geldin mi yunus emre'm...
benim bildiğim; sen bunu "gerillanıza" söylersin.
artık içiniz rahatlamıştır!!!
Benim gerillam yok. Ama ölen Kürt de olsa Türk de olsa, giden cana üzülürüm. Senin için rahatladı mı?
Benim gerillam yok. Ama ölen Kürt de olsa Türk de olsa, giden cana üzülürüm. Senin için rahatladı mı?
siz neden üzerinize alındınız ki?
Üzerime alınmadım. Carsvegas'a haksızlık ettiğini düşünüyorum.
Çünkü eminim ki en az senin, benim kadar o da üzgündür kaybolan gencecik canlara.
Aslında çok şey söylemek istiyorum ama burdan konuşulabilecek mevzular olmadığı kanaatindeyim malesef.
YOKMU İDAM CEZASINA DESTEK
1_ZAFER61
2_ YOKMU DELİKANLI????????????
sadece düşündüğün için mi bana ters çıkıştın?
oysa ben nasıl ülkemin bekaası içinbirlik peşinde isem, o kişi şimdiye dek kürtlük ve pkk hatta özerklik provakasyonu yapmıştır.
benim kadar üzüldmüş olmasına gelince, ben bundan emin değilim maalesef.
ayrıca, o kişinin yerine konuşarak onun kendini savunamayacağını mı "düşündün" yoksa savunulacak hiç bir tarafı olmadığı için mi bunu yaptın?
mesela türk-kürt çatışması değil.
mesele türkçülük ve kürtçülük de değil.
kim ne olduğunu ortaya koyup takiye yapmazsa ancak o vakit kimi muhatap alıp, kimi almayacağımızı tesbit etmiş oluruz.
YOKMU İDAM CEZASINA DESTEK
1_ZAFER61
2_ YOKMU DELİKANLI????????????
SENİN AMACIN NEDİR BENDE ANLAMADIM YAZILANLARI OKUYUP İDRAK EDEBİLDİYSEN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSIN SADECE BURADAKİ TOPİKTEDE YAZMADIM DÜNKÜ ŞEHİT POLİS TOPİĞNDEDE YAZDIM YAZILANLARIN HEPSİNİ OKUDUKTAN SONRA KONUŞMANI TAVSİYE EDERİM ŞEHİT KANINDAN KMSE SİYASET YAPMASIN HERKESİN ACISI ORTAK DEDİM İDAM CEZASI HAK EDENE GELSİN DEDİM BÖYLE DEVAM EDERSE KONUŞULMAYADA BAŞLANACAKTIR. İRAN ÖRNEĞİ APAÇIK ORTADIR ....Amacın nedir arkadaşım ? Sen burada destek verenlerin nicklerini toplayıp meclise mi götüreceksin ? Sonra onlarda ama ne güzel motorcu vatandaşlarımız düşünmüş toplanmış hadi idam kararı çıkarlım mı diyecekler ?
İdamı desteklemeyenler korkak pısırık insanlar galiba sana göre. Burada insanlar barış derken sen idamdan bahsediyorsun. Ayrıca idam kararı çıkacakta ne olacak söyler misin ?
Yaşamını yitirenlere üzülmek için insan olmak yeterli gerilla yada asker olmak hiçbirşeyi değiştirmez...
Konuşanların çoğu samimi değil bundan önce çok kişi konuştu ölenler için ilk konu değil bu...ne değişti? anca laklak oldu klavye milliyetçileri çıktı ortaya gaza getirdi milleti geri çekildi...
üzülüyorum çünkü gencecik insanlar yaşamlarını yitiriyor...
üzülüyorum çünkü gencecik insanlar dağlarda çürüyüp gidiyor...
üzülüyorum çünkü evlere ateş düşüyor analar ağlıyor...
üzülüyorum çünkü dökünlen kanın üzerinden birilerinin cebi doluyor...
üzülüyorum çünkü bu yüzden insanlar yerinden yurdundan oluyor...
üzülüyorum çünkü bu yüzden ülkem gelişemiyor...
üzülüyorum çünkü 70 milyon akıl bir barış sağlayamıyor...
üzülüyorum çünkü böyle durumların ortaya çıkmasını dört gözle bekleyen çakallar ortaya çıkıp atıp tutuyor...
Bu ülkede kayıtsız şartsız barışı sağlamak zorundayız...
çünkü:Ne kadar büyük ne kadar güzel şey varsa insanoğulları daha ne güzel şey yaratacaksa hepsi ellerimizdedir...
Not samimiyetimi sınamak kimsenin haddine değil...
SENİN O AĞZINDAKİ CİDDEN BEYİN HÜCRELERİNİ KÖRELTMİŞ BENCE YOL YAKINKEN BİR KLINİĞE GÖRÜN BÖYLE DEVAM EDERSEN GÖZLERİNDE GÖRMEYECEKAkşama da toplaşıp Kurtlar Vadisi izleyelim.
SENİN O AĞZINDAKİ CİDDEN BEYİN HÜCRELERİNİ KÖRELTMİŞ BENCE YOL YAKINKEN BİR KLINİĞE GÖRÜN BÖYLE DEVAM EDERSEN GÖZLERİNDE GÖRMEYECEK
sataşmak değil derdim...Yürekçe sen bu tarafa dön abicim sen bana sataşmaya çalışıyorsun rockandbeer e başuna uğraşma bana ne sorarsan cevabını alacağından şüphen olmasın yeter ki samimi ol ben senlede anlaşmak zorundayım çünkü yurttaşız başka ülkemiz yok...
BRAVO KURTARMIŞ SENİ TAYİP PAKETİNİ 20 LİRA YAPSADA HEPİMİZİN HAYATINI KURTARSASENDE KALICI ETKİ YARATMIŞ KURTULMAN ZOR GİBİ GÖRÜNÜYOR İNŞALLAH KURTULURSUN