Hero Hero X Pulse 200 Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı

MCV

Hero xpulse 200 motorumun gezi esnasında vida batmasından dolayı patlayan arka lastiğini arazide tamir ettim.
Gerekli malzemeler ve işlemleri paylaşmak istedim. Faydalı olması dileğiyle.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Yılllaaaaar yılllaaaar sonra farkettiğim birşey var.

Lan; Beyler, bu motorda debriyajsız vites düşürebiliyorsunuz :D Hem de sarsmadan oluyor.

Belirli bir viteste giderken, accık gazı açıp ivmelenmeye başladığınızda hemen gazı kapatıp vitesi düşürdüğünüzde QS varmışcasına geçiyor. Yıllar sonra ilk defa farkettim. Çok şeker bi özellikmiş yav. Az önce farkettim ve bayıldım.

Umarım elimize almayız bir şekilde ama alacak olsaydık hiç geçmezdi zaten diye düşünüyorum. İyi sürüşler, selametler.

Merhabalar hero xpluse 200 4vye sahibim blokta herhangi bir terleme olmamasına rağmen yağ eksiltme yaptığını düşünüyorum çünkü yağ klavuz çubuğunda nerdeyse dip kalmış ve santrifüj temizliği için tamamen boşalttım olması gerektiği kadar yağ yoktu. Bir ayrı durum da motorun egzoz kaynağında ufak bi delik var ve her gaz verdiğimde ıslak siyah bir kıvam çıkartıyor ordan acaba segman bozulmuş olabilir mi?

Motosikleti
D400
Kullanıcılara bir sorum var, son dönemde hero firması ile genel bir problem mi yaşanıyor?

Ciddi anlamda xpulse güzellemesi yapılırken 10 gündür herkes gömüyor, iyi bir tane videosunu görmedim.

Dedim ya zaten kötüydü millete reklam için para vermeyi kesti ya da başka bir iş var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar