GSX-R 600 alıcam ama ... ?

tesekkürler, 600 rr a binmedim ama resimlerine baktıgım zaman aşırı yüksek duruyor :D

memet :salut:çok derin duygulara boğdun sen beni şimdi.
Alınca bi kaç resmini koyda görelim. aynı dert bende de var. ama sen büyük ve en önemli kısım olan para mevzsunu aşmışsın. Biz daha yeni yeni toparlıyoruz. Ama alacam bende hıhh :cherry:

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
Ayrıca aramıza hoşgeldin.

yok sen canlısına bir bak ben gördüm o kadarda yüksek değil resimler seni yanıltır.abk pek farkı yok:
Honda_CBR_600_RR_2006_0_image.jpg
[/IMG]
sr=1
gsxrbu8.jpg

Son düzenleme:
teşekkrler Alanya , eh işte bzde topladık brz nasipse alıcam uygun bi zamnda mutlaka koyarım m. etme :)

forumdaki ilk msjın boyum 172 hangi 600 yeterli diyen biri bana göre gerçek olamaz.

nedeni şudur.

diyelim ki paran çok gider gezersin satıcıları ölçer biçersin. foruma neden soruyorsun.

tecrüben olsaydı zaten böyle bir soru sormazdın.

bence sen geyik olsun diye üye oldun ve böyle bir soru sordun. yaşınında 15 den fazla oldugunu tahmin etmiyorum.

extrem sagol valla resmleride koymuşsun felaket duruolar ama ..... Suzuki gel bni al dioooo ya :D 600 rr da güzelmiş yaa . .:S

yaşım 20 arkdşlar m. etmeyin yalan yoktur , okudugm için gezemiorum ölçüp biçemiorum msjlarımda yazıklarımı okuduysan eger (uygun bi zamnda) alıcam die yazmştım jack ;)

kardeş kusura bakma ama ben senin samimiyetine inanmıyorum. yazdıklarını ölçüp tartabilecek kadar akil bir insanım. seni yermiyorum ancak tecrübelerim bana senin sırf eglenmek için böyle bir topic açtıgını söylüyor.

eger samimi olsaydın ilk msjın kendini tanıtmak olurdu. ayrıca 600 cc ss alabilecek hem maddi hem manevi gücü olan birisi boyum 1.72 hangisine yeterli diye abes bir soru sormaz. ss makinalar zaten alçaktır.

yaşım 20 arkdşlar m. etmeyin yalan yoktur , okudugm için gezemiorum ölçüp biçemiorum msjlarımda yazıklarımı okuduysan eger (uygun bi zamnda) alıcam die yazmştım jack ;)

Hangisini alırsan al şimdiden HAYIRLI UĞURLU OLSUN...

Ama öncelikle Doğru Türkçe yi bi konuşmayı yazmayı dene .

Saygılar.

ya sonuçta burası stres atma bişeyler öğrenme öğretme yeri bu kadar ince eleyip sık dokumaya ne gerek var yazılan şey anlaşılıyorsa tamam, niye bu kadar detaylara takılırsınız hiç anlamış değilim.

ya sonuçta burası stres atma bişeyler öğrenme öğretme yeri bu kadar ince eleyip sık dokumaya ne gerek var yazılan şey anlaşılıyorsa tamam, niye bu kadar detaylara takılırsınız hiç anlamış değilim.

düzgün Türkçe kullanmadığı için banlanan arkadaşlarımız var ve gerekli birşey bence , Türkçemizi düzgün kullanmalıyız

düzgün Türkçe kullanmadığı için banlanan arkadaşlarımız var ve gerekli birşey bence , Türkçemizi düzgün kullanmalıyız

Tamam kullanalımda sonuçta roman yazmıyoruz burda aşırı tepkiye gerek yok bence lüzumsuz takıntılar zaten çok rahatsız edici düzeyde oldumu sayın mod.
ler gerekeni yapan bu başka kimseye düşmez :cat:

1.86 boyum var 2007 Cbr 600 rr ve 2006 r6 üzerinde fazlasıyla orantılı duruyorum 10 12 cm için kırma hevesini derim ben çünkü r6nın sahibi olan arkadaşım 170 boyunda:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar