Hangisini alırdınız?(resim)

Hangisini alırdınız?

• Kullanılan toplam oy
    313
vallaha resim açılmadan o resimdeki motor ne olursa olsun porsche'yi alırım diyodum ama ducatiyi görünce akan sular durdu 999 gerçekten sıra dışı bi motor....:cat:

c@n

motor tutkusu bende ayrı ama ilk göz ağrım araba olduğu ve otodraq lara da katılmış biri olarak porsche alırım nede olsa 1 süre onunla takılıp istanbulda 2 defa altını vurduktan sonra otomatik olarak moralim bozulucağı için satar 1 cooper 1 racer 1 scoter 1 enduru 1 turing motor alırım motorları koyabileceğim 1 depo 5 6 metre kare alırım kalan para ile kask ve montumu yeniler hala param kalırsada 1 tane dizel 190 mercedes alırım 1989 model çünkü hastalık bende

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ünlü bir şairin bir sözü vardıya..:p

Selçuk1981;503055' Alıntı:
ünlü bir şairin bir sözü vardıya..:p
:cyclopsan ..hayalle alakalı olandı demi

:mrgreen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :cat: :cat:

alemsin be dostum....

ben arabayı alim ,zaten bir motorum var...RREEEEEGGGAAAAALLLLLLLLLLLLL

Forumdan Uzaklaştırıldı
PORSCHE yi alıp satarım ardın gidip bikaçtane hayabusa alırdım :queen:

porche satıp 1000rr+vfr 800+600rr+cbf 600ABS+VTX 1300S almak daha mantıklı görünüyor . bunların hepsini alsak bile geriye para artıyor sanırım onada iyibir koruma alınır. yinede artarsa birtane opel astra al ohh:queen

ya arkadaşlar abartmayalım plss..:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ben hiç bir zaman kız bakıyor diye motora binmiyorum. keyif aldığım için biniyorum . onun için kimin ne dediği önemli değil. herzaman motoru seçerim.

:cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat:

Son düzenleme:
Porsche alirim hic dusunmeden cunku satinca o arabanin parasi ile 2 tane Ducati alabilirsin:mrgreen:

Bahşiş atın dişine bakılmaz arkadaşlar (hangisi olsa yan cebime alıyim :) )

Kıyaslamada baştan bir adaletsizlik var.

Benim Çin malı motosiklet ile harley'i kıyaslamak gibi birşey.

Bu forumlarda motosiklet sevgisi sık sık otomobil düşmanlığı gibi algılanıyor. İkisi farklı, ikisini aynı bünyede toplayabilen insanların sayısı hiç de az değil.

Karıştırmayalım.

S&S

kesinlikkle ducatiyi alırdım:) ama bu resimdekini değil...2006 999...bir de kırmızısı olursa süper olur.otomobillerde ne mi alırdım.param hangisine yeterse onu tabii ki.fark etmez aslında..ha opel ha pejo..ha amg mercedes olmuş...hepsi aynı artık kalitede gibi.ama ben bunların tamamını bir kenara bırakayım...yamahaaaaa....rrrrrrrrr......111111111111111.....2007.den şaşşşşmaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar