Harley Davidson 883 Iron Kullanıcılarına Genel Soru

883 almak istiyorum, ilk merak ettiğim şey ABS.
Hangi yıl ve sonrasında abs oluyor. Ayrıca görsel olarak abs olup olmadığını nasıl anlarım sanırım diskten tam anlaşılmıyor.
Ayrıca hangi yıldan sonra neler geliyor ve genel olarak nelere dikkat etmem lazım bilgi verirseniz sevinirim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ayrıca görsel olarak abs olup olmadığını nasıl anlarım sanırım diskten tam anlaşılmıyor.
Size Abs.li ve Abs.siz iki ayrı motorun ön disk fotoğrafını gönderiyorum. Soldaki motorumuz Abs.li, sağdaki motorumuz Abs.siz. Soldaki motorun diskinde kırmızı renkle halka içine aldığım bir yer var; eğer baktığımız motorda o işaretlediğim yer gibi bir yuvarlak içinde dikine çizgilerden oluşan delik delir yerler varsa o motorda Abs vardır.

Buarada tüm Iron 883 ilanlarına kabaca bir baktım da 2010 - 2018 model arası hiçbir Iron 883'te önde Abs yok, arkada varsa da bilemem, görmedim.

Son düzenleme:

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
883 almak istiyorum, ilk merak ettiğim şey ABS.
Hangi yıl ve sonrasında abs oluyor. Ayrıca görsel olarak abs olup olmadığını nasıl anlarım sanırım diskten tam anlaşılmıyor.
Ayrıca hangi yıldan sonra neler geliyor ve genel olarak nelere dikkat etmem lazım bilgi verirseniz sevinirim.
2013 ve sonrası abs var. 2014ten itibaren dijital devir göstergesi geliyor olmalı, 2016 ve sonrasında ayarlı arka süspansiyon ve hava filtre kutusu farklı. FOB hangi yılda başlıyor hatırlayamadım. Ama abs’li bakıldığına göre fob’ta olacaktır.

Size Abs.li ve Abs.siz iki ayrı motorun ön disk fotoğrafını gönderiyorum. Soldaki motorumuz Abs.li, sağdaki motorumuz Abs.siz. Soldaki motorun diskinde kırmızı renkle halka içine aldığım bir yer var; eğer baktığımız motorda o işaretlediğim yer gibi bir yuvarlak içinde dikine çizgilerden oluşan delik delir yerler varsa o motorda Abs vardır.

Buarada tüm Iron 883 ilanlarına kabaca bir baktım da 2010 - 2018 model arası hiçbir Iron 883'te önde Abs yok, arkada varsa da bilemem, görmedim.
Abslı harleylerde bu plaka yok arkadaslar bunu bende bılıyorum zaten

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
MC kulüplerde buna kız harleyi diyorlarmış doğru mu :D
Doğru.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi bir şey daha ekleyeceğim;

Buna kız motoru diyenler genelde viragoya, dragstar’a falan biniyor o klüplerde. Harleye binmemiş sahip olmamış ama biliyormuşçasına konuşan tipler genelde. Evet kadınların genelde tercih ettiği bir model çünkü en küçük Harley. Ama güncel modeller arasında harley hissini en çok veren model aynı zamanda. (Evo motor olmasından) Bunun bi tık üstü alınabilir harleyler twincam’ler. Benzer keyif verir. Milwaukee eight motorlar karakter olarak uzaklaşmıştır.

Son düzenleme:
Motosikleti
cbf 150
Ben 883 çok kullandım kız değilim ama mehilliyim ulan yoksa o yüzden mi bindim :)

Şaka bir yana Harleyde en sevdiğim motor 883 dü çünkü en basit motor oydu zamanında şimdi sıvı sogutma falan var galiba yeni sporster dedikleri nevalede tipide bir kayık.

Triump bonevelli, Royal enfield Bullet ve Harley 883 külttür. ama bir tanesi artık ve kanımca artık hiçde olmuyacak.

Paranız varsa düşünmeden alın düük km zebille var ama 700 800 isterler

Motosikleti
D400
Ben 883 çok kullandım kız değilim ama mehilliyim ulan yoksa o yüzden mi bindim :)

Şaka bir yana Harleyde en sevdiğim motor 883 dü çünkü en basit motor oydu zamanında şimdi sıvı sogutma falan var galiba yeni sporster dedikleri nevalede tipide bir kayık.

Triump bonevelli, Royal enfield Bullet ve Harley 883 külttür. ama bir tanesi artık ve kanımca artık hiçde olmuyacak.

Paranız varsa düşünmeden alın düük km zebille var ama 700 800 isterler

açıkçası bende begeniyorum, göstergesi zayıf bi de güçsüz biraz alet. bunlar olmasa daha iyi olurdu =)

Aslinda 48 istiyorum ama 883 bile zor gibi en fazla 500 cikabilirim motora, o yuzden 2012 model falan alsama bs varmidir diye merak etmistim

O model cok duzgun duruyo ama genc oldugum icin biraz daha spor bi model istiyorum aslinda :D
Bu model biraz eski model gibi duruyor.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
O model cok duzgun duruyo ama genc oldugum icin biraz daha spor bi model istiyorum aslinda :D
Bu model biraz eski model gibi duruyor.
O model daha spor bir model aslında. Çift diskli, daha yatık pozisyonlu gidonu, mid control’lü falan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar