Havran MT Dostları ve Çanakkale MT ÇINARHAN da son dakika Organizasyonu

Havran MT dostları 22 haziran Pazar günü son dakika da (Türk Milli Futbol Takımı Gibi) kotardığı Çınarhan da yapılan piknik organizasyonu.

KÖFTE YAPANLAR

havran kavaklık ta buluşuldu çay içtik

köftelere sulananlara bak

BeMeWeci Edal

çanakkaleden çıkış

Son düzenleme:
evet arkadaşlar güzel bir gezi oldu canakkale den hocamız ne zaman körfeze gelse havran motor dosları olarak kendimizi yollarda buluyoruz :cat:
sağ olsun güzel bir gün gecirdik birlikte katılan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. :cherry:

bütün havran dostlarımıza ilgilerinden dolayı sonsuz teşekkürler
programlanmış bir gezi olsaydı bukadar olmazdı heralde bence:cat:
ortam güzel hava güzel hocam güzel:queen:tek kelimeyle harikaydı hocam bu arada hotolar şahane her açıdan kapmışsın herkezi ellerine salık::tutkuy::

evet arkadaşlar güzel bir gezi oldu canakkale den hocamız ne zaman körfeze gelse havran motor dosları olarak kendimizi yollarda buluyoruz :cat:
sağ olsun güzel bir gün gecirdik birlikte katılan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. :cherry:

bütün havran dostlarımıza ilgilerinden dolayı sonsuz teşekkürler
programlanmış bir gezi olsaydı bukadar olmazdı heralde bence:cat:
ortam güzel hava güzel hocam güzel:queen:tek kelimeyle harikaydı hocam bu arada hotolar şahane her açıdan kapmışsın herkezi ellerine salık::tutkuy::

Bütün güzellikler sizin sayenizde oluyor sayın Havran MT dostları.
Gönül ne kahve ister ne kahvehane
Gönül DOST ister kahve bahane demiş şair. Bizde dostlarımızın yanıda bulduk kendimizi.
İyiki varsınız Havran MT dostları

Havran Motor Dostalarına ve Çanakkale Mt ye selam olsun Ankaralardan. Kulaklarım çok çınladı valla. GEziniz çok güzel olmuş, inşallah en kısa zamanda aranızda olmak dileğimle sevgiler, saygılar

çok güzel gezi olmuşş... GEzilerinize Çok İmreniyorum Abiler .. Bu kadarmı güzel olur bi gezi ya ... bi gün katılıcam :)

Havran Motor Dostları Çanakkale MT ile muhabbet ile dostlukların paylaşıldığı .herzamanki gibi bol yemeli-içmeli bir gezi daha gerçekleştirdi.Katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.:):):)

Hayat bu kadar güzel olur, hele insan dostlarının arasındaysa, Tebrikler.:cat:

Köftelere ve nostalji kokan BMW'lere bayıldım organizasyon süper olmuş paylaşım için teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar