Öncelikle bi gün burada hayatımdaki en önemli kişilerden birinin "canımın" kaza topigini görüp yazacağımı hiç düşünmemiştim. Allah Gökhanı ve Ümiti korudu. Bu kazada daha kötü şeyler olbilirdi. Ama çok şükürki ikiside çok ucuz atlattı.
Biraz evel gelim hastaneden, Gökhan gayet iyi, ağağına platinler takıldı. Bir süre sonra platinler çıkarılacak ve tekrar alçıya alınacak Allah kısmet ederse en geç 2 ay sonra sapasağlam kalkıcak. Şu anda moralide iyi sadece çok fazla ağrısı var. Onuda ağrı kesicilerle dindirmeye çalışıyorlar.
Ben bunları yazarken telefonla görüştük. Arayan, buraya yazan kendisini yanlız bırakmayan herkese teşekkürlerini iletti. ve aynen şunu yazmamı söyledi "DELERİM" :cherry:
Anlyacağınız paşamız hasta yatağında bile pes etmiyor
Bugün hastaneye gelen herkese bende ayrıca teşekkür ediyorum ayaklarınıza sağlık. Doktorlar yanında kalablık olmasını istemedikleri için bir çok kişi yanına giremedi ama genede yanımızda oldular. Çok sağolun. Yarın akşamda hastanede kalıcak. Kendisini yarın gün içinde ve ziyaret saatine kadar (22,00) ziyaret edebilirsiniz.
Tekrar herkese teşekkürler.