Regal çin onu geç bajaj da bayağı pahalı 2015 model ns200 mantıklı
Benim kalıp biraz büyük commuter tarzı bana uymuyor chopper tarzı en iyisi 250 cc daha çok yakıt sarfiyatı olur diye 150 cc yeter diye düşünüyorum 150cc chopper tarzı önere bileceğiniz başka model varmı
bir şeyle bir şey kıyaslanırken eğerki sadece görsellik bazlı kıyaslanıyorsa o kıyaslanma verimli değildir..
önce mühendisliğe bakılır sonra sorunsuzluğa bakılır sonra kronik sorunu varmı buna bakılır sonra yedek parça servis ağına bakılır en sonda ikinci el deki verimliliğe bakılır.. tasarım bu aşamada son sırada gelir ..
regale kimse sorunsuz diyemez. kronik sorunuda şanzıman sıkıntısı var .. avengerı bilmiyorum .. ama ben olsam şu düşük hacim cruiserda koreden aşağı takılmam.. daelim yada hysoung ..
endoro modeller bana göre degil teşekkür ederimEger kalip buyukse chopper olmuyor kardesim ben bindigimde ayaklari ileri koyuyorum gidonu cevirince dizime geliyor. Sende de olacak olan bu. En iyisi enduro modeller olacaktir onlari bir arastir.
endoro modeller bana göre degil teşekkür ederim
Sizce ne yapmalıyım kararımı neye göre vermeliyim 150cc ile 250cc arasında yakıt olarak ne kadar fark eder