GKN arkadaşımızın kazası ile ilgili

Bu bir iddaa... doğrulunacak olursa su testisi su yolunda demekten başa çare yok

ama yağ birikintisine girip kontrol kaybetme nedeni ile oluşan bir kaza ise geçmiş olsun diyorum ..

abi ben o kısıma espri olduğunu yazmayı unuttum...şuan içinde artık yazamıyorum.

gökhanın başka bir yerinde hiç bir çizik yok,ayağı alçıda ameliyat olacağı yere doğru yola çıktılar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Büyük geçmiş olsun :\

Arkadaşlar olay bugün 12.45 Sularında Göztepede optimuma gelmeden oldu. Benim makinada henüz artcı ile çok rahat olmamam sebebi ile Gökhan abiden rica ettim kullanmasını o da kırmadı kabul etti.
Girdiğimiz yağ-çamur karışımı birikintide arka teker boşa dönmeye başladı ve kuru zeminde tekrar tutunmaya başladığında 3. viteste kontrolsüz tekere geldik. Kendisi motor benim üstümde düşmesin diye beni atıp frenleyip motoru devirdi. Sol ayağı altında kaldı.
Ayağının 6-7 farklı yerinde kırık ve ezikler mevcut. Şimdi konuştum birazdan operasyona girecekmiş biz Medical parka kaldırıldık ilk önce şuan Küçükyalıdaymış.

Sonuç olarak ciddi bir kazayı ucuz atlattık. Bizden sonra bir scooter daha düşünce trafiği kapatıp komple kumlattılar yağlı bölümü. Mont-Kask-Eldiven üçlemesine sahip olmama rağmen dizlik olmadığından asfaltın bir kısmını dizimde özümsedim. Hastanede çıkartmak için bayağı uğraştılar. Şuan neredeyse gayet iyiyim fakat yarın sabah kalktığımda ağrıdan dayanamayacak halde olmamdan çekiniyorum.
İlgilenen herkese teşekkür ediyorum.

Büyük geçmiş olsn,
ucuz atlatmışsınız.
umarım hasarsız bir anı olarak yerini alır bellekte.

Arkadaşlar olay bugün 12.45 Sularında Göztepede optimuma gelmeden oldu. Benim makinada henüz artcı ile çok rahat olmamam sebebi ile Gökhan abiden rica ettim kullanmasını o da kırmadı kabul etti.
Girdiğimiz yağ-çamur karışımı birikintide arka teker boşa dönmeye başladı ve kuru zeminde tekrar tutunmaya başladığında 3. viteste kontrolsüz tekere geldik. Kendisi motor benim üstümde düşmesin diye beni atıp frenleyip motoru devirdi. Sol ayağı altında kaldı.
Ayağının 6-7 farklı yerinde kırık ve ezikler mevcut. Şimdi konuştum birazdan operasyona girecekmiş biz Medical parka kaldırıldık ilk önce şuan Küçükyalıdaymış.

Sonuç olarak ciddi bir kazayı ucuz atlattık. Bizden sonra bir scooter daha düşünce trafiği kapatıp komple kumlattılar yağlı bölümü. Mont-Kask-Eldiven üçlemesine sahip olmama rağmen dizlik olmadığından asfaltın bir kısmını dizimde özümsedim. Hastanede çıkartmak için bayağı uğraştılar. Şuan neredeyse gayet iyiyim fakat yarın sabah kalktığımda ağrıdan dayanamayacak halde olmamdan çekiniyorum.

gökhan abi ve terrorizer çok büyük geçmiş olsun :rendeer:

Ümit ve Gökhan kardeşim geçmiş olsun. Allah beterinden korumuş:rendeer:

Geçmiş olsun. 7 kırık çok feci. Benim bir yerden kırıldı çok çektim... Acil şifalar diliyorum.

gokhan kardeşim ve terrorızer kardeşim buyuk gecmiş olsun yedı kırık az değil böyle olmasına rağmen gokhan kardeşimin sesi gayet ıyıydi kendilerine ALLAHTAN acil şifalar diliyorum:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun kardeşim allahtan acil şifalar diliyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:20 ----------

Geçmiş olsun kardeşim allahtan acil şifalar diliyorum.

İklinizede Allahtan acil şifalar diliyoruz.

Geçmiş olsun gökhan ve ümit, en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz umarım :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çok büyük geçmiş olsun... Duyunca birden şok oldum.... Daha kötüsü olmaması sevindirici...

İşallah kısa zamanda ayağa kalkar...:rendeer:

kardeşim sanada çok geçmiş olsun,tam küçükyalıya sevk edilirken gittim,babası yanındaydı o yüzden soramadım nasıl olduğunu seni atlamışız:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gökhan kardeşim büyük geçmiş olsun,biranönce sağlığına kavuşman dileğiyle.

Geçmiş olsun,

Umarım okuduğum son kaza haberi olur bu aralara yine sıklaşmaya başladılar :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar