GKN arkadaşımızın kazası ile ilgili

Her ikinizede büyük geçmiş olsun arkadaşlar...
Emre, Gökhan kaza yapmış dediğinde bir süre suratına baka kaldım, sonra dalga geçtiğini düşündüm,
sonra merak etme birşeyi yokmuş sadece ayağında kırık varmış dediğinde ancak ciddi olduğunu anladım ve
gerçekten çok üzüldüm inşallah bu son olur biran önce eski sağlığına kavuşursun... :rendeer: :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adaşım geçmiş olsun. umarım kısa zamanda sağlığına kavuşursun.

Her ikinize de çok geçmiş olsun üzdünüz korkutunuz bizi, allah beterinden saklasın.

çok geçmiş olsun GKN abi inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.Sanada geçmiş olsun terrorisz (nick ini yanlış yazmış olabilirim kusura bakma)

Gaziantep İl Temsilcisi
Geçmiş olsun çok üzücü bir durum acıl şifalarr...

Moderatör (forrap)
İki arkadaşımıza da geçmiş olsun :rendeer:
Aman dikkat..
İnsan tanımadığı adamların bile kaza haberlerini alınca üzülüyor,böyle sevilen insanların iki katı dikkat etmesi lazım.
Umarım biran önce eski haline döner ayağı Gökhan'ımızın :cat:

tey allahım şok oldum :((( gökhanım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum canım kardeşim

Öncelikle haberi ilk duyduğumda ne diyeceğimi bilemedim 2-3 saniye duraksadım yada bana öyle geldi sanki herşey durdu.. Bişeyi olmadığını öğrendiğimde bi su serpildi, dün hastane biraz karışık olacaktır diye gitmedim, kısmetse bu gün gitme niyetim var..

Gökhan'ım sonra okuyacaksın bunları biliyorum.. Seni çok seviyoruz nolur üzme bizi, yağa dikkat et demicem lanet olası şey ıslakta farkedilmiyor (tecrübe ile sabit :)) burada değinmek istediğim bir konu var..

Gökhan'ın makine tekere geldiğinde üzerlerine düşeceğini düşünerek (ki düşme ihtimali yüksek) artçısı ümite ciddi bir hasar gelmemesi adına anlık bir karar ile ondan kurtulup arkasından atması ve bunu kaza anında verdiği bir kararla yapmış olması bence ayakta alkışlanacak bir davranış.. Bunu herkes yapamaz.. Teşekkürler Gökhan'ım arkandaki can'ın sorumluluğunu bu kadar önemsediğin için TEŞEKKÜRLER SANA..

Her ikinizede Allah'tan acil şifalar diliyorum.. umarım en kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz..

Tekrardan Geçmiş Olsun..

Allah Hepimizi Korusun, Kaza Bela Vermesin...

Bu arada DELERİM diyosunda DOKTORLARDA SENİ DELDİ HATIRLATIRIM CANIM BENİM.. :mrgreen:

medical park ta gördüm gkn ı ameliyattan önce ayağının dışında heryeri oynuyodu serserinin :) gökhanın yanında surat asmak olmaz zaten istesende asamıyosun olmadık anılar gül alllah gül artık gülmekten ayağı ağrımaya başlamıştı ki o sırada ayrıldım yanlarından kazadan sonra ilk fotolarını da deryanın telefonuyla çekmiştim, en kısa zamanda sahalara dönmesi dileğiyle dualarınızı eksik etmeyin. .

CANIM KARDEŞİMİN ŞİNDİ YANINDAN GELDİK ALALH ŞÜKÜR BİZE BAĞIŞLADI AĞAYAĞINDAKİ KIRIK HARİCİ BİR ACISI YOK BATİKON BASAMADIM DİYE ÜZÜLDÜM BENDE :p ALLAH DAHA KÖTÜLERİNDEN KORUSUN ARTIK ODA BİR PLATİNLİ SENİ SEVİYORUM:rendeer:
M KARDEŞİM KORKUTMA BİDA BİZİ :rendeer::rendeer::rendeer:

İntikam mı alacaksın kardeşim :wiinkk:

şindi konuştum koçumla sesi süperdi :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:32 ----------

ziyerete gidecek arkadaşlara büğün taburçu olabilir durum belli degil bilginiz olsun arkadaşlar:rendeer:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
GKN'a çok çok geçmiş olsun, umarım bir an önce iyileşir...

şindi konuştum koçumla sesi süperdi :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:32 ----------

ziyerete gidecek arkadaşlara büğün taburçu olabilir durum belli degil bilginiz olsun arkadaşlar:rendeer:

Ben bu akşam saat 21.15 gibi filan yanında olmayı planlıyordum ama ? belli değilse yinede bir şansımı deniyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar