GKN arkadaşımızın kazası ile ilgili

Canim abim suanda yatagimdayim ama gozume uyku girmiyor :pale: cabucak iyilesicen insaallah o guzel ay gibi parlayan yuzun sakin aglamasin cok uzulurum :pale::salut:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Her ikinize de geçmiş olsun, Allah beterinden saklısın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar olay bugün 12.45 Sularında Göztepede optimuma gelmeden oldu. Benim makinada henüz artcı ile çok rahat olmamam sebebi ile Gökhan abiden rica ettim kullanmasını o da kırmadı kabul etti.
Girdiğimiz yağ-çamur karışımı birikintide arka teker boşa dönmeye başladı ve kuru zeminde tekrar tutunmaya başladığında 3. viteste kontrolsüz tekere geldik. Kendisi motor benim üstümde düşmesin diye beni atıp frenleyip motoru devirdi. Sol ayağı altında kaldı.
Ayağının 6-7 farklı yerinde kırık ve ezikler mevcut. Şimdi konuştum birazdan operasyona girecekmiş biz Medical parka kaldırıldık ilk önce şuan Küçükyalıdaymış.

Sonuç olarak ciddi bir kazayı ucuz atlattık. Bizden sonra bir scooter daha düşünce trafiği kapatıp komple kumlattılar yağlı bölümü. Mont-Kask-Eldiven üçlemesine sahip olmama rağmen dizlik olmadığından asfaltın bir kısmını dizimde özümsedim. Hastanede çıkartmak için bayağı uğraştılar. Şuan neredeyse gayet iyiyim fakat yarın sabah kalktığımda ağrıdan dayanamayacak halde olmamdan çekiniyorum.
İlgilenen herkese teşekkür ediyorum.
Geçmiş olsun,İnşallah çabuk atlatırsınız

kaza yapma konusunda en son aklıma geleceklerden biriydi.geçmiş olsun kardeşim umarım ayağında sorun olmaz 7 kırıktan dolayı.en kısa zamanda yanına uğramaya çalışıcam Allah acil şifalar versin :salut:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Simdi gorustum, bu kadarina sukur diyecegiz artik.
Yalniz oda numarasi 218 arkadaslar.
Santraldeki hanimefendi sagolsun yardimci oldu bulabildik.
Gidecek arkadaslar yanilmasin diye ekleyeyim istedim.

Arkadaşlar ben hastaneden geri geldim. Kendisinin yanına mümkün olduğunca ziyaretci almamaya çalışıyorlar. Hastane yönetimi kalabalığımızdan pek hoşnut olmadılar.
Kendisi ameliyattan çıktı ameliyat başarılı sanırım fakat kendisinin çok ciddi ağrıları var. Ben gördüğümde henüz kendine pek gelememişti ama annem ile gayet mantıklı konuşmuş ama yarın ne konuştuğunu hatırlayacağını bile sanmıyorum.

Geçmiş olsun dileklerini sunan tüm arkadaşlara teşekkürler. Telefonla iletişime geçmeye şimdilik çalışmayın derim keza narkozun etkisinde ve uyuyor olacak.

Simdi gorustum, bu kadarina sukur diyecegiz artik.
Yalniz oda numarasi 218 arkadaslar.
Santraldeki hanimefendi sagolsun yardimci oldu bulabildik.
Gidecek arkadaslar yanilmasin diye ekleyeyim istedim.

Neler yapilmis bilgi varmi konusdunuzmu kardesim benim ya dun gibi hatirlarim mesajlarini...hic eksiltmemisdi sagolsun...detay ogrendinmi nolur soleyin catlicam...:salut::salut::salut:

Mümkün olduğu kadar rahatsız etmezsek iyi olacak.
Malum Gökhan'ın bir süre ağrısı olacaktır.
Gelişmeler buraya yazılacaktır zaten.

Ümit nasıl geçti ameliyat?
Sen nası oldun?

Geçmişolsun gökhan abim kalbimiz birmiş demekki bende bugün tam 13:30 dularında mecidiyeköyde kaza yaptım ya çok şükür bende bişey yok sende biran önce kalkarsın inş ayağa :) :rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
geçmiş olsun dileklerimi iletirseniz çok sevinirim. GKN benim motosikletimi test edip "al" onayı veren kişidir.
umarım tez zamanda iyileşir :(

Gkn ve ümit arkadşım çok çok geçmiş oılsun gerçekten çok üzüldüm ALLAH beterinden korumuş bunada şükür diyelim umarım en kısa zamanda saglıgınıza kavuşursunuz

bende az önce konuştum kendisiyle ilkay abininde dediği gibi oda 218 olmuş yarında çanakkaleden dönüyorum bi yanına uğrarım taburcu edilmez ise
kemik kırığının ağrısı çok kötü birşey

Gökhanım ve ümite çok geçmiş olsun umarım yüre rabbim en kısa zamanda eski sağlıklarına geri kavuşturur...

Son düzenleme:
Ümit nasıl geçti ameliyat?
Sen nası oldun?

Doktorlar ailesi ile muhatap olmaya çalıştığı için biz pek bilgi alamadık ama ameliyat başarılı sanırım. Fakat ciddi ağrısı var bunu söyleyebilirim.

Bende ise birşey yok diz kapaklarımı asfalttan acılı bir işlem sonrası ayırttıktan sonra acilde sardılar dizlerimi. Biraz da beli çürütmüşüz belimde ağrı var onun dışında turp gibiyim :p
Herkese tekrar teşekkürler

çok geçmiş olsun ikinizede aynı yağlardan abimde nasibini almıştı. kısa sürede iyileşmeniz dileğiyle.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Doktorlar ailesi ile muhatap olmaya çalıştığı için biz pek bilgi alamadık ama ameliyat başarılı sanırım. Fakat ciddi ağrısı var bunu söyleyebilirim.

Bende ise birşey yok diz kapaklarımı asfalttan acılı bir işlem sonrası ayırttıktan sonra acilde sardılar dizlerimi. Biraz da beli çürütmüşüz belimde ağrı var onun dışında turp gibiyim :p

Gelişmelerden haberdar edersen seviniriz.... :cat::cat::cat:

Bu arada sana da geçmiş olsun.... Ucuz atlatmışsınız.... :rendeer::rendeer:

olum noluyo lem....Bana bagli arkadas listemde cozulme basladi sanirsam hobaaaAllah korusun...noluyo...Gecmis olsun kardesim benim....Ne dicem bilemiyom gokhanin durumunu cok iyi anliyorum ...sanada buyuk gecmis olsun:salut::rendeer:

Gökhan ve Ümit ok geçmiş olsun... Acil şifalar diliyorum....

:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar