altay motorda ne oldu??KUVVETSİZ ADALET ACİZDİR ADALETSİZ KUVVET İSE ZALİMDİR
bilader bütün cevap aslında burda hak edene hak ettiğini verebilirsen faşistliğe şovenliğe gerek yok bu iş çözülür
---------- Post added at 15:46 ---------- Previous post was at 15:40 ----------
bodrumda resim çizenlerin ülke üzerindeki hakimiyetleri biteli çok oldu kırıntıları dahi kalmadı halkın siyasi iradeden beklediği gayet açık nettir bu işi hukuk çerçevesinde hallet asit kuyularında değil benim önerdiğimi yapan ülkelerde çözüm belki acımasızca ama sonuç nettir.
burada bir şeyler yazamıyorum kusura bakma ama toplantılara gelirsen yüz yüze muhabbet ederiz......
Bu kafadan kastiniz benim kafamsa, siz kendi kafalariniza bakin yigitler. Onca can alıp sonra düz ovada siyaset yapamazsiniz. Önce hesabini verin, sonra eli kana bulanmamislariniz istedigini yapsin mecliste.
Öldürecekler ve affedecegiz öyle mi? Imrali da rahat edemedi, ev hapsine yollayacagiz, sonra affedecegiz yani barış saglansin diye öyle mi?
Çok komiksiniz daha olayı anlamış değilsiniz,Açıkca ülkenizde şehirleri kontrol edemiyorsunuz,medyanızda bunu size yansıtmıyor.Ben askerde şunu öğrendim eğer bir terrorist grup bizim birliğe baskına gelirse o terroristler bizden asker öldürür ama inanın bir yere gidemez çünkü intihar görevidir hepsi öldürülür.
Sizde ne oluyor birliklerinizi basıyorlar sonrada yaya ve katır sırtında doçkalarıyla (1 tonluk silah) sarp dağlardan ve ateş altında kaçıyorlar ve siz Türk halkıda buna inanıyorsunuzgerçekten komiksiniz cidden cahil bırakılmışsınız.
Şimdi beni iyi dinleyin sırt çantanızı alın içine 20 kilo yük koyun ve yürümeye başlayın bakalım 1 saate kaç km yol alıcaksınız?Ben size söylim birasker normal şartlarda yükle arazide maximum 5km hızla ilerler ve molalar vermek zorundadır.Bu çatışma altında 2 km hatta 1 kme kadar düşer.Yani gece 5 de biten bir çatışma şu an saat 5 maximum 10 km yol almıştır.Akıllı biri bu yolu izlemez zaten izliyemezde imkansız birşeydir.Düşmanınız oranın halkıdır aşiretleridir sizler kandırılmışsınız dağlara bakıyorsunuz boşa bomba döküyorsunuz.Çevre evleri basıp insanları sorgusuz sualsiz vurdugunuz vakit sorunlarınız biticek ama sorunların bitmemesini istiyen grup hakim sizde ve çok kandırıyorlar sizi.biraz realist olun istatistikleri ve işm bilimini bilin.
Sevgili kardeşim..
Sen ne söylersen söyle.
Ama ben çocuklarımı böyle bir ortamda büyütmek istemiyorum.
Sen yeğenlerim için ne düşünürsün bilemem.
Çok komiksiniz daha olayı anlamış değilsiniz,Açıkca ülkenizde şehirleri kontrol edemiyorsunuz,medyanızda bunu size yansıtmıyor.Ben askerde şunu öğrendim eğer bir terrorist grup bizim birliğe baskına gelirse o terroristler bizden asker öldürür ama inanın bir yere gidemez çünkü intihar görevidir hepsi öldürülür.
Sizde ne oluyor birliklerinizi basıyorlar sonrada yaya ve katır sırtında doçkalarıyla (1 tonluk silah) sarp dağlardan ve ateş altında kaçıyorlar ve siz Türk halkıda buna inanıyorsunuzgerçekten komiksiniz cidden cahil bırakılmışsınız.
Şimdi beni iyi dinleyin sırt çantanızı alın içine 20 kilo yük koyun ve yürümeye başlayın bakalım 1 saate kaç km yol alıcaksınız?Ben size söylim birasker normal şartlarda yükle arazide maximum 5km hızla ilerler ve molalar vermek zorundadır.Bu çatışma altında 2 km hatta 1 kme kadar düşer.Yani gece 5 de biten bir çatışma şu an saat 5 maximum 10 km yol almıştır.Akıllı biri bu yolu izlemez zaten izliyemezde imkansız birşeydir.Düşmanınız oranın halkıdır aşiretleridir sizler kandırılmışsınız dağlara bakıyorsunuz boşa bomba döküyorsunuz.Çevre evleri basıp insanları sorgusuz sualsiz vurdugunuz vakit sorunlarınız biticek ama sorunların bitmemesini istiyen grup hakim sizde ve çok kandırıyorlar sizi.biraz realist olun istatistikleri ve işm bilimini bilin.
iq seviyesi 40 larda olan toplumlar bu gerçekleri işte göremezler ve onlara gerçekleri söylüyenleride düşman bilirler normal karşılıyorum tepkini genelin dışında değilsin sonuçtaYa bi kapat gaganı..![]()
iq seviyesi 40 larda olan toplumlar bu gerçekleri işte göremezler ve onlara gerçekleri söylüyenleride düşman bilirler normal karşılıyorum tepkini genelin dışında değilsin sonuçta
Kardeşim unutma biz ilk önce kardeş olduk sonradan düşman...Ceza kesmek gerekiyorsa illaki tabiki senin önerdiğin gibi idam olmasada 1980 nin korkunç resmini çizen ve hala bodrumda çeşmede resim çizmeye devam edenlerdir...
Bu ülkede barışın sağlanması için "hepsini öldürelim" dışında bir fikri olan var mı? Niye birbirimize giydirmekten hazzediyoruz anlamış değilim. Ölen gençlerin hepsine üzülüyorum. İyisi mi Türkler için üzülen tarafıma sarılın, Kürtler için üzülen tarafımı idam edin... Nasıl olacak?
iq seviyesi 40 larda olan toplumlar bu gerçekleri işte göremezler ve onlara gerçekleri söylüyenleride düşman bilirler normal karşılıyorum tepkini genelin dışında değilsin sonuçta
O dediklerine sivil hiç bir halk ama, sorgusuz sualsiz işgalci Amerikan Askeri öldürmek, hem de zorla da değil isteye isteye işgale gelen it sürülerine hiç acımazdım evet.
Bak Karstan hain çıkmıyor niye çünkü Kars'ın insanı insan ve gerçekleri görebiliyor.
Babasinin katilini sorana affettik, siyasetci yaptik deriz o halde.
Sevgili kardeşim..
Sen ne söylersen söyle.
Ama ben çocuklarımı böyle bir ortamda büyütmek istemiyorum.
Sen yeğenlerim için ne düşünürsün bilemem.
nerden çıkıyormuş hocam bu hainler, siyasal bi harita, topografik bi veri falan da döktün mü?
dağlara bakıyorsunuz boşa bomba döküyorsunuz.
amerikalıların bi lafı var bildin mi?