- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar,
Bu kış için Ktm 1290 Adv S modelini almaya karar vermiştim.Sanırım Temmuz ayı filandı.
Daha önce ilk çıktığı vakit olan 2013 yılında 1190 Adv modelini almıştım.Çok severek kullandığım bir motordu.Şehir içinde de arazide de her yolun üstesinden geliyordu.
Neyse asıl soru şu.790 Adv nin artık resmen tanıtılması kafamı karıştırdı.
1290 ne kadar iyi motor olsada ağırlık farkı mevcut.Gereksiz güçlü de olabilir.
790 Adv bence optimum olarak her ihtiyaca cvp verebilecek bir motor.Yeterince güçlü hafif vs.
Fiyat olarak ta daha uygun olacaktır.Ancak henüz ortalarda görünmüyor.
Bir kararsızlık söz konusu.
Ne almalıyım acaba?
1290 ilanda almayı düşündüğüm şu motor.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-arti-grup-tan-2018-ktm-1290-super-adv-s-kredi-kartina-9-taksit-616614515/detay
Not:Başka marka veya model önermeyin lütfen.Şimdiye kadar yaklaşık 15 adet Ktm motoruna sahip oldum.Aralarda farklı markalar oldu ama bu kararsızlığım sadece 790&1290 arasında.
Teşekkürler,
Bu kış için Ktm 1290 Adv S modelini almaya karar vermiştim.Sanırım Temmuz ayı filandı.
Daha önce ilk çıktığı vakit olan 2013 yılında 1190 Adv modelini almıştım.Çok severek kullandığım bir motordu.Şehir içinde de arazide de her yolun üstesinden geliyordu.
Neyse asıl soru şu.790 Adv nin artık resmen tanıtılması kafamı karıştırdı.
1290 ne kadar iyi motor olsada ağırlık farkı mevcut.Gereksiz güçlü de olabilir.
790 Adv bence optimum olarak her ihtiyaca cvp verebilecek bir motor.Yeterince güçlü hafif vs.
Fiyat olarak ta daha uygun olacaktır.Ancak henüz ortalarda görünmüyor.
Bir kararsızlık söz konusu.
Ne almalıyım acaba?
1290 ilanda almayı düşündüğüm şu motor.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-arti-grup-tan-2018-ktm-1290-super-adv-s-kredi-kartina-9-taksit-616614515/detay
Not:Başka marka veya model önermeyin lütfen.Şimdiye kadar yaklaşık 15 adet Ktm motoruna sahip oldum.Aralarda farklı markalar oldu ama bu kararsızlığım sadece 790&1290 arasında.
Teşekkürler,