Bazen bi karikatür bin lafa bedeldir...
elbette bu ülkeyi bölmek de kimsenin haddine değil, polisini ev askerini kötülemek de değil.
BU ÜLKEDE KMSE BEKLEMESİNKİ 24 ŞEHİDİN OLDUĞU ÜLKEDE BARIŞTI YOK MRCLİSE YÜRÜMEKTİ YOK SENİN AMACIN NE FALAN FİLAN KURCAKSIN TAKSİMİN GÖBEĞİNE DAR AĞACINI İRAN MEYDANLARINI KMSE GÖRMÜYORMU KARDEŞİMMM
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.ne...6348802083_1355067690_2918769_826762602_n.jpg
Bazen bi karikatür bin lafa bedeldir...
Kötülemek başka eleştirmek başka neden bu ülkenin silahlı güçlerini sütten çıkmış ak kaşık birer melek yanlış yapmaz insan üstü yaratıklar gibi görüyorsunuz anlamış değilim...herkes eleştrilebilmeli insan değil miyiz hepimiz hata yapabiliriz eleştriler bizi zayıflatmaz doğru yorumlanırsa güçlendirir... ordu ve polisi pekala eleştirebilriz nasıl ki bir maliyeyi sgk yı tapuyu su işlerini zabıtayı muhalefeti ve iktidarı eleştrebiliyorsak bunları da leştirebilmeliyz... bü ülkede kışlada insan ölür sorgulama yok,saatlerce katışma sürer yardım gitmez polis adam öldürür sorgulama yok görevi suçu önlemek olan polis taksimin göbeğinde hrant dink öldüğünde nerdeydi samsundaki ogün samast fotolarını çekmek için gerekli malzeme mi tedarik ediyorlardı acaba faili mechul cinayetlerin faili neden meçhul cem gariboğlu neden kendisi teslim olmadan yakalanamadı bu ülkede genelkurmaş başkanı açıkladı be kendi askerimiz kendimiz öldürüyoruz diye mayın döşüyoruz mayının nerede olduğundan haberimzi yok diye dahası var mı?
Dediğim gibi tüm bu eksiklikleri görüp doğru değerlendireceğiz ki daha duzgün kurumlara sahip olalım kafamızı kuma sokmanın alemi yok...
silkelenelim de kendimize gelelim...
sataşmak değil derdim...
ama bu son mesajından sonra senden özür dilerim:cat:
ama gel gör ki anlaşmak zorunda kalmak için anlaşmazlık yaşamak lazım.
hiçkimse ile bir anlaşmazlığım yok benim.
sadece geçmiş söylemlerinden sonra sana biraz kızgındım ama düşman değilim.
zaten , geçmişimizde
sağ - sol çatışması denediler, tutmadı
alevi - sünni denediler tutmadı
şimdi azınlıkçılık oynuyorlar... yine tutmaz.
çünkü bu ülkede azınlık yok, eşitlik var, yurttaşlık var...
bir de yetinemeyen aç gözlüler var ki, işte bunlar herkesin kanını emiyor...
istiyor ki güçsüz kalalım ve yenilelim....
ben türk kızı da sevgim, kırgız da, kürt kızı da...
hepsiyle de güzel hayallerim vardı....
kanka lafın tamamı kmlere anlatılır bilirsin ben sana cevap yazarken bilki başkasınada cevap veriyorum sade benim yazdıklarımı değil herkesin yazdıklarını okursan sorduğun sorunun cevabınıda görüceksin saygılarTamam düşüncelerimiz çok farklı da, daha da farklı olmasın. Hakaret olarak da algılama.. Ama gerçekten ne dediğin anlaşılmıyor. Biraz daha düzgün yaz nolursun.
Birader senin bu yazdıkların bugünle alakadar şeyler değil elbeddeki haklılık payı var yalnızzzzzz senin hiçbir yazında göremedikki suçluya hak ettiği cezayı verelim ceza karşılıksız kalmaz demiyorsun hep kardeşlikten dem vuruyorsun ama unutmaki neye hizmet ettiği belli olmayan eli silahlı terörist benim kardeşimde olamaz Kürt kardeşimin kardeşide olamaz Kürt kardeşimin hakkını sözde savunamaz savunsa 2. parti olmazdı aldığı desteğin çoğuda tehdit ve sndirme
KUVVETSİZ ADALET ACİZDİR ADALETSİZ KUVVET İSE ZALİMDİRBu ülkede barışın sağlanması için "hepsini öldürelim" dışında bir fikri olan var mı? Niye birbirimize giydirmekten hazzediyoruz anlamış değilim. Ölen gençlerin hepsine üzülüyorum. İyisi mi Türkler için üzülen tarafıma sarılın, Kürtler için üzülen tarafımı idam edin... Nasıl olacak?
bodrumda resim çizenlerin ülke üzerindeki hakimiyetleri biteli çok oldu kırıntıları dahi kalmadı halkın siyasi iradeden beklediği gayet açık nettir bu işi hukuk çerçevesinde hallet asit kuyularında değil benim önerdiğimi yapan ülkelerde çözüm belki acımasızca ama sonuç nettir.Kardeşim unutma biz ilk önce kardeş olduk sonradan düşman...Ceza kesmek gerekiyorsa illaki tabiki senin önerdiğin gibi idam olmasada 1980 nin korkunç resmini çizen ve hala bodrumda çeşmede resim çizmeye devam edenlerdir...
21 Pkk'li, (pekeke mi demeliydim yoksa) öldürülmüs. Simdi üzülmeli miyim 21 insan öldü diye? Hepimiz kardesiz diyenler ne kadar 24 cana üzüldügünü iddia ediyorsa bende 21 insana üzüldügümü iddia ediyorum. Evet o 21 vatansiz, katil, eli kanli, insanliktan nasibini almamis, hamam böcegi kilikli, 21 insanin ölmesine cok uzuldum. Keske 210 hamam böcegi ölseydi, yada 2100, yada onlara yardim yataklik edenlerde dahil hepsi. Hitler gibi hissediyorum kendimi, sirf sizin kardesiz nutuklariniz yüzünden, yalansiniz, sahtesiniz...
21 Pkk'li, (pekeke mi demeliydim yoksa) öldürülmüs. Simdi üzülmeli miyim 21 insan öldü diye? Hepimiz kardesiz diyenler ne kadar 24 cana üzüldügünü iddia ediyorsa bende 21 insana üzüldügümü iddia ediyorum. Evet o 21 vatansiz, katil, eli kanli, insanliktan nasibini almamis, hamam böcegi kilikli, 21 insanin ölmesine cok uzuldum. Keske 210 hamam böcegi ölseydi, yada 2100, yada onlara yardim yataklik edenlerde dahil hepsi. Hitler gibi hissediyorum kendimi, sirf sizin kardesiz nutuklariniz yüzünden, yalansiniz, sahtesiniz...
İşte sırf bu yüzden bu Ülkede terör asla bitmez.
Kimse kusura bakmasın ama, 800 yıldır savundugumuz bu zihniyet değişmediği sürece daha çok şehit veririz.
Bu ülkede barışın sağlanması için "hepsini öldürelim" dışında bir fikri olan var mı? Niye birbirimize giydirmekten hazzediyoruz anlamış değilim. Ölen gençlerin hepsine üzülüyorum. İyisi mi Türkler için üzülen tarafıma sarılın, Kürtler için üzülen tarafımı idam edin... Nasıl olacak?