GKN arkadaşımızın kazası ile ilgili

GKN nickli Gökhan arkadaşımız bu gün öğle saatlerinde kaza yapmıştır.çok ciddi bir yarası beresi yoktur.sol ayağında 7 adet kırık tespit edilmiş ve DELTA HOSPİTAL- KÜÇÜKYALI HASTANESİNDE ayağından operasyon geçirecektir.

kendisini hastanede ziyaret ettim durumu iyi ayağından başka bir sağlık sorunu yok.

kaza sebebini tam olarak öğrenemedim gökhan yerde yağ birikintisi olduğunu söyledi.

gökhan kardeşime geçmiş olsun dilerim:rendeer:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gökhan'a geçmiş olsun dileklerimi iletirsen sevinirim.
Umarım çabuk atlatır.

geçmiş olsun kardeşim..gerçi yarın ziyaretine gidicez inşallah emme..

çok geçmiş olsun Gökhanıma...ulan Gökhan naptın yaptın kafayı yardırdın sonucta...

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun acil şifalar kalıcı bi hasar yoktur inşallah

Şimdi Aradım fakat Ulaşamadım, Umarım bir PRoblem bir SOrun Yoktur. Tez Zamanda İyileşir İnşallah.. Arkadaşlar Lütfen Dikkatli Olalım, Mt ye Kaza Bir bulaştımı Bir süre Bırakmıyor yakamızı yaa.. Aman Dikkat Arkadaşlar.

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok geçmiş olsun...

Az önce görüştüm.Bir arkadaşının motorunda iki kişilermiş."Yerde yağ varmış motor patınaj etti o yağlı bölgeden çıkıncada tekere geldi kontrol edemedik" diyor.Ayağı motorun altında kalmış.

1 Saat sonra ayagı için amaliyata gircekmiş.Umarım sorunsuz bir ameliyat olur.

Son düzenleme:
Motosiklet Ümit( Terorizer ) in yeni aldığı 600 F i ile olmuş biraz önce (komşum)Ümit le görüştüm Allahtan ciddi bir durum sözkonusu değil GKN ve Ümit e geçmiş olsun.

geçmiş olsun ya şok oldum,

hayati tehlike olmaması sevindirici

motor kimin acaba? Terorizer 'ın olabilirmi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:33 ----------

dedim ve sularseller soyledi ümitte bişi varmı ?

Çok geçmiş olsun. Gkn umarım kısa sürede eski sağlığına kavuşur. Hayati tehlike olmaması sevindirici. Hayati bir tehlike olmadığını duyunca derin bir oh çektim.

Kaza haberini duyar duymaz motorun Ümit'in motoru olduğunu anladım.
Elintin dediğine göre ümit de motordaymış. Ümitin durumu nasıl?

Süper Moderatör (BBRR)
jesse'nin iddiasına göre de gökhan deponun üstünde oturarak tekere kalkmış ve ayaklarını yana açmıştır,bu esnada kamyonun kasaya temas etmiş

Bu bir iddaa... doğrulunacak olursa su testisi su yolunda demekten başa çare yok

ama yağ birikintisine girip kontrol kaybetme nedeni ile oluşan bir kaza ise geçmiş olsun diyorum ..

Super Moderator
Geçmiş olsun, can sıkan bir gelişme olmuş?

Yardım edilecek, bir işe yaranacak bir durum var mıdır hastanede acaba? Fikri olan var mı?

Ümit'in durumu iyi dizinde pansuman varmış sadece ama ciddi birşey yok.Gökhan nın 7 kırığı varmış.Ümit biraz önce yanımdaydı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar