yapmadım :pr:

:queen:

sevgili musti bu başlığı açıp bu kadar yazan olacağını sende tahmin etmemissindir eminim :) ama bravo harika katılım ve samimi görüşler var pervane3 ccbbdd disyh ve birçok arkadaşların yorumları harika işimiz zor olsa bi dert olmasa bi dert rabbim kimseyi yalnız bırakmasın paylaşmak çok güzel her şartta her şeyi ama şartlar buna izin vermiyorsa zor olmuyor olmuyor :pale: allah tan ufak tefek motorumuz umudumuz ve buradaki candan motorcu arkadaşlarımız var herkeze kucak dolusu sevgiler :cat:

önce herkese iyi akşamalr uzun zamandır foruma uğrayamadım maalesef.
bu arada arkadaşım senin tabuları yıkman lazım.benim hipotezim iyice süslen filan sokağa çık beğendiğin ilk kıza yaklaşmaya çalış,saati sor bişeyler yap konuş,öyle konuşmalar uzadıkça uzar :) sonra tel no. nu ver( ya da iste) bu şekilde önün açılır :) bunları teoriye dönüştürmen yararına olur.

desparadost' Alıntı:
sevgili musti bu başlığı açıp bu kadar yazan olacağını sende tahmin etmemissindir eminim :) ama bravo harika katılım ve samimi görüşler var pervane3 ccbbdd disyh ve birçok arkadaşların yorumları harika işimiz zor olsa bi dert olmasa bi dert rabbim kimseyi yalnız bırakmasın paylaşmak çok güzel her şartta her şeyi ama şartlar buna izin vermiyorsa zor olmuyor olmuyor :pale: allah tan ufak tefek motorumuz umudumuz ve buradaki candan motorcu arkadaşlarımız var herkeze kucak dolusu sevgiler :cat:

bende ne olmuş buraya yazacaktım:)
belki kızarsınız diye kaygıyla açtım ama
sadece motor olmuyor
tabuları aşmak lazım.

bu arada iletişim sorunum yok..
karşımdaki insanı 5 dakikada ablukaya alırım
yeri gelip bir trende hiç tanımadığım halde bir kızla kolkola çıktığımıda bilirim
allahtan uzun yol değildi:queen: :p
dost olarak kız arkadaşım daha fazladır da ne bilim
tez konusu olmalı işte:pr:

Neye Nasıl Bakarsan Onu Öyle Görürsün.
bulmak o kadarda zor degil motoruna ayırdıgın vakti o na ayırabilirmisin netin başındayken telefonuna tamam deyip işinden çıkışına alırmısın tartışmada susarmısın
Arkadaşım be olması degilde olunca olmasaydı dedigin bazen çook olur ilk zamanlar tatlıda tek gözün kapalı öbür gözünde fazla ayrıntı görmezse iyi gidiyoo
Sen boş verr evliligi kafana koyana kadar dışarda 2 çay içecegine onun sacını okşıyacagına motoruna2 lt benzin koy deposunu sev
He heee onlarsızda olmuyoo bee
ama idealimde ikinci CBR600f yaşasın motor aşkı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar