Hero Hero X Pulse 200 Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı

Servisler 10w40 yaği bizim götürmemiz halinde herhangi bir itirazda bulunuyorlar mı?
İzmir Karşıyakadaki hero servisi için çok iyi şeyler duydum.
Tam olarak yeri neresidir vs sizin görüşleriniz nedir?

MCV

Kmsi düşük bir hero xpulse 200 denk gelince dayanamayıp alıverdim. Diğer motoruma yaptığım
modifiye işlemlerini bu motorumada yaptım. Hem eğlenceli bir çalışma oldu hemde motorumun ihtiyaçlarını karşıladım
Diğer motorumun üzerindeki kendi imalatım bazı parçaları bu motora geçirdim.
Eski motorum yarı orjinale dönerek satışı bekliyor.

Yeni hero Xpulse 200 alan arkadaşlara fikir verebilir.

Dörtlü yapımı
Elcik korumalara led ve sinyal yapımı
Zincir muhafazası
Yan çanta montaj
Sis lambası montaj
İlave korna montaj
Ön cam uzatma
Ön çamurluk yükseltme ve tozluk montaj
Yan ayak genişletme
Arka amortisör deri koruma
Radyoluk raf montajı
Depo üstü şeffaf bant koruma
USB giriş kablosu
Reflektör ve kırmızı şerit çekimi
Topcase montajı
Topcase led yapımı vs.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Merhaba arkadaşlar, hero x pulse 200 ile bursada hard sayılabilecek enduro sürüşleri yapıyorum. İzlerseniz ve yorum yaparsanız mutlu olurum.:giggle:

Motosikleti
MSX-125 & X-Pulse 200 & Hornet 750
Arkadaşlar X-Pulse 200 4V Türkçe kullanım kılavuzunda subap ayar değerleri hatalı yazılmış. Kılavuzun başındaki "Araç Özellikleri" tablosunda "0,08mm" ve "0,12mm" olarak veriliyor. Ancak subap ayarının anlatıldığı sayfada 0,07 ve 0,09 değerleri yazılmış. Bu değerler 2V modelinin değerleri. İngilizce kılavuza bakarsanız böyle bir hata yok. Türkçe kılavuz hazırlanırken yapılan bir kopyala yapıştır hatasına benziyor.

MCV

Motorumun arka fren balatasını kontrol için söktüm. Biraz daha gideceğine kanaat getirerek

temizliğini yapıp tekrar taktım. Balata üzerindeki kanallar tamamen bittiğinde değişmek gerekiyor.

Değişim yapacak olsaydımda aynı işlemler yapılacaktı.

Düşünen arkadaşlara faydalı olur sanırım.

Motosikleti
Ducati 848, Suzuki SV650
Ayna probleminden yıldım artık, bu başlıkta gördüğüm NC aynasından almıştım ama orijinali mi daha kötü o mu daha kötü bilemiyorum. Hani arabalar biraz yaklaştı mi sesinden anlarsam anlıyorum nerede olduğunu, sürekli cankurtaran bakışı atmaktan önümdekine gireceğim yakında. Var mı başka bir çözüm önerisi olan?

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Arka teker rulman değişimi, rulman ve keçe ölçüleri değişimi gelen arkadaşlar için yol gösterici olacağına inanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: MCV

MCV

Yeni motorumun yağını değişip bakım ışığını resetledim. Güzel bir bakım oldu.

Motosikleti
dwzu2bq.jpg

Bu hafta sonu motora Pirelli Rallycross lastik taktırdım. İlk izlenimlerimi paylaşayım dedim. Öncelikle orjinal lastiklerden bayağı memnundum. Asfaltta iyiydi. Toprakta da benim işimi görüyordu. Yağmurda çamurda zaten sürmüyorum. Orman yolları, yayla yollarında da gayet iş görüyordu. 15bin km, artık lastik bitti. Bu defa biraz dişli bir lastik deneyeyim dedim. Çok ihtiyacım olduğundan değil de, daha çok meraktan.

200km kadar yarı asfalt yarı toprak sürme fırsatım oldu. İlk izlenimim gayet memnun kaldım lastikten. Toprak performansı tabi daha iyi. Eskiden tedirgin olduğum çakıllı yollarda artık çok rahat gidebiliyorum. Motoru daha fazla yatırabiliyorum. Yokuşlarda tedirgin olmuyorum. Lastik geziyor biraz ama tedirgin etmiyor. O beni şaşırttı biraz. Baya ön arka sallanıyor ama kontrol gitti korkusu yok. Toprak yollarda sürüş zevkim iki katına katlandı diyebilirim.

Asfalt performansı da beklediğimden iyi çıktı. Biraz temkinli sürüyorum açıkçası asfaltta. Ama bilmesem dişli bir lastik olduğunu, giderken anlamam yani. Herhangi bir sarsıntı titreşim hissetmiyorum. Fren performansını denemedim. Normal sürüşte yeterli geldi. Virajlarda yatırırken bir noktadan sonra tedirginlik geliyor ama o da belki alışma gerektirecek. Yine de asfaltta biraz temkinli kullanacağım ben.

Şuan kafamdaki soru işareti, kaç km dayanacağı. Bu lastikler uzun gitmiyor. Dişlerin şekli bozulduktan sonra, diş olsa bile lastikte, asfaltta sıkıntı çıkarmaya başlıyor. Onu zamanla göreceğiz. 10bin km gitmesini beklemiyorum. En az 5-6bin km gider diye umuyorum. Ötesi ne ala.

MCV

Bundan önce kullandığım ve 18700 km de sattığım hero xpulse 200 motorumda hiç yaşamadığım
üst kapak terleme olayını yeni aldığım motorumda ne yazıkki yaşadım.

Demek ki hepsinde olmayan bir sıkıntı. Civatalarını sıkıp denememe rağmen devam edince sıvı conta ile çözüm buldum.

Güzel bir temizlikten sonra kendi lastik contasının hem üst tarafına hemde alt tarafına sıvı conta uygulayarak yerine taktım.
Sıvı contayı olabildiğince az kullanmaya dikkat ettim. Fazlası motor içine gidince sorun oluşturabilir.
Kurumadan fazlalıkları temizledim. Zamanım olduğundan dolayı bir gün bekleyip ertesi gün test yaptım. O gün 170 km yol yaptım.

Terlemeden eser yok, pırıl pırıl bir motor. Konuyu çözmüş oldum. Şimdiye kadarda yaklaşık 500 km yol yaptım. Hiç sorun yok
Ekonomik ve pratik bir şekilde olay çözüldü. Yaşayanlara ve düşünenlere fikir verebilmek amacıyla videoda paylaştım.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dwzu2bq.jpg

Bu hafta sonu motora Pirelli Rallycross lastik taktırdım. İlk izlenimlerimi paylaşayım dedim. Öncelikle orjinal lastiklerden bayağı memnundum. Asfaltta iyiydi. Toprakta da benim işimi görüyordu. Yağmurda çamurda zaten sürmüyorum. Orman yolları, yayla yollarında da gayet iş görüyordu. 15bin km, artık lastik bitti. Bu defa biraz dişli bir lastik deneyeyim dedim. Çok ihtiyacım olduğundan değil de, daha çok meraktan.

200km kadar yarı asfalt yarı toprak sürme fırsatım oldu. İlk izlenimim gayet memnun kaldım lastikten. Toprak performansı tabi daha iyi. Eskiden tedirgin olduğum çakıllı yollarda artık çok rahat gidebiliyorum. Motoru daha fazla yatırabiliyorum. Yokuşlarda tedirgin olmuyorum. Lastik geziyor biraz ama tedirgin etmiyor. O beni şaşırttı biraz. Baya ön arka sallanıyor ama kontrol gitti korkusu yok. Toprak yollarda sürüş zevkim iki katına katlandı diyebilirim.

Asfalt performansı da beklediğimden iyi çıktı. Biraz temkinli sürüyorum açıkçası asfaltta. Ama bilmesem dişli bir lastik olduğunu, giderken anlamam yani. Herhangi bir sarsıntı titreşim hissetmiyorum. Fren performansını denemedim. Normal sürüşte yeterli geldi. Virajlarda yatırırken bir noktadan sonra tedirginlik geliyor ama o da belki alışma gerektirecek. Yine de asfaltta biraz temkinli kullanacağım ben.

Şuan kafamdaki soru işareti, kaç km dayanacağı. Bu lastikler uzun gitmiyor. Dişlerin şekli bozulduktan sonra, diş olsa bile lastikte, asfaltta sıkıntı çıkarmaya başlıyor. Onu zamanla göreceğiz. 10bin km gitmesini beklemiyorum. En az 5-6bin km gider diye umuyorum. Ötesi ne ala.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.

dwzu2bq.jpg

selamlar, lasitklerinizi kaç liraya aldınız ve nereden aldınız bilgi alabilir miyim?

motosikletimi 21 bin bakımına götüreceğim balıkesir merkez de veya balıkesir gönen/bandırma civarında tavsiye edebileceğiniz servis var mı?

Motosikleti
bu yıl kışa doğru bende arazi lastiğine geçmeyi planlıyorum arazide daha çok kullandığım için çamurda ve toprak yolda daha çok kullanıyorum işim olursa ancak asfalta çıkıyorum

bu lastikler galiba kullandıklarınız
Doğrudur.

bu yıl kışa doğru bende arazi lastiğine geçmeyi planlıyorum arazide daha çok kullandığım için çamurda ve toprak yolda daha çok kullanıyorum işim olursa ancak asfalta çıkıyorum
Güzel bir seçenek bence sizin için. Ancak çamur için ön çamurluğu kesinlikle çıkarmanız ya da modifiye etmeniz gerekiyor. 1 metre gidemedim. Ön lastik anında kilitlendi.

Geçemediğim yer:

Tekeri temizlemek de mümkün olmadı, çamurluğu sökmek zorunda kaldım.

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom 250
Merhabalar. Vstrom 250 kullanıcısıyım. Bu aralar bir de Xpulse 200 almayı kafaya taktım. Şu yağ kaçağı olayı baş ağrıtır mı? Yorumlarınız nedir? Yüzde yüz çözüm var mı? Konum: Antalya

Motosikleti
Ns200 15"
Merhabalar. Vstrom 250 kullanıcısıyım. Bu aralar bir de Xpulse 200 almayı kafaya taktım. Şu yağ kaçağı olayı baş ağrıtır mı? Yorumlarınız nedir? Yüzde yüz çözüm var mı? Konum: Antalya
V-Strom'dan sonra X Pulse sizi tatmin etmeyebilir. Yağ kaçağı çözülmeyecek bir problem değildir, oda bildiğim kadarıyla sadece külbütörden kaçırıyor.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Çözüm var tabi abicim, hatta bu sayfada yukarı giderseniz çözüm ile ilgili bir video mevcut, yapılması gereken külbütör kapağı sökülüp sıvı conta ile destekleyerek kapatmak ben yaptım kesin çözüm oldu.

Fakat dağ bayır gezmeyecekseniz uzun yola gidecekseniz bu motoru almayın uzun yola uygun değil ama dağda stabilizede çok başarılı bir motor, crf 250 ile boy ölçüşüyor

Merhabalar,
Ben diyim10 siz diyin 15 senelik motor alma hevesimi hero xpulse 200 ile geçen hafta gerçekleştirdim. 43 yaşından sonra motorcu oldum. iş-ev arası kullanmayı düşünüyorum. Motor hakkında hem olumlu yorumlar, videolar izlemem ve pişin fiyatına kredi kartına 12 taksit gibi bir imkan olunca, ilk motorum oldu kendisi. Önümüzdeki ay ehliyet sınavı var :)

Sele brandası ve motor brandası önerileriniz varsa alabilirim.

Bu modeli sıfır kilotreden yaklaşık 8000 kilometre kullanıp sattım .

İzlenimlerim

Yol tutuş oldukça iyi ( lastikler enduro sahara 3'ler idi olağan üstü.)

Yakıt

Eğer 0/60 kilometre süratlerde devirsiz kullanırsanız , belirtilen 2.8'ler yada 3 litreler yakalanır , değilse akan trafiğe ayak uydurmak için devir cevirttiğinizde 3.8'lere kadar çıkıyor.

Arazi kabiliyeti

Beni şaşırtan bu oldu , oldukça güzeldi atlama sıçrama yapmadım ancak , oldukça bozuk zeminlerden geçişi , sürüş hissiyatı şahane idi.

Yağ kaçagı

Neyseki bendekinde böyle bir durum oluşmadı , olanlar ise üst kapakta'ki döküm hatası yüzünden terleme yaptığını , ve çözümü olduğunu söylüyorlar üst külbütor kapağı döküm noktasında genelde yağ terletme/sızdırma yapıyormuş , ve çözülmesi basit deniyor.

Servis

Şaşırtıcı derecede ilgililer , ve telefonunuza bulunduğunuz ildeki servise yönlendirme bakım tarihi hatırlatması mesajları atıyorlardı ( en azından bende öyle idi.) deprem bölgesi felaketi yaşadıktan sonra extra ilgililerdi , şimdiki güncel durum nedir bilemiyorum.

Konfor

Fena değil , ama çok konforluda diyemeyeceğim.

Ekleme : Soğutma yarım bir yağ soğutucusu şeklinde , bence sürekli uzun yol için randımansız , ama " 100/150 " km mesafelerde yeterli durmadan gitmeye imkan tanır , fazlasının ise zararlı olduğuna inanıyorum.

Özetle , fp makinası , ileride taşra/mezra/köy yaşamım olur ise , mutlaka garajıma yeniden ekleyebileceğim bir model.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar