GKN arkadaşımızın kazası ile ilgili

Arkadaşlar olay bugün 12.45 Sularında Göztepede optimuma gelmeden oldu. Benim makinada henüz artcı ile çok rahat olmamam sebebi ile Gökhan abiden rica ettim kullanmasını o da kırmadı kabul etti.
Girdiğimiz yağ-çamur karışımı birikintide arka teker boşa dönmeye başladı ve kuru zeminde tekrar tutunmaya başladığında 3. viteste kontrolsüz tekere geldik. Kendisi motor benim üstümde düşmesin diye beni atıp frenleyip motoru devirdi. Sol ayağı altında kaldı.
Ayağının 6-7 farklı yerinde kırık ve ezikler mevcut. Şimdi konuştum birazdan operasyona girecekmiş biz Medical parka kaldırıldık ilk önce şuan Küçükyalıdaymış.

Sonuç olarak ciddi bir kazayı ucuz atlattık. Bizden sonra bir scooter daha düşünce trafiği kapatıp komple kumlattılar yağlı bölümü. Mont-Kask-Eldiven üçlemesine sahip olmama rağmen dizlik olmadığından asfaltın bir kısmını dizimde özümsedim. Hastanede çıkartmak için bayağı uğraştılar. Şuan neredeyse gayet iyiyim fakat yarın sabah kalktığımda ağrıdan dayanamayacak halde olmamdan çekiniyorum.
İlgilenen herkese teşekkür ediyorum.

geçmiş olsun ümitçim. daha kötüsü olabilirdi bu sevindirici kısmı :cat::rendeer:

çok büyük geçmiş olsun aklıma çok kötü şeyler geldi ama Allah tan kırıklarla atlatmış:rendeer:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
uffff!!!
Su haytalarin telefonu kimde var?
Bana bir pm atarsa sevinirim.::144::

GKN ıma ve ÜMİT kardeşime geçmişler olsun ALLAH korumuş,
inşallah biran önce düzelir GKN ım....
bende telle görüştüğümde gayet iyiydi sesi arkadaşlar bilgi alamayanlar için haber vereyim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:52 ----------

uffff!!!
Su haytalarin telefonu kimde var?
Bana bir pm atarsa sevinirim.::144::

şuanda amleiyatta olması lazım telden ulaşılamaıyor bilginize...:bounce:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Umit'de ameliyattami?:silent:
Anlamadim birsey.
Bir zahmet numaralari ulastirirsaniz sevinirim.
Bir ara gorusuruz nasilsa.

Amman diyeyim GKN kardeş, büyük geçmiş olsun:pale:

Umarım çok önemli bir araz kalmaksızın atlatacaksın :rendeer:

Sevgiler.

Cok gecmiş olsun. Yeni duydum ben de; Cok üzüldüm gercekten :salut:

Gökhan Abicim ve Ümit Abicim çok geçmiş olsun.
Umarım GKN abimde kalıcı bir hasar kalmaz:salut:

Büyük geçmiş olsun görünce çok üzüldüm :salut: inş. Kalıcı bir hasar yoktur gökhan abide.

Geçmiş olsun, geçmiş olsun Gökhan, Ümit kardeş...:rendeer:

Allah'tan acil şifalar diliyorum....

Abi çok geçmiş olsun Çok üzüldüm Ah be gökhan abim Allah korusun abim Ya :salut: Ziyarete Gelicem inşaallah. off off

duyunca inanamadım ya çok büyük geçmiş olsun, allahtan daha kötüsü olmamış. yarın akşam geliyorum ziyaretine ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar