GKN arkadaşımızın kazası ile ilgili

CANIM KARDEŞİMİN ŞİNDİ YANINDAN GELDİK ALALH ŞÜKÜR BİZE BAĞIŞLADI AĞAYAĞINDAKİ KIRIK HARİCİ BİR ACISI YOK BATİKON BASAMADIM DİYE ÜZÜLDÜM BENDE :p ALLAH DAHA KÖTÜLERİNDEN KORUSUN ARTIK ODA BİR PLATİNLİ SENİ SEVİYORUM:rendeer:
M KARDEŞİM KORKUTMA BİDA BİZİ :rendeer::rendeer::rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun gökanım..:rendeer:

Fotoraf0171.jpg

canım kardeşimden bi görüntü ameliyata girmeden önce gayet neşeliydik dediğm gibi kötü bişeyi yok çok fazla zaten büyük olasılıkla cmt günü hastaneden çıkıcak devamını evinde istirahatla geçircek

Öncelikle bi gün burada hayatımdaki en önemli kişilerden birinin "canımın" kaza topigini görüp yazacağımı hiç düşünmemiştim. Allah Gökhanı ve Ümiti korudu. Bu kazada daha kötü şeyler olbilirdi. Ama çok şükürki ikiside çok ucuz atlattı.

Biraz evel gelim hastaneden, Gökhan gayet iyi, ağağına platinler takıldı. Bir süre sonra platinler çıkarılacak ve tekrar alçıya alınacak Allah kısmet ederse en geç 2 ay sonra sapasağlam kalkıcak. Şu anda moralide iyi sadece çok fazla ağrısı var. Onuda ağrı kesicilerle dindirmeye çalışıyorlar.

Ben bunları yazarken telefonla görüştük. Arayan, buraya yazan kendisini yanlız bırakmayan herkese teşekkürlerini iletti. ve aynen şunu yazmamı söyledi "DELERİM" :cherry:

Anlyacağınız paşamız hasta yatağında bile pes etmiyor :p

Bugün hastaneye gelen herkese bende ayrıca teşekkür ediyorum ayaklarınıza sağlık. Doktorlar yanında kalablık olmasını istemedikleri için bir çok kişi yanına giremedi ama genede yanımızda oldular. Çok sağolun. Yarın akşamda hastanede kalıcak. Kendisini yarın gün içinde ve ziyaret saatine kadar (22,00) ziyaret edebilirsiniz.

Tekrar herkese teşekkürler.

Gazcılar dökülün sokaklara. 2 ay Gökhan yokmuş , delinme korkusu olmadan gazlayın :cherry:

Öncelikle bi gün burada hayatımdaki en önemli kişilerden birinin "canımın" kaza topigini görüp yazacağımı hiç düşünmemiştim. Allah Gökhanı ve Ümiti korudu. Bu kazada daha kötü şeyler olbilirdi. Ama çok şükürki ikiside çok ucuz atlattı.

Biraz evel gelim hastaneden, Gökhan gayet iyi, ağağına platinler takıldı. Bir süre sonra platinler çıkarılacak ve tekrar alçıya alınacak Allah kısmet ederse en geç 2 ay sonra sapasağlam kalkıcak. Şu anda moralide iyi sadece çok fazla ağrısı var. Onuda ağrı kesicilerle dindirmeye çalışıyorlar.

Ben bunları yazarken telefonla görüştük. Arayan, buraya yazan kendisini yanlız bırakmayan herkese teşekkürlerini iletti. ve aynen şunu yazmamı söyledi "DELERİM" :cherry:

Anlyacağınız paşamız hasta yatağında bile pes etmiyor :p

Bugün hastaneye gelen herkese bende ayrıca teşekkür ediyorum ayaklarınıza sağlık. Doktorlar yanında kalablık olmasını istemedikleri için bir çok kişi yanına giremedi ama genede yanımızda oldular. Çok sağolun. Yarın akşamda hastanede kalıcak. Kendisini yarın gün içinde ve ziyaret saatine kadar (22,00) ziyaret edebilirsiniz.

Tekrar herkese teşekkürler.

derya ablacım kendisine geçmiş olsun dileklerimi ve selamlarmı iletirsen sevinirim.. gökhan abimi arıycaktım fakat sonradan aklıma hastane orası rahatsız edilmemeli gibi bir fikir geldi..:cat: inş. yarın abimi ziyaret etmeye gelicem ..bende Okulu kırıcam :queen:

Geçmiş olsun Allah daha beterlerinden korusun.

Acil şifalar dilerim.

şimdi konustum babacımlaaaa babacıkkk Allah'a şükürler olsun cok iyi kırıklardan ameliyat olmus ama ağrıları varmış. Yarın bi fırsatını bulup gidicem yanınaa.. buradan sesleniyorum babacımmmm daha beni evericen kalk ayağa beni senden isticekler :p isticeklerde yandı Allah'ıma sende kız vermessin kolay kolay :) Şaka bi yana Allah sevenlerine bağışlamış kardeşimi.. Seni seviyorum abicik...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gecmiş.olsun...

telefonda haberini aldığımda bir an dondum kaldım.

GÖKHAN'ım ve ÜMİT'im her ikinizede çok geçmiş olsun çok daha kötüsü olabilirdi bunada şükür.Gökhan kardeş umarım en kısa sürede iyileşir ayağa kalkarsın Ümit ayakta zaten onu boşver :p işin şakası bir yana tekrardan her ikinizede çok geçmiş olsun :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar