Len olm o zaman da hormonlu moldova tarzanı deriz.....
Tarzan sana yapıştı......Kurtulamassın.:queen::queen:
tegu motorcu adam zayıf olurmu ya...alışmış selenin sıcaklığına...inipde koşu yaparmı sence...
Istedigin kadar beni sinir etmeye calis Mr,Fodul,senle yazin goruscez.ayrica bunlari senin son can cekismelerin olarak sayiyorum.Gultekin'den sonra senide gondermeye az kaldi huzurevine :bounce:
biz neyiz,numunemiyiz yane ?? :silent::silent:
abi senin kible yine karisti herhalde, motorcu nasil olur , gobeklimi gobeksizmi ??![]()
Şimdilik 70 kiloyum.Boy da 170cm. Yaz boyu 6kg verdim ve göbek yaratığının oluşmasını zor engelledim.Hain yaratık halen pusuda:mrgreen:
yaw bu topic kapanmamıydı? ben mi bunadım yogsammm. alla alla yaşlanıom ben yaşlanıommm
90 killoyum
ramazan başından beri az yediğimi zannediyordum ama
demin tartıldım gene 90
pek değişicek gibi deil
şu motosikler mahrumu kaldığım günlerde bisiklete binip spor mu yapsam acaba:silent::silent::queen:
07.07.2007 Tariihinde tartıldım 85 kilo Şimdi oructan dolayı nekadardır bılmıorum ama kılo almadım emınım :bounce:
1.80 boy 68 kılo walla bılmıom ama ben fızıgımı begenıom walla cok memnunum mumkunse olene kadar bole olmak ıstıom![]()
Şimdi tartıldım: 57.0
Nickimle uyumlu. :mrgreen::queen:
Benim iki katımdan da fazlasın. ::koop::
la Amerikan çopırcılarını hiçmi izlemedi...as pasaklı olcan...az kirli sakal...bira göbeği falan...Amerikan style...siz cirlop motorcularsınız...cici traşlı ailemizin motorcuları...![]()