gittim,gördüm,kullandım....

hocam eline sağlık

paylaşım için teşekkürler yalnızz ??

öncelikle şunu belirtmek isterim bu motosikleti kullanmaya başlayınca 3 teker olduğunu unutuyosunuz.çünkü anlamıyosunuz bile 2 tekerden hiçbir farkı yok
ayrıca öndeki 2 teker sayesinde virajları daha iyi alıyosunuz

hocam 3 tekerli olduğundan dolayı virajlarda yatma durumu nasıl

2 tekerli gibi yatabiliyormu :silent:

nexus 500 güzel görünüyor ama scooterdan bıktım yaa. Eskisi gibi racing istiyom :( Paylaşım için teşekkürler. Benim bildiğim MP3 2 zamanlı diye biliyorum onu yazmamışsın. Yakıtı fazla olur biraz.

Bu başlık bi yerden tanıdık geliyor bana, araklanmış olmasın sakın.. :mrgreen:

nexus 500 ilerde gecebılcegım uzun yolculuklar ıcın kullanabılcegım motor bu zevkıme ara vermeyı dusunmuyom bence en iyisi nexus 500 herzaman

evet bende gitmiştim nexus 500 sayfasında paylaşmıştım.. nexus 500 gerçektende yol isteyen bi motor. şehir içi kullanımda yetkili kişininde söylediği üzere pekte elverişli bi motor değil. uzun yol için ideal. piaggio x9 250 denemedim ama ondaki rahatlık ve 500 lüğe göre şehir içi bi kullanım için ideal bi motor olduğunu düşünüyordum.. benimde düşüncelerimin yoğunlaştığı bir motor ama yakıt konusu yine şehir içi trafikte trafiğin yoğun olduğu yerlerde araştırmalarıma göre baya yakıyor. net bişey söylemiyim. yedek parça olayıda biraz tuzlu olunca benim için yine en uygunu altımdaki motordan başkası görünmüyor. bizde elimizdeki motora gözümüz gibi bakmaya çalışıyoruz..

buda gilera nexus 500 topiği http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/38434-gilera-nexus-500-hakkinda.html

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Her zaman söylerim scooter alacaksan İtalyan olsun gerisi yalan.Bu işin piri olmuşlar.Gerçi sadece scooterda değil her modelde çok iyiler,Ducati nede olsa o bir şampiyon ve şimdi yeni oyuncakları maluguti biri bu keratalara dur desin yaw.:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Sanırım senin için en etkileyici olan X9 250 olmuş , yakıt harcamı hakkında bi bilgi edinebildin mi , paylaşım için teşekkürler:cat:

dostum 250 lik olduğu için çokta yakmaz sanırım.buda sitesindeki bilgiler;

Piaggio X9 Evolution 250, 250 cc’lik, son model Piaggio LEADER motorla donatılmıştır. Bu 4 zamanlı, 4 süpaplı ve sıvı soğutmalı motor müthiş bir performansa sahip ve azaltılmış yakıt tüketimi ile de Euro2 standartlarına uygundur.

kanka sen git eşşekten in uzay mekiğine bin iyimi...kafanı bulandırma böle şeylerle...paşa paşa Kanunine pin sen yiğidim...:queen:

abicim inan ufak gelmeye başladı artık askerden sonra bulucam seni birlikte alıcaz güzel bi motosiklet:wiinkk:

Dostum iyi bir test denemesi olmuş kanımca verdiğin bilgiler için teşekkürler.

rica ederim gel sanada alalım bunlardan bitane:wiinkk:

nexus 500'de maşallah önden bakınca racinglere taş çıkarıyor.görünümü çok güzel. ama keşke resimler bu kadar karanlık olmasaydı

flash otomatikte idi dostum havada açık olunca patlamadı.ama istersen parkormada gidip yakından gör derim ben sana:cherry:

Taamdır ben adresi aldım gidip bi ara test etme bahanesiyle hepsine binerim ama kendi motoruma ihanet etmiş gibi olmayım... Kızarsa üstünden bi atar beni belimi doğrultamam vallaa:queen::queen:

bu ihanet sayılmaz:p

hocam eline sağlık

paylaşım için teşekkürler yalnızz ??

hocam 3 tekerli olduğundan dolayı virajlarda yatma durumu nasıl

2 tekerli gibi yatabiliyormu :silent:

2 tekerlekten daha güvenli inan 3 teker olduğunu hissetmiyosun bile:wiinkk:

nexus 500 güzel görünüyor ama scooterdan bıktım yaa. Eskisi gibi racing istiyom :( Paylaşım için teşekkürler. Benim bildiğim MP3 2 zamanlı diye biliyorum onu yazmamışsın. Yakıtı fazla olur biraz.

yok hocam tek silindir 4 zamanlı.ayrıca x9 250 ile aynı motora sahip:cat:

Bu başlık bi yerden tanıdık geliyor bana, araklanmış olmasın sakın.. :mrgreen:

araklanmadı tubiş merak etme başka bi yerdede açtım:wiinkk:

test sürüş formuna baktımda derbi iiçin form koymamışlar

evet vitesliler yok.yoksa bende vitesliler için gidebilirdim:cherry:

evet bende gitmiştim nexus 500 sayfasında paylaşmıştım.. nexus 500 gerçektende yol isteyen bi motor. şehir içi kullanımda yetkili kişininde söylediği üzere pekte elverişli bi motor değil. uzun yol için ideal. piaggio x9 250 denemedim ama ondaki rahatlık ve 500 lüğe göre şehir içi bi kullanım için ideal bi motor olduğunu düşünüyordum.. benimde düşüncelerimin yoğunlaştığı bir motor ama yakıt konusu yine şehir içi trafikte trafiğin yoğun olduğu yerlerde araştırmalarıma göre baya yakıyor. net bişey söylemiyim. yedek parça olayıda biraz tuzlu olunca benim için yine en uygunu altımdaki motordan başkası görünmüyor. bizde elimizdeki motora gözümüz gibi bakmaya çalışıyoruz..

buda gilera nexus 500 topiği http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/38434-gilera-nexus-500-hakkinda.html

abal gel sana en iyisi bir sym gts250 alalım o zaman:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar