Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim korktuğum şey seni başına gelmiş be abicim ne diyeyim geçmiş olsun .
bu kavata bir kafa atmadın mı
manyak burası teksas mı araba ile motor kovalıyor.ya sana birsey olsaydı yada kızcagıza.vallaha senden çok sinirlendim.Banao adamı bulsan kesin indirirdim yere.Trafikte bu yüzden 4 defa şöför dövdüm. Hiç birindede pişman olmadım.Böyle adamlara dersini vermek lazım :geçmiş olsun (vallaha sinirim bozuldu yavvvvvvv)
Umarım trafik polisine hasar tespit raporu tutturmuşsundur ve alkol muayenesini yaptırmışsındır.. Aksi taktirde ehliyet,ruhsat ve trafik sigorta poliçesi fotokopilerini de almadıysan masrafı alman çok zor! Geçmiş olsun.
dostum çok büyük geçmiş olsun malesef memleketimiz öküz dolu ama onları idare edecek çoban yok napalım onlarıda aramıza katıcaz artık ben dedim sana son piknikte ormanları yakma diye bak yaktın ormanları hayvanlar şehire indi işte :queen:
çok geçmiş olsun genede allah(cc)korumuş' bayan arkadaşınız bir daha motosiklete'de binmezse şaşırma![]()
ikisinin de yedi sülalesi hakkında güzel yorumlar geliyo insanın aklına ama neyse geçmiş olsun hocam
geçmiş olsun. en büyük kazan bu olsun...
kardeş geçmiş olsun...ya benim aklım karıştı kafama girdin race almayacam chopper alacam galiba... :mrgreen:
motor gri heralde siyah aldır grenajları yada kırmızı bi taraf kompe kırmızı olur diğeri gri eksikleri sen tamamlarsın off varya ne maniaq olur haa jantlarda bi boya püff be kimse değmesin keyfine
full korumaaa