Herkes Kilosunu Tarihiyle Yazsın..Siftah Benden 121.1 KG

tegu motorcu adam zayıf olurmu ya...alışmış selenin sıcaklığına...inipde koşu yaparmı sence...

hıh bnde tam onu dicektim :)
hep pazartesi başliim diorum büyük pazartesi gelmio bi türlü :p

Len olm o zaman da hormonlu moldova tarzanı deriz.....

Tarzan sana yapıştı......Kurtulamassın.:queen::queen:

Istedigin kadar beni sinir etmeye calis Mr,Fodul,senle yazin goruscez.ayrica bunlari senin son can cekismelerin olarak sayiyorum.Gultekin'den sonra senide gondermeye az kaldi huzurevine :bounce:

tegu motorcu adam zayıf olurmu ya...alışmış selenin sıcaklığına...inipde koşu yaparmı sence...

biz neyiz,numunemiyiz yane ?? :silent::silent:

Istedigin kadar beni sinir etmeye calis Mr,Fodul,senle yazin goruscez.ayrica bunlari senin son can cekismelerin olarak sayiyorum.Gultekin'den sonra senide gondermeye az kaldi huzurevine :bounce:

biz neyiz,numunemiyiz yane ?? :silent::silent:

kanka sen nasıl motorcusun anlamıyom...moturcu kaymoncu gibi az göbekli olur...:p

abi senin kible yine karisti herhalde, motorcu nasil olur , gobeklimi gobeksizmi ?? :)

Şimdilik 70 kiloyum.Boy da 170cm. Yaz boyu 6kg verdim ve göbek yaratığının oluşmasını zor engelledim.Hain yaratık halen pusuda:mrgreen:

yaw bu topic kapanmamıydı? ben mi bunadım yogsammm. alla alla yaşlanıom ben yaşlanıommm

GKN

90 killoyum
ramazan başından beri az yediğimi zannediyordum ama
demin tartıldım gene 90
pek değişicek gibi deil
şu motosikler mahrumu kaldığım günlerde bisiklete binip spor mu yapsam acaba:silent::silent::queen:

07.07.2007 Tariihinde tartıldım 85 kilo Şimdi oructan dolayı nekadardır bılmıorum ama kılo almadım emınım :bounce:

1.80 boy 68 kılo walla bılmıom ama ben fızıgımı begenıom walla cok memnunum mumkunse olene kadar bole olmak ıstıom :D

abi senin kible yine karisti herhalde, motorcu nasil olur , gobeklimi gobeksizmi ?? :)

la Amerikan çopırcılarını hiçmi izlemedi...as pasaklı olcan...az kirli sakal...bira göbeği falan...Amerikan style...siz cirlop motorcularsınız...cici traşlı ailemizin motorcuları...:p

Şimdilik 70 kiloyum.Boy da 170cm. Yaz boyu 6kg verdim ve göbek yaratığının oluşmasını zor engelledim.Hain yaratık halen pusuda:mrgreen:

valla 70...insan kilosu...:p

yaw bu topic kapanmamıydı? ben mi bunadım yogsammm. alla alla yaşlanıom ben yaşlanıommm

kapandımı...hayret...niye acaba...:silent:

90 killoyum
ramazan başından beri az yediğimi zannediyordum ama
demin tartıldım gene 90
pek değişicek gibi deil
şu motosikler mahrumu kaldığım günlerde bisiklete binip spor mu yapsam acaba:silent::silent::queen:

kanka sende az besili bir hava gördüm..yani az salmışın gibi geldi bana...

07.07.2007 Tariihinde tartıldım 85 kilo Şimdi oructan dolayı nekadardır bılmıorum ama kılo almadım emınım :bounce:

insan kilosu...:p

1.80 boy 68 kılo walla bılmıom ama ben fızıgımı begenıom walla cok memnunum mumkunse olene kadar bole olmak ıstıom :D

bunlar valla baba kilolar...ben kendimi anormal hissediyom...:salut:

sağlıklı insan zaten 90 altı olmalı...valla ayak bileğim burkulur veya ayağım kırılır diye korkuyorum...işimi direkt kaybederim öle bişey olursa at hesabı...:pale:

Şimdi tartıldım: 57.0

Nickimle uyumlu. :mrgreen::queen:

Benim iki katımdan da fazlasın. ::koop::

bu işte bi yanlışlık var arkadaşlar. benim boyum 1.87+ kilom da 95+ ikisinide net olarak bilmiyorum. burdakiş yanlışlık şu; okuduklarımın birçoğunda 10+ kilo fazlası var. acaba motor bizi hantallaştırıyomu? şahsen ben açık konuşayım 100 metreye bile motorla gidiyorum :p

4 ay sonra buraya gelicem ve kilo farkına bakacam. :) :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1,78 / 85 - 25.09.2007 10 dakika önce

asm

1.83 boyum
80 ila 82 arasıda gidiyor kilo

biraz zayıflasam motorda zıpkın gibi olacak,zayıflamam lazım yav :)

Siftahı benden bereketi sizden...120 üstü olan beri gelsin...:p

Dün tartıldım...22.09.2007...:p

tartılırken ayakkabı ve herhangi bişey yoktu...sadece gömlek pantolon...kemeri bilem çıkardım...ilerleyen aylarda bakarız bunlara eğleniriz...

fotografla belgelemen guzel olmus abi saygılar.

valla güzel gidiyor...ilerleyen aylarda bunlara bakarsınız...neydik ne olduk ambiansı yani...

Evveeeeet...
Şincik sene 1990,ay haziran ve 30 u,cumartesi günü saat 13.30 evlendim.Boyum 1.65 kilom 56.
Gelelim günümüzeeeeee.....
26-09-2007 çarşamba saat 19:35 ve boyum 1.62 kilom 78.645....

la Amerikan çopırcılarını hiçmi izlemedi...as pasaklı olcan...az kirli sakal...bira göbeği falan...Amerikan style...siz cirlop motorcularsınız...cici traşlı ailemizin motorcuları...:p

ne isimiz olur amerikanla,harleyle. biz oyle harley gorunce dot cevirenlerdenmiyiz. :bounce::bounce:.
biraz kizarsin belki ama hakediyon bunu abi. once sato'ya kitlemisin,sonrada bana kitliyon. aman dikkat derim ha :bounce::bounce::bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar