Moderatör
Peki ne yapalım kardeş?![]()
Senin faili mechulunun failini bulup yargilayalim, benim askerime kurşun sıkan teroristide. Terörün sebebi olmaz, hic birsey teröre haklilik kazandirmaz bunu idrak edelim mesela.
Peki ne yapalım kardeş?![]()
Hani insandi, hani candi herkes, PKK militani ölünce kandirilmis genc, Amerikan askeri it sürüsü.
Ne farkimiz kaldi simdi seninle, ikimizde Hitler gibi asıp kestik?
Senin faili mechulunun failini bulup yargilayalim, benim askerime kurşun sıkan teroristide. Terörün sebebi olmaz, hic birsey teröre haklilik kazandirmaz bunu idrak edelim mesela.
Beyler usmc nedir?
İster adına pkk de ister pekeke ister terörist ister gerilla.
Bu olanlar bir süreç sonunda oldu. Hiç bir zaman silahlı demokrasi arayışını desteklemedim, desteklemem.
İster nefret et ister beğenme ölenler benim ülkemin, benim kültürümün, benim topraklarımın insanları her iki taraftan da.
Bu ülkede daha 10 sene önce millet Kürdüm diyemiyordu. Yolda otobüste konuşamıyordu. Şimdi biraz değişti. Ama hala nefret tohumları ortalıkta en güzel örnek burası zaten. Örneğin bu ülkede Ermeni, Yahudi, Rum kendi okullarında kendi anadillerinde eğitim görebiliyorken Kürtler bırak anadili üniversitede kürt diline ait kürsüye bile sahip değiller. Arap dili ve edebiyatı diye bölüm varken Kürt Dili ve Edebiyatı olmaması benim için utançtır.
Bu böyle sürüp gider bu süreci satlerce konuşurum bildiklerini söylerim, seni dinlerim. Bilmediğimi öğrenmekten de gocunmam. Ama burdan bunu yapamayız bu aşikar.
Özetle bu bi süreçle süregeldi ve devletin çok suçu, çok parmağı var bu işlerde...
Dediğim gibi iki taraf da benim insanımdır.
Ama işgalci, kapitalist, kmlerce, millerce yol kat edip kandan, paradan beslenen. Ne demokrasi, ne hak, ne dava (sana ters gelsin gelmesin) uğruna burdalar o coniler.
Ve Türk askeri gibi ''zorunlu'' bir şekilde askerlik de yapmıyorlar. Tamemen kendi istekleriyle para alıp can vermeyi, can almayı, pisliğe alet olmayı bile isteye geliyorlar.
Senle ne kadar farklı olsak da bu şerefsizlerden 10 tanesinin canına seninkine değişmem.
Hitler gibi asıp kesmek demen olsa ols komik olur.
Amerikalı ya da başka bi ırktan hiç bir sivil insan için öyle bir şey düşünmediğimi zaten belirttim ikinci kez burda da yineliyorum
Ha hitler sadece asker öldürdü diyosan. Seni senle baş başa bırakıyorum elleşmiyorum![]()
Sen kime düşmansın ve niye bizlere hiç yakışmaz böyle sözler bizler bu sitede dostluk ve paylaşımlar için var olmaya çalışıyoruz.. .....o dediklerin tarih oldular artık aradan geçmiş 21 yıl ..Bak Karstan hain çıkmıyor niye çünkü Kars'ın insanı insan ve gerçekleri görebiliyor.Ben yıllarca Karsta bulundum bizim kimseyle bir sıkıntımız olmadı sadece günlük yaşamda günlük olaylara dair heryerde olanlar bizdede oluyordu o kadar....Biz kız aldık kız verdik akraba olduk kan kardeşiolduk daha ötesi varmı yahu........
Doğuda yaratınlan hava özgürlük demokrasi insan hakları ...yahu bunların hepsi palavra insan -silah-uyuşturucu kaçakçılığı kol geziyor ve bundan nemalanıyor herkes.....yoksa mümkünmü bir örgütün bu tür eylemlere yapabilmesi kimler var arkasında.....tarihe bakarsanız görürsünüz zaten.....İlk önce malum parti (yasalolanı ) çıksın desinki PKK terör örgütüdür ki aslında çıkar amaçlı uluslararası bir suç örgüttür ve siyası yanıda yoktur.....olmamıştırda..... ve sözde temsil ettiği halkla alakası yoktur.....o zaman kimse onlara ne saygıda ne de sevgide kusur etmez.....ama işine geldiği gibi davrananların sonu bellidir...kimsede kusura bakmasın....Malum partinin (yasal olanı ) açıklamasını basından herhalde duymuşsunuzdur yahu böyle yüzsüzlük olmaz....( burada kimse ne ırkçı nede anti demokrasiyi savunuyor bunu zırt pırt yazıp durmayın kimseyide kandırmayın )
SAYIN SİNAN AKSU!
ÖNCELİKLE KMSİNİZ NERELİSİNİZ BİLMİYORUM BELKİ KÖTÜ BİR ÇOCUKLUĞUNUZ OLDU BELKİ BU AGRESİFLİĞİNİZ BU ALAYLI KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ VE TAHAMÜLSÜZ ELEŞTİRİLERİNİZ TEMELİ BUDUR BELKİ BEN YANILIYORUMDUR. LAKİN GÖRDÜĞÜMÜ YAZIYORUM AMA UNUTMAYINKİ YÜCE ALLAH CC YARATMIŞ OLDUĞU EN DEĞERLİ VARLIK OLAN İNSANI BİR HAYVANA AİT ORGANLA BAĞDAŞTIRMANIZ SON DERECE İÇ ACITICIDIR. BELKİ YORUM YAPTIĞINIZ İNSANLA SAMİMİSİNİZ SAMİMİYETTEN YAZIYSUNDUR BELKİDE YORUMLARINA TAHAMÜLSÜZLÜKTENDİR BİLEMEM YAPMAK İSTEDİĞİM ŞEY KMSENİN AVUKATLIĞINA SOYUNMAK VEYA DİKKAT ÇEKMEK DEĞİL RAHATSIZLIK DUYDUĞUM ŞEYİ DİLE GETİRMEK BEN KENDİ YAPTIĞIM YORUMLARDAN DOLAYI VARSA KALBİNİ KIRDIĞIM ARKADAŞIM ÖZÜR DİLERİM HERKESE SAYGILAR...
türklerin elinde silah ve techizat oldugunda emin ol kmlerce yol katedip başka ülkelerin emeğini parasını doğal kaynaklarını sömürür,sen daha evrimin ne oldugunu bilmiyorsun.Güçlü olan kazanır güçsüz olan böyle sağdan soldan yardım bekler ve halkını kandırır.Bence biraz objektif olun çalışın yeni birşeyler geliştirin elinizdeki topraklardanda olucaksınız.uunutmayınki 1.dünya savaşınada toprakınızı büyütme umuduyla katıldınız elinizde olanlarıda kaybettiniz.Şimdi gene büyük türkiye diye suriyede kuzey ırakda abilik yapmaya çalışıyorsunuz ama ne yazıkki bu hayalden uyandıgınızda elinizde topraklarınızın yarısı kalabilir.Herşeyin artısı oldugu gibi eksiside vardır.Çok hayalcisiniz ve duygusal ve inşallahçı![]()
Aynisin benimle iste, kin ve nefret icin bir gerekcen var sonucta.
GAGA ACABA İNSANAMI AİT ÖYLE BİR İNSAN VARDA BİZMİ GÖREMEDİK![]()
Bunu banami dedin bilmiyorum ama ben kimseyi nefret edecek kadar önemsemiyorum.
Bende nerden çıktı bu mesaj diyordum
Neyse haklısın biraderim.