Harley Davidson 883 Iron Kullanıcılarına Genel Soru

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Ya bu iron ilanlari neden bu kadar oynak, 400 den basliyor 1.2 ye kadar gidiyor.
50bin 60bin km civarlarinda alinir mi sizce, alinsa satilirmi. 500 butce ile veya baska harley tavsiyeniz varmi absli olmasi sartiyla
Küçük harley'e çok para verilmez. İlanı at buraya yorumlarım. 50-60k km harley için çok yüksek km değil. Ama Türkiye'de sistem enteresan işliyor biraz. KM'ye takılıyorlar. 400-500 idealdir.

Bir harley yanına daha aksesuarlı başka bir harley gelene kadar ortamdaki en güzel motordur. Bu yüzden 3 ay sonra büyüğünü alayım diyeceksin zaten.

Son düzenleme:
Alacagım zaman tekrar sızınle ıletısıme gececegım muhtemelen bu konuyu hortlatirim tekrar, cok tesekkurler ilginiz icin.

• Beğen
Tepkiler: ACT
Motosikleti
cbf 150
30kmde bir sposter var sıfır git onu al. Zaten klasik oldu aldıgon gibi satsan bile kardasın ben başka bir motor siparişi vermeseydim direk alırdım

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Hiç piyasaya bakmadan yazıyorum; ben olsam Iron 883 alacağıma (piyasada temiz ve makul fiyatlara bulunabiliyorsa!!!) Yamaha XV950 bakardım. Iron 883 sanki Mondial Drift'e BMW sticker'ı yapıştırılmış gibi bir his bırakıyor nedense, o yüzden hiç bulaşmayın...) (XV950 ekranı iğrençtir ama yan sanayi güzel bir şeylerle değiştirilebiliyor...) Scooter'dan vitesliye geçme aşamam sırasında XV950'yi çok araştırmıştım (tam takım taklavatıyla orijinal ve yan sanayi pek çok aksesuar / parça listesi / bütçesi bile yapmıştım), sonra sipariş geçme aşamasındayken Yamaha'daki satışçıların saçma sapan tavırları yüzünden vazgeçmiştim. (Çok da iyi olmuş bence...)

Motosikleti
K 1600 GTL
ne vericeğiz royal enfield için yola girdik bmw ile çıktık R12 s ile kapanışı yaptık turuncu. bakalım aslan şubatta geliyor ilk londrada binmiştim fuarda çok begenmiştim.
Valla çok fantastik görünüyor hayırlı olsun. Çok rafine zevklerin var tebrik ederim.

Motosikleti
cbf 150
Royal Enfield modellerinden hangisini alacaktın? Neden vazgeçtin?
Tommy 350 bulletı alıcaktım ama bir arkadaşın kız arkadaşı yaklaşık 30 km hızla yana yattı ve motor pert oldu diyebilirim. peynir gibi metali var. şimdi öyle bir makineye güvenipde ben yola çıkmam.

R 12 s geçen yıl fuardan beri ilgi duydugum motordu hep almamak için neden buluyordum onlardan biride royal enfield idi. sonra bu durum olunca dedim alalım sonuçta son motor olucak v strom yada hayabusa gidicek şubata kadar vaktim var. borusan next takasa alıyor motorları ama v strom konusunda ciddi kararsızım biniyorum çünkü. şubata kadar vakti var bu borusan next işi epey iyi. Değerinde alıyorlar motoru. boşuna sağda solda satma derdide yok.

Motosikleti
... borusan next takasa alıyor motorları ama v strom konusunda ciddi kararsızım biniyorum çünkü. şubata kadar vakti var bu borusan next işi epey iyi. Değerinde alıyorlar motoru. boşuna sağda solda satma derdide yok.
Ben de benim V Strom'u oraya verip sonra bir yaramazlıklar yapmayı düşünmüyor değilim şu anda. (Ama para daha tatlı geliyor; USD'nin TRY karşısında son 1,5 seneki kaybını bir miktar telafi etmesini bekliyorum. Gerçi motor alırsam umurumda olmaz bunlar da alana kadar hep insanı tutuyor...)

Motosikleti
cbf 150
Ben de benim V Strom'u oraya verip sonra bir yaramazlıklar yapmayı düşünmüyor değilim şu anda. (Ama para daha tatlı geliyor; USD'nin TRY karşısında son 1,5 seneki kaybını bir miktar telafi etmesini bekliyorum. Gerçi motor alırsam umurumda olmaz bunlar da alana kadar hep insanı tutuyor...)
Benim V stromla ilgilendilen o gün onunla gidince ama abi hayabusayı verirsen hiç zararın olmaz dediler. V strom benim gezi işlerimi yerine getiriyor.

r12 s de video için olur arkadaşlarla dolaşırken olur keyif için işte. oda son motor olur bizim için. başkada almayı düşünmüyorum bu saaten sonra.

ilk çıkan 10 sene önceki heritagelere binmiştim o vakit para yoktu eski fotolara bktım 486 tl taksitle veriyorlarmış hahaha :)

Motosikleti
Benim V stromla ilgilendilen o gün onunla gidince ama abi hayabusayı verirsen hiç zararın olmaz dediler. V strom benim gezi işlerimi yerine getiriyor.

r12 s de video için olur arkadaşlarla dolaşırken olur keyif için işte. oda son motor olur bizim için. başkada almayı düşünmüyorum bu saaten sonra.

ilk çıkan 10 sene önceki heritagelere binmiştim o vakit para yoktu eski fotolara bktım 486 tl taksitle veriyorlarmış hahaha :)
Ben R12 serisinden alacak olsam R12 G/S'i alırım o bana daha uygun. R12S de çok güzel tabi, leziz. Ama bana olmaz bunlar, F900GSA bile altımda normal motosiklet gibi duruyor.

Motosikleti
cbf 150
Ben R12 serisinden alacak olsam R12 G/S'i alırım o bana daha uygun. R12S de çok güzel tabi, leziz. Ama bana olmaz bunlar, F900GSA bile altımda normal motosiklet gibi duruyor.
olum biim boyumuz 1 72 çük kadar adamız neyimize at gibi motor. v stromla ebemiz ağlıyor. ama şimdi şişme endüstriyel yastık buldum bizim ağır makineleri kaldırıyoruz onla. motoru onla kaldırcam :) zihni sinir proje

Motosikleti
K 1600 GTL
G/S fazla enduro gibi duruyor ama....
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

olum biim boyumuz 1 72 çük kadar adamız neyimize at gibi motor. v stromla ebemiz ağlıyor. ama şimdi şişme endüstriyel yastık buldum bizim ağır makineleri kaldırıyoruz onla. motoru onla kaldırcam :) zihni sinir proje
Şişme endüstriyal yastık.... ağır makineleri onla kaldırmak aklımda deli sorular....:unsure:

Motosikleti
K 1600 GTL
Scrambler diyelim. Ancak enduro pack var, onda dişli lastikle geliyor ve arka jant standart 17'den 18'e çıkıyor. (En iddialı off-road lastiklerini takabilmek için...)
Evet haklısın enduro için ön lastik küçük kalıyor ama aslında demek istediğim kullanım alanı kısıtlı oluyor.....

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bu zihni sinir proceni yaparsan bizlerle paylaş, bana da lazım, benim vstromu da devirince kaldıramıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar