HAKKARİDE 24 ŞEHİT.

siz neden üzerinize alındınız ki?

Üzerime alınmadım. Carsvegas'a haksızlık ettiğini düşünüyorum.

Çünkü eminim ki en az senin, benim kadar o da üzgündür kaybolan gencecik canlara.

Aslında çok şey söylemek istiyorum ama burdan konuşulabilecek mevzular olmadığı kanaatindeyim malesef.

geldin mi yunus emre'm...
benim bildiğim; sen bunu "gerillanıza" söylersin.

artık içiniz rahatlamıştır!!!

Yaşamını yitirenlere üzülmek için insan olmak yeterli gerilla yada asker olmak hiçbirşeyi değiştirmez...

Konuşanların çoğu samimi değil bundan önce çok kişi konuştu ölenler için ilk konu değil bu...ne değişti? anca laklak oldu klavye milliyetçileri çıktı ortaya gaza getirdi milleti geri çekildi...

üzülüyorum çünkü gencecik insanlar yaşamlarını yitiriyor...

üzülüyorum çünkü gencecik insanlar dağlarda çürüyüp gidiyor...

üzülüyorum çünkü evlere ateş düşüyor analar ağlıyor...

üzülüyorum çünkü dökünlen kanın üzerinden birilerinin cebi doluyor...

üzülüyorum çünkü bu yüzden insanlar yerinden yurdundan oluyor...

üzülüyorum çünkü bu yüzden ülkem gelişemiyor...

üzülüyorum çünkü 70 milyon akıl bir barış sağlayamıyor...

üzülüyorum çünkü böyle durumların ortaya çıkmasını dört gözle bekleyen çakallar ortaya çıkıp atıp tutuyor...

Bu ülkede kayıtsız şartsız barışı sağlamak zorundayız...

çünkü:Ne kadar büyük ne kadar güzel şey varsa insanoğulları daha ne güzel şey yaratacaksa hepsi ellerimizdedir...

Not samimiyetimi sınamak kimsenin haddine değil...

Mersin İl Temsilcisi
Üzerime alınmadım. Carsvegas'a haksızlık ettiğini düşünüyorum.

Çünkü eminim ki en az senin, benim kadar o da üzgündür kaybolan gencecik canlara.

Aslında çok şey söylemek istiyorum ama burdan konuşulabilecek mevzular olmadığı kanaatindeyim malesef.

sadece düşündüğün için mi bana ters çıkıştın?
oysa ben nasıl ülkemin bekaası içinbirlik peşinde isem, o kişi şimdiye dek kürtlük ve pkk hatta özerklik provakasyonu yapmıştır.

benim kadar üzüldmüş olmasına gelince, ben bundan emin değilim maalesef.

ayrıca, o kişinin yerine konuşarak onun kendini savunamayacağını mı "düşündün" yoksa savunulacak hiç bir tarafı olmadığı için mi bunu yaptın?

mesela türk-kürt çatışması değil.
mesele türkçülük ve kürtçülük de değil.
kim ne olduğunu ortaya koyup takiye yapmazsa ancak o vakit kimi muhatap alıp, kimi almayacağımızı tesbit etmiş oluruz.

Vergi vermezsin,yardım alırsın.
Cahilim dersin, öğretmeni şehit edersin, hastayım dersin doktoru şehit edersin, yolumuz yok dersin, mühendisi şehit edersin.
Resmi dilini bile öğrenmeye tenezzül etmediğin devletten iş beklersin, fakirim dersin ama inatla çoğalıp virüsleri bile kıskandırırsın, fakirim dersin aşiret düğününde görgüsüzlüğün dibine vurursun, sıkıntın varsa gel savaşalım deriz, aaaa pis faşist dersin! Arkamızı döndüğümüzde pusu kurarsın!

Allah düşmanın bile namuslunu nasip etsin..

YOKMU İDAM CEZASINA DESTEK

1_ZAFER61
2_ YOKMU DELİKANLI????????????

Amacın nedir arkadaşım ? Sen burada destek verenlerin nicklerini toplayıp meclise mi götüreceksin ? Sonra onlarda ama ne güzel motorcu vatandaşlarımız düşünmüş toplanmış hadi idam kararı çıkarlım mı diyecekler ?

İdamı desteklemeyenler korkak pısırık insanlar galiba sana göre. Burada insanlar barış derken sen idamdan bahsediyorsun. Ayrıca idam kararı çıkacakta ne olacak söyler misin ?

sadece düşündüğün için mi bana ters çıkıştın?
oysa ben nasıl ülkemin bekaası içinbirlik peşinde isem, o kişi şimdiye dek kürtlük ve pkk hatta özerklik provakasyonu yapmıştır.

benim kadar üzüldmüş olmasına gelince, ben bundan emin değilim maalesef.

ayrıca, o kişinin yerine konuşarak onun kendini savunamayacağını mı "düşündün" yoksa savunulacak hiç bir tarafı olmadığı için mi bunu yaptın?

mesela türk-kürt çatışması değil.
mesele türkçülük ve kürtçülük de değil.
kim ne olduğunu ortaya koyup takiye yapmazsa ancak o vakit kimi muhatap alıp, kimi almayacağımızı tesbit etmiş oluruz.

Yürekçe sen bu tarafa dön abicim sen bana sataşmaya çalışıyorsun rockandbeer e başuna uğraşma bana ne sorarsan cevabını alacağından şüphen olmasın yeter ki samimi ol ben senlede anlaşmak zorundayım çünkü yurttaşız başka ülkemiz yok...

Amacın nedir arkadaşım ? Sen burada destek verenlerin nicklerini toplayıp meclise mi götüreceksin ? Sonra onlarda ama ne güzel motorcu vatandaşlarımız düşünmüş toplanmış hadi idam kararı çıkarlım mı diyecekler ?

İdamı desteklemeyenler korkak pısırık insanlar galiba sana göre. Burada insanlar barış derken sen idamdan bahsediyorsun. Ayrıca idam kararı çıkacakta ne olacak söyler misin ?
SENİN AMACIN NEDİR BENDE ANLAMADIM YAZILANLARI OKUYUP İDRAK EDEBİLDİYSEN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSIN SADECE BURADAKİ TOPİKTEDE YAZMADIM DÜNKÜ ŞEHİT POLİS TOPİĞNDEDE YAZDIM YAZILANLARIN HEPSİNİ OKUDUKTAN SONRA KONUŞMANI TAVSİYE EDERİM ŞEHİT KANINDAN KMSE SİYASET YAPMASIN HERKESİN ACISI ORTAK DEDİM İDAM CEZASI HAK EDENE GELSİN DEDİM BÖYLE DEVAM EDERSE KONUŞULMAYADA BAŞLANACAKTIR. İRAN ÖRNEĞİ APAÇIK ORTADIR ....

Eskiden zamlar derbi maçlarının hemen ertesinde gelirdi sessiz sedasız.

Beyinsiz sürüsü Cimbom koydu, Fener çaktı. ofsayttı, penaltıydı diye 10 gün tartışırken ufak ufak zamlar gelirdi her derbi ertesi Pazartesi.

Uğurcum oynatırdı. Şansal Erman t*ş*k muhabbeti yapardı. Sessiz sedasız zamlar giri giriverirdi duymazdık, hissetmezdik..

Şimdi artık ileri demokrasimizin (!) de sayesinde o kadar adileşmiş, dandikleşmiş, kirlenmiş bir ülke olduk ki...

Son yapılan eşi benzeri görülmemiş faiş zamlar milleti çığrından çıkarmışken, yandaş medya haricinde ufak bii gündem yaratmışken ardından gelen bu hezimet, giden onca can, tsk nın operasyon başlatması değişen gündem..

Bi boklar aramak çok mu paranoyakça, çok mu komplo teorisi bilmiyorum ama düşünmeden edemiyorum...

Mersin İl Temsilcisi
Yaşamını yitirenlere üzülmek için insan olmak yeterli gerilla yada asker olmak hiçbirşeyi değiştirmez...

Konuşanların çoğu samimi değil bundan önce çok kişi konuştu ölenler için ilk konu değil bu...ne değişti? anca laklak oldu klavye milliyetçileri çıktı ortaya gaza getirdi milleti geri çekildi...

üzülüyorum çünkü gencecik insanlar yaşamlarını yitiriyor...

üzülüyorum çünkü gencecik insanlar dağlarda çürüyüp gidiyor...

üzülüyorum çünkü evlere ateş düşüyor analar ağlıyor...

üzülüyorum çünkü dökünlen kanın üzerinden birilerinin cebi doluyor...

üzülüyorum çünkü bu yüzden insanlar yerinden yurdundan oluyor...

üzülüyorum çünkü bu yüzden ülkem gelişemiyor...

üzülüyorum çünkü 70 milyon akıl bir barış sağlayamıyor...

üzülüyorum çünkü böyle durumların ortaya çıkmasını dört gözle bekleyen çakallar ortaya çıkıp atıp tutuyor...

Bu ülkede kayıtsız şartsız barışı sağlamak zorundayız...

çünkü:Ne kadar büyük ne kadar güzel şey varsa insanoğulları daha ne güzel şey yaratacaksa hepsi ellerimizdedir...

Not samimiyetimi sınamak kimsenin haddine değil...

elbette bu ülkeyi bölmek de kimsenin haddine değil, polisini ev askerini kötülemek de değil.

SENİN O AĞZINDAKİ CİDDEN BEYİN HÜCRELERİNİ KÖRELTMİŞ BENCE YOL YAKINKEN BİR KLINİĞE GÖRÜN BÖYLE DEVAM EDERSEN GÖZLERİNDE GÖRMEYECEK

İçmiyorum artık Tayyip'cim bıraktırdı

Şarap da yok hep üzüm yiyorum artık.

Çok yedim ama yan etkisi badem bıyıkmış, masraf çıkacak.

SEN HİÇ 26 İRAN ASKERİNİ PJAK ŞEHİT ETTİ DİYE DUYDUNMU? ÖNLEMLER O KADAR KATI Kİ ÜSTESİNDEN GELİYORLAR YERİ GELDİĞİ ZAMAN İDAM CEZASINI VEREBİLİYOR.

Mersin İl Temsilcisi
Yürekçe sen bu tarafa dön abicim sen bana sataşmaya çalışıyorsun rockandbeer e başuna uğraşma bana ne sorarsan cevabını alacağından şüphen olmasın yeter ki samimi ol ben senlede anlaşmak zorundayım çünkü yurttaşız başka ülkemiz yok...
sataşmak değil derdim...
ama bu son mesajından sonra senden özür dilerim :) :cat:
ama gel gör ki anlaşmak zorunda kalmak için anlaşmazlık yaşamak lazım.
hiçkimse ile bir anlaşmazlığım yok benim.
sadece geçmiş söylemlerinden sonra sana biraz kızgındım ama düşman değilim.
zaten , geçmişimizde
sağ - sol çatışması denediler, tutmadı
alevi - sünni denediler tutmadı
şimdi azınlıkçılık oynuyorlar... yine tutmaz.
çünkü bu ülkede azınlık yok, eşitlik var, yurttaşlık var...

bir de yetinemeyen aç gözlüler var ki, işte bunlar herkesin kanını emiyor...
istiyor ki güçsüz kalalım ve yenilelim....

ben türk kızı da sevgim, kırgız da, kürt kızı da...
hepsiyle de güzel hayallerim vardı....

BRAVO KURTARMIŞ SENİ TAYİP PAKETİNİ 20 LİRA YAPSADA HEPİMİZİN HAYATINI KURTARSA :) SENDE KALICI ETKİ YARATMIŞ KURTULMAN ZOR GİBİ GÖRÜNÜYOR İNŞALLAH KURTULURSUN

TAYYİP SADECE SENİ KURTARMIŞ:)

---------- Post added at 15:18 ---------- Previous post was at 15:16 ----------

SATAŞMAYI BIRAK ARTIK TOPİKTE AÇILAN KONU AMAÇ DIŞINA ÇIKIYOR BÖYLESİNE BİR GÜNDE TEK YÜREK OLMAK LAZIM

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar