gene ceza yedim:(

Geçmiş olsun, sanırım devletin paraya ihtiyacı var. Şu sıralar çok bastırıyorlar. Maliye bir taraftan, belediye bir taraftan, Tarım köy işleri öbür taraftan, Zabita yandan, Poliste arkadan koşturuyor. Hayırlısı olsun.

aslanım konuyu okumadan yazıyonuz yaa hasta oluyorum size,adam yürüyerek yemiş cezayı,sen diyon kaçç anahtarını alıyo ne anahtarı looo :)
:p :queen::queen::queen:
not... yüce adaletimize güveniyorum:p
bana kalırsa fazla güvenme cengizim:)
:queen::queen::queen:

benim patrondan hemen cevap geldi
ben olsam kaçardım bi de arkamı döner ''plakaya gönder caza yı derdim diyoo ''

:queen:

üzerinize bir polis koşarak geliyosa kacın çünkü hiç hayra alamet degil altından ne çıkacagı belli olmuyor ha bunlarıda neden yazdım çok kızgınım herkez kene gibi vatandaşa yapışmış kanını emme derdinde dikkatli olun:pr::pr:

bu kısmı sevmedım gerısını okudum hak verdım ama bu yazı bıraz
kötu yazmışsın ok

yaw arkadaşlar olayın sıcaklıgımı deyim can acısımı dün baya kızıyordum ve hala da kızıyorum ama sakin sakin okuyunca yazdıklarımı ben bilem gülüyorum ben 55 ytl de degilim durum absürt komedi ve bana haksızlık yeşildi ışık yawww neyse işte herkes gülsün ne güzel ortam neşelensin maksat su bunaltıcı günlerde benimkiside ufaktan bir aksiyon ama hala düşünüyorum arkamı dönüp gitsemiydim yaw :mrgreen:

geçmiş olsun :queen:
ay pardon gülmicemde :queen:
tutamıyorum kendimi :queen:

gül gül sende gül gülmek mt arkadaşlarıma yakışıyor:mrgreen:

Son düzenleme:
cengizim qazmalıkta nirvanaya ulaştın biliosun dimi... :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çenkisim adaşım geçmiş olsun,kurallara uyalım uymayanları trafik uyduruyor zaten,gülmeyin komşunuza gelir yanıbaşınıza

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar