heheheh o zaman hiç yazmamış gibi yapalım:mrgreen:
Taam başlıyorus.. Biir ikiii üüüüüççç TIP ::shutup::
heheheh o zaman hiç yazmamış gibi yapalım:mrgreen:
Taam başlıyorus.. Biir ikiii üüüüüççç TIP ::shutup::
öncelikle şunu belirtmek isterim bu motosikleti kullanmaya başlayınca 3 teker olduğunu unutuyosunuz.çünkü anlamıyosunuz bile 2 tekerden hiçbir farkı yok
ayrıca öndeki 2 teker sayesinde virajları daha iyi alıyosunuz
pikii PınaRR..ve tuğçekare msne çevirdiniz valla topağı...![]()
Sanırım senin için en etkileyici olan X9 250 olmuş , yakıt harcamı hakkında bi bilgi edinebildin mi , paylaşım için teşekkürler:cat:
kanka sen git eşşekten in uzay mekiğine bin iyimi...kafanı bulandırma böle şeylerle...paşa paşa Kanunine pin sen yiğidim...:queen:
Dostum iyi bir test denemesi olmuş kanımca verdiğin bilgiler için teşekkürler.
nexus 500'de maşallah önden bakınca racinglere taş çıkarıyor.görünümü çok güzel. ama keşke resimler bu kadar karanlık olmasaydı
Taamdır ben adresi aldım gidip bi ara test etme bahanesiyle hepsine binerim ama kendi motoruma ihanet etmiş gibi olmayım... Kızarsa üstünden bi atar beni belimi doğrultamam vallaa:queen::queen:
hocam eline sağlık
paylaşım için teşekkürler yalnızz ??
hocam 3 tekerli olduğundan dolayı virajlarda yatma durumu nasıl
2 tekerli gibi yatabiliyormu :silent:
nexus 500 güzel görünüyor ama scooterdan bıktım yaa. Eskisi gibi racing istiyomPaylaşım için teşekkürler. Benim bildiğim MP3 2 zamanlı diye biliyorum onu yazmamışsın. Yakıtı fazla olur biraz.
Bu başlık bi yerden tanıdık geliyor bana, araklanmış olmasın sakın.. :mrgreen:
test sürüş formuna baktımda derbi iiçin form koymamışlar
evet bende gitmiştim nexus 500 sayfasında paylaşmıştım.. nexus 500 gerçektende yol isteyen bi motor. şehir içi kullanımda yetkili kişininde söylediği üzere pekte elverişli bi motor değil. uzun yol için ideal. piaggio x9 250 denemedim ama ondaki rahatlık ve 500 lüğe göre şehir içi bi kullanım için ideal bi motor olduğunu düşünüyordum.. benimde düşüncelerimin yoğunlaştığı bir motor ama yakıt konusu yine şehir içi trafikte trafiğin yoğun olduğu yerlerde araştırmalarıma göre baya yakıyor. net bişey söylemiyim. yedek parça olayıda biraz tuzlu olunca benim için yine en uygunu altımdaki motordan başkası görünmüyor. bizde elimizdeki motora gözümüz gibi bakmaya çalışıyoruz..
buda gilera nexus 500 topiği http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/38434-gilera-nexus-500-hakkinda.html