Hayırlı olsun güle güle kullanın.![]()
Bu hafta sonu motora Pirelli Rallycross lastik taktırdım. İlk izlenimlerimi paylaşayım dedim. Öncelikle orjinal lastiklerden bayağı memnundum. Asfaltta iyiydi. Toprakta da benim işimi görüyordu. Yağmurda çamurda zaten sürmüyorum. Orman yolları, yayla yollarında da gayet iş görüyordu. 15bin km, artık lastik bitti. Bu defa biraz dişli bir lastik deneyeyim dedim. Çok ihtiyacım olduğundan değil de, daha çok meraktan.
200km kadar yarı asfalt yarı toprak sürme fırsatım oldu. İlk izlenimim gayet memnun kaldım lastikten. Toprak performansı tabi daha iyi. Eskiden tedirgin olduğum çakıllı yollarda artık çok rahat gidebiliyorum. Motoru daha fazla yatırabiliyorum. Yokuşlarda tedirgin olmuyorum. Lastik geziyor biraz ama tedirgin etmiyor. O beni şaşırttı biraz. Baya ön arka sallanıyor ama kontrol gitti korkusu yok. Toprak yollarda sürüş zevkim iki katına katlandı diyebilirim.
Asfalt performansı da beklediğimden iyi çıktı. Biraz temkinli sürüyorum açıkçası asfaltta. Ama bilmesem dişli bir lastik olduğunu, giderken anlamam yani. Herhangi bir sarsıntı titreşim hissetmiyorum. Fren performansını denemedim. Normal sürüşte yeterli geldi. Virajlarda yatırırken bir noktadan sonra tedirginlik geliyor ama o da belki alışma gerektirecek. Yine de asfaltta biraz temkinli kullanacağım ben.
Şuan kafamdaki soru işareti, kaç km dayanacağı. Bu lastikler uzun gitmiyor. Dişlerin şekli bozulduktan sonra, diş olsa bile lastikte, asfaltta sıkıntı çıkarmaya başlıyor. Onu zamanla göreceğiz. 10bin km gitmesini beklemiyorum. En az 5-6bin km gider diye umuyorum. Ötesi ne ala.
![]()
Bu hafta sonu motora Pirelli Rallycross lastik taktırdım. İlk izlenimlerimi paylaşayım dedim. Öncelikle orjinal lastiklerden bayağı memnundum. Asfaltta iyiydi. Toprakta da benim işimi görüyordu. Yağmurda çamurda zaten sürmüyorum. Orman yolları, yayla yollarında da gayet iş görüyordu. 15bin km, artık lastik bitti. Bu defa biraz dişli bir lastik deneyeyim dedim. Çok ihtiyacım olduğundan değil de, daha çok meraktan.
200km kadar yarı asfalt yarı toprak sürme fırsatım oldu. İlk izlenimim gayet memnun kaldım lastikten. Toprak performansı tabi daha iyi. Eskiden tedirgin olduğum çakıllı yollarda artık çok rahat gidebiliyorum. Motoru daha fazla yatırabiliyorum. Yokuşlarda tedirgin olmuyorum. Lastik geziyor biraz ama tedirgin etmiyor. O beni şaşırttı biraz. Baya ön arka sallanıyor ama kontrol gitti korkusu yok. Toprak yollarda sürüş zevkim iki katına katlandı diyebilirim.
Asfalt performansı da beklediğimden iyi çıktı. Biraz temkinli sürüyorum açıkçası asfaltta. Ama bilmesem dişli bir lastik olduğunu, giderken anlamam yani. Herhangi bir sarsıntı titreşim hissetmiyorum. Fren performansını denemedim. Normal sürüşte yeterli geldi. Virajlarda yatırırken bir noktadan sonra tedirginlik geliyor ama o da belki alışma gerektirecek. Yine de asfaltta biraz temkinli kullanacağım ben.
Şuan kafamdaki soru işareti, kaç km dayanacağı. Bu lastikler uzun gitmiyor. Dişlerin şekli bozulduktan sonra, diş olsa bile lastikte, asfaltta sıkıntı çıkarmaya başlıyor. Onu zamanla göreceğiz. 10bin km gitmesini beklemiyorum. En az 5-6bin km gider diye umuyorum. Ötesi ne ala.
Motolastik.com'dan aldım. 10500tl civarı.selamlar, lasitklerinizi kaç liraya aldınız ve nereden aldınız bilgi alabilir miyim?
Doğrudur.bu yıl kışa doğru bende arazi lastiğine geçmeyi planlıyorum arazide daha çok kullandığım için çamurda ve toprak yolda daha çok kullanıyorum işim olursa ancak asfalta çıkıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Pireli MT 21 Rallycross Motosiklet LastiÄŸi
motolastik.com
![]()
Pireli MT 21 Rallycross Motosiklet LastiÄŸi
motolastik.com
bu lastikler galiba kullandıklarınız
Güzel bir seçenek bence sizin için. Ancak çamur için ön çamurluğu kesinlikle çıkarmanız ya da modifiye etmeniz gerekiyor. 1 metre gidemedim. Ön lastik anında kilitlendi.bu yıl kışa doğru bende arazi lastiğine geçmeyi planlıyorum arazide daha çok kullandığım için çamurda ve toprak yolda daha çok kullanıyorum işim olursa ancak asfalta çıkıyorum

V-Strom'dan sonra X Pulse sizi tatmin etmeyebilir. Yağ kaçağı çözülmeyecek bir problem değildir, oda bildiğim kadarıyla sadece külbütörden kaçırıyor.Merhabalar. Vstrom 250 kullanıcısıyım. Bu aralar bir de Xpulse 200 almayı kafaya taktım. Şu yağ kaçağı olayı baş ağrıtır mı? Yorumlarınız nedir? Yüzde yüz çözüm var mı? Konum: Antalya
Çözüm var tabi abicim, hatta bu sayfada yukarı giderseniz çözüm ile ilgili bir video mevcut, yapılması gereken külbütör kapağı sökülüp sıvı conta ile destekleyerek kapatmak ben yaptım kesin çözüm oldu.Merhabalar. Vstrom 250 kullanıcısıyım. Bu aralar bir de Xpulse 200 almayı kafaya taktım. Şu yağ kaçağı olayı baş ağrıtır mı? Yorumlarınız nedir? Yüzde yüz çözüm var mı? Konum: Antalya