gözümün önünde hırsızlık

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar bugün inanılmaz bişey oldu eskişehirin göbeğinde dolaşırken alacağımı almış yürüyordum eve doğru .gözümün önünde üstü başı yırtık belli sokak çocukları direğe bağlanmış bir bisiklete tekme atmaya başladılar kilidi parçaladıktan sonra binmeye çalıştılar fakat bi kaç insanla beraber çocukları kovduk,bende br bisiklet sürücüsü olarak ,onları lanetledim ya görmeseydik adamcağız kimbilir nasıl üzülecekti .:cyclopsan

Allah razı olsun sizden walla, gündüz vakti sokak ortasında yapacak kadar yüzsüzleştiklerine göre gözardı etmemek lazım :farao:

seni kutluyorum usta waLLa ßnde 4 ay önce bisiklet kullanıodm ya bende marketin önüne bıraktım yoğurt alıcaktm geldiğimde bisiklet yok cok üzülmüştüm ya sonra dan motor aldım simdi motora sahip cıkıyorum :)

seni kutluyorum usta waLLa ßnde 4 ay önce bisiklet kullanıodm ya bende marketin önüne bıraktım yoğurt alıcaktm geldiğimde bisiklet yok cok üzülmüştüm ya sonra dan motor aldım simdi motora sahip cıkıyorum :)

darısı benm başıma kardeşim inşallah benmde yakında motorum olacak =)

millet yapıp yapıp sokağa atarsa olacagı bu elleri kırılsın....

arkadaşlar bugün inanılmaz bişey oldu eskişehirin göbeğinde dolaşırken alacağımı almış yürüyordum eve doğru .gözümün önünde üstü başı yırtık belli sokak çocukları direğe bağlanmış bir bisiklete tekme atmaya başladılar kilidi parçaladıktan sonra binmeye çalıştılar fakat bi kaç insanla beraber çocukları kovduk,bende br bisiklet sürücüsü olarak ,onları lanetledim ya görmeseydik adamcağız kimbilir nasıl üzülecekti .:cyclopsan

WALLAHİ SİZ YİNE DUYARLI DAWRANMISSINIZ AYNI SEY BENİM BASIMA GELDİ ADALARDA Kİ YAPI KREDİNİN O TARAFTAN GİDİYORDUK(ESKİ ACIKTIMIN YANINDAN)TAM ORADA CİNGENE COCUKLARI BİSİKLETE TEKME ATIP BAGLI OLDUGU YERDEN CIKARMAYA CALISIYORLARDI BİRİ BAGIRDI ORDAN TUTUN FALAN NAPIONUZ DİE SORA BANA DOGRU KACMAYA BASLADILAR BENDE GELİSİNE TEKME ATTIM COCUGA YERE DUSTU POLİSE VERMEK İSTEMEDİM CUNKU DAHA ONCEDE POLİSİN ONLARI ALDIGINI GORDUM FAKAT YİNE SERBESTLER BENCE Bİ YURDA YERLESTİRMELİLER COCUGA GELİSİNE KARNINA DOGRU TEKME ATIP YERE DÜSMESİNİ SAGLAMAM PEK DOGRU DAWRANIS DEGİL AMA:queen:AYNI SEYİN BENİM MOTORUMA YAPILABİLECEGİNİ DÜSÜNDÜM VE COOOK SİNİR OLDUM:pr:

WALLAHİ SİZ YİNE DUYARLI DAWRANMISSINIZ AYNI SEY BENİM BASIMA GELDİ ADALARDA Kİ YAPI KREDİNİN O TARAFTAN GİDİYORDUK(ESKİ ACIKTIMIN YANINDAN)TAM ORADA CİNGENE COCUKLARI BİSİKLETE TEKME ATIP BAGLI OLDUGU YERDEN CIKARMAYA CALISIYORLARDI BİRİ BAGIRDI ORDAN TUTUN FALAN NAPIONUZ DİE SORA BANA DOGRU KACMAYA BASLADILAR BENDE GELİSİNE TEKME ATTIM COCUGA YERE DUSTU POLİSE VERMEK İSTEMEDİM CUNKU DAHA ONCEDE POLİSİN ONLARI ALDIGINI GORDUM FAKAT YİNE SERBESTLER BENCE Bİ YURDA YERLESTİRMELİLER COCUGA GELİSİNE KARNINA DOGRU TEKME ATIP YERE DÜSMESİNİ SAGLAMAM PEK DOGRU DAWRANIS DEGİL AMA:queen:AYNI SEYİN BENİM MOTORUMA YAPILABİLECEGİNİ DÜSÜNDÜM VE COOOK SİNİR OLDUM:pr:

bunlara insan demek için bin şahit ister bunların anası babası olsa ya konuşmayım akşam akşam bukadar edepsizlik hayyasızlık olmaz......
dedimya evi yok kalmaya 10 tane çocuk yapıp sokağa atıyolar olacak şey değil polis vs ne yapsın......

eski işyerimden spx 103 çalınmıştı. mutemelen aynı çocuklar bunlar.... :pr:

ben çarşı da onu yapan çingen veletlerin 3 tanesini bir dövdüm . bnm dükkanın önünden destursuz geçemiyorlar . çalmaya kalkışırken bisikletimi suç üstü ama ne dövmüştüm . . .

Birkaç saat tutulup sonra babasına (muhtemelen o da hırsız) teslim edilien bu çocuklar biraz büyüyünce motosiklet çalacaklardır.

EVET NORMALDE DÖVMEK OLMAZ AMA BU TÜRKİYEMİN DURUMUNDA DÖVÜP AKILLANMASINI BEKLEMEK EN MANTIKLISI AMA BASKASININ BİSİKLETİNİ CALIYORLARDI BEN TEKME ATTIM BİDE BENİM MOTORUMU CALMAYA CALISACAKLAR ALLAH WARYA COK PİS DÖVERDİM HERALDE HEE Bİ DE POLİS GELSE COCUKLARI DÖVDÜK DİYE BİZ SUCLU OLURUZ O AYRI MESELE:farao:

ben çarşı da onu yapan çingen veletlerin 3 tanesini bir dövdüm . bnm dükkanın önünden destursuz geçemiyorlar . çalmaya kalkışırken bisikletimi suç üstü ama ne dövmüştüm . . .

eski işyerimden spx 103 çalınmıştı. mutemelen aynı çocuklar bunlar.... :pr:

abi ne güldürdünüz yaa bi tane çaktım flan :Dbunlar aynı şahıslar esnaf sarayı bölgesinin kabusları çıplak ayakla takılıyorlar,kınalı saçlar simssiyah ten mütabıkmıyız?

KAwasaki onlar beni gördümü yolunu değiştirir . bnm ne motorumun . ne bisikletimin yanından geçemezler .bendeyken olay biraz kanlı olmuştu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar