HAKKARİDE 24 ŞEHİT.

Moderatör
Bu kafadan kastiniz benim kafamsa, siz kendi kafalariniza bakin yigitler. Onca can alıp sonra düz ovada siyaset yapamazsiniz. Önce hesabini verin, sonra eli kana bulanmamislariniz istedigini yapsin mecliste.

KUVVETSİZ ADALET ACİZDİR ADALETSİZ KUVVET İSE ZALİMDİR

bilader bütün cevap aslında burda hak edene hak ettiğini verebilirsen faşistliğe şovenliğe gerek yok bu iş çözülür

---------- Post added at 15:46 ---------- Previous post was at 15:40 ----------

bodrumda resim çizenlerin ülke üzerindeki hakimiyetleri biteli çok oldu kırıntıları dahi kalmadı halkın siyasi iradeden beklediği gayet açık nettir bu işi hukuk çerçevesinde hallet asit kuyularında değil benim önerdiğimi yapan ülkelerde çözüm belki acımasızca ama sonuç nettir.
altay motorda ne oldu??

burada bir şeyler yazamıyorum kusura bakma ama toplantılara gelirsen yüz yüze muhabbet ederiz......

niye yazamıyorum
1-seni hiç tanımıyorum
2-tartışmalar böyle sanal ortamlarda olmuyor maalesef
3-özellikle tartışma grupları oluşturup tartışmakta fayda var hem bu sayfalarıda boşuna işgal etmemiş oluruz...
4-vatanına sahip çıkana vatanıda yatanıda sahip çıkar unutmayın....

---------- Post added at 16:06 ---------- Previous post was at 16:04 ----------

Bu kafadan kastiniz benim kafamsa, siz kendi kafalariniza bakin yigitler. Onca can alıp sonra düz ovada siyaset yapamazsiniz. Önce hesabini verin, sonra eli kana bulanmamislariniz istedigini yapsin mecliste.

herhalde başkasını düşünmek zaten hainliktir....

akşama miting var teröre lanet ediyoruz edenler buyursunlar beklerizzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öldürecekler ve affedecegiz öyle mi? Imrali da rahat edemedi, ev hapsine yollayacagiz, sonra affedecegiz yani barış saglansin diye öyle mi?

Sevgili kardeşim..
Sen ne söylersen söyle.

Ama ben çocuklarımı böyle bir ortamda büyütmek istemiyorum.
Sen yeğenlerim için ne düşünürsün bilemem.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çok komiksiniz daha olayı anlamış değilsiniz,Açıkca ülkenizde şehirleri kontrol edemiyorsunuz,medyanızda bunu size yansıtmıyor.Ben askerde şunu öğrendim eğer bir terrorist grup bizim birliğe baskına gelirse o terroristler bizden asker öldürür ama inanın bir yere gidemez çünkü intihar görevidir hepsi öldürülür.
Sizde ne oluyor birliklerinizi basıyorlar sonrada yaya ve katır sırtında doçkalarıyla (1 tonluk silah) sarp dağlardan ve ateş altında kaçıyorlar ve siz Türk halkıda buna inanıyorsunuz :) gerçekten komiksiniz cidden cahil bırakılmışsınız.
Şimdi beni iyi dinleyin sırt çantanızı alın içine 20 kilo yük koyun ve yürümeye başlayın bakalım 1 saate kaç km yol alıcaksınız?Ben size söylim birasker normal şartlarda yükle arazide maximum 5km hızla ilerler ve molalar vermek zorundadır.Bu çatışma altında 2 km hatta 1 kme kadar düşer.Yani gece 5 de biten bir çatışma şu an saat 5 maximum 10 km yol almıştır.Akıllı biri bu yolu izlemez zaten izliyemezde imkansız birşeydir.Düşmanınız oranın halkıdır aşiretleridir sizler kandırılmışsınız dağlara bakıyorsunuz boşa bomba döküyorsunuz.Çevre evleri basıp insanları sorgusuz sualsiz vurdugunuz vakit sorunlarınız biticek ama sorunların bitmemesini istiyen grup hakim sizde ve çok kandırıyorlar sizi.biraz realist olun istatistikleri ve işm bilimini bilin.

Motosikleti
750x
Çok komiksiniz daha olayı anlamış değilsiniz,Açıkca ülkenizde şehirleri kontrol edemiyorsunuz,medyanızda bunu size yansıtmıyor.Ben askerde şunu öğrendim eğer bir terrorist grup bizim birliğe baskına gelirse o terroristler bizden asker öldürür ama inanın bir yere gidemez çünkü intihar görevidir hepsi öldürülür.
Sizde ne oluyor birliklerinizi basıyorlar sonrada yaya ve katır sırtında doçkalarıyla (1 tonluk silah) sarp dağlardan ve ateş altında kaçıyorlar ve siz Türk halkıda buna inanıyorsunuz :) gerçekten komiksiniz cidden cahil bırakılmışsınız.
Şimdi beni iyi dinleyin sırt çantanızı alın içine 20 kilo yük koyun ve yürümeye başlayın bakalım 1 saate kaç km yol alıcaksınız?Ben size söylim birasker normal şartlarda yükle arazide maximum 5km hızla ilerler ve molalar vermek zorundadır.Bu çatışma altında 2 km hatta 1 kme kadar düşer.Yani gece 5 de biten bir çatışma şu an saat 5 maximum 10 km yol almıştır.Akıllı biri bu yolu izlemez zaten izliyemezde imkansız birşeydir.Düşmanınız oranın halkıdır aşiretleridir sizler kandırılmışsınız dağlara bakıyorsunuz boşa bomba döküyorsunuz.Çevre evleri basıp insanları sorgusuz sualsiz vurdugunuz vakit sorunlarınız biticek ama sorunların bitmemesini istiyen grup hakim sizde ve çok kandırıyorlar sizi.biraz realist olun istatistikleri ve işm bilimini bilin.

Ya bi kapat gaganı.. :)

İşimizi bilmedğimiz çok doğru. İşimizi Deniz'lerle biliyorduk bi ara ne güzel dökmüştük denize 6.filonuzu Coni.

İşimizi bilsek senin gibi ............ yarım Coni'ler burda barınamazdı, İncirlik gibi utançlarımız olmazdı.

O dediklerine sivil hiç bir halk ama, sorgusuz sualsiz işgalci Amerikan Askeri öldürmek, hem de zorla da değil isteye isteye işgale gelen it sürülerine hiç acımazdım evet.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ya bi kapat gaganı.. :)
iq seviyesi 40 larda olan toplumlar bu gerçekleri işte göremezler ve onlara gerçekleri söylüyenleride düşman bilirler normal karşılıyorum tepkini genelin dışında değilsin sonuçta

Motosikleti
750x
iq seviyesi 40 larda olan toplumlar bu gerçekleri işte göremezler ve onlara gerçekleri söylüyenleride düşman bilirler normal karşılıyorum tepkini genelin dışında değilsin sonuçta

Ağzımı açacagim ama?

Kardeşim unutma biz ilk önce kardeş olduk sonradan düşman...Ceza kesmek gerekiyorsa illaki tabiki senin önerdiğin gibi idam olmasada 1980 nin korkunç resmini çizen ve hala bodrumda çeşmede resim çizmeye devam edenlerdir...

Sen kime düşmansın ve niye bizlere hiç yakışmaz böyle sözler bizler bu sitede dostluk ve paylaşımlar için var olmaya çalışıyoruz.. .....o dediklerin tarih oldular artık aradan geçmiş 21 yıl ..Bak Karstan hain çıkmıyor niye çünkü Kars'ın insanı insan ve gerçekleri görebiliyor.Ben yıllarca Karsta bulundum bizim kimseyle bir sıkıntımız olmadı sadece günlük yaşamda günlük olaylara dair heryerde olanlar bizdede oluyordu o kadar....Biz kız aldık kız verdik akraba olduk kan kardeşiolduk daha ötesi varmı yahu........
Doğuda yaratınlan hava özgürlük demokrasi insan hakları ...yahu bunların hepsi palavra insan -silah-uyuşturucu kaçakçılığı kol geziyor ve bundan nemalanıyor herkes.....yoksa mümkünmü bir örgütün bu tür eylemlere yapabilmesi kimler var arkasında.....tarihe bakarsanız görürsünüz zaten.....İlk önce malum parti (yasalolanı ) çıksın desinki PKK terör örgütüdür ki aslında çıkar amaçlı uluslararası bir suç örgüttür ve siyası yanıda yoktur.....olmamıştırda..... ve sözde temsil ettiği halkla alakası yoktur.....o zaman kimse onlara ne saygıda ne de sevgide kusur etmez.....ama işine geldiği gibi davrananların sonu bellidir...kimsede kusura bakmasın....Malum partinin (yasal olanı ) açıklamasını basından herhalde duymuşsunuzdur yahu böyle yüzsüzlük olmaz....( burada kimse ne ırkçı nede anti demokrasiyi savunuyor bunu zırt pırt yazıp durmayın kimseyide kandırmayın )

Mersin İl Temsilcisi
Bu ülkede barışın sağlanması için "hepsini öldürelim" dışında bir fikri olan var mı? Niye birbirimize giydirmekten hazzediyoruz anlamış değilim. Ölen gençlerin hepsine üzülüyorum. İyisi mi Türkler için üzülen tarafıma sarılın, Kürtler için üzülen tarafımı idam edin... Nasıl olacak?

KENDİMİ ÖLDÜRELİM!!!

sorun ortadan kalkar :p

Moderatör
O dediklerine sivil hiç bir halk ama, sorgusuz sualsiz işgalci Amerikan Askeri öldürmek, hem de zorla da değil isteye isteye işgale gelen it sürülerine hiç acımazdım evet.

Hani insandi, hani candi herkes, PKK militani ölünce kandirilmis genc, Amerikan askeri it sürüsü.
Ne farkimiz kaldi simdi seninle, ikimizde Hitler gibi asıp kestik?

Sevgili kardeşim..
Sen ne söylersen söyle.

Ama ben çocuklarımı böyle bir ortamda büyütmek istemiyorum.
Sen yeğenlerim için ne düşünürsün bilemem.

Sinan haklısın böyle bir ortamda kimse ne büyümek nede büyütmek ister o zaman hep beraber bunun üstesinden geleceğiz....Mecburuz bu ülke bizim başka gidecek yerimizde yok....

---------- Post added at 16:23 ---------- Previous post was at 16:20 ----------

nerden çıkıyormuş hocam bu hainler, siyasal bi harita, topografik bi veri falan da döktün mü?

Hoca değilim,lafın gittiği yer belli hep ağızlarda doğu doğu geri kalmış derler ya Kars bu işin doğusu ve eğitim düzeyi ve seviyesi ortada....Kısaca halk populasyonuna bakarsan neden terör olduğu ortaya çıkar ve coğrafik yer özellikleri dikkatle incelenmeli....

Pardon hangi barış ? "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" demek istemeyenler içinmi! Kimse kusura bakmasın diyemeyenler benim kardesim degildir düsmanimdir.
"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar