geçmiş olsun arkadaşım walla aynı şey benim başıma gelse çok pis dalardım ben ona orda ::rantinp:::rantinp:
1) Şerit ortasında durmayın,
2) Durduğunuzda periyodik olarak aynalardan arkayı kontrol edin,
3) Durduğunuzda dörtlü flaşörü yakın,
4) Vitesi 1'e takın ki aciliyet durumunda hareket edebilesiniz.
Ya çağıracaksın traik polisini arkadas vurmaktan bir dünya ceza yiyecek 8de 8 suçlu çünkü karşı tarafın sigortası da hastane masrafları dahil herşeyi karşılayacak...
vallahi ilk defa başıma geldiği için ne yapacağımı bilemedim.vede vuran taraf suçunu kabullenip masrafları üstlendiği için polis çağırmadım.ayrıca kız arkadaşımı eve bırakacaktım aileside duysaydı kazayı bidaha görüşemezdik açıkçası...
Böyle birşey inş bi daha başına gelmez ama olur da gelirse aklında bulunsun.Nasıl trafik polisi gelmeden otomobillerin yerlerinden oynatmak yasaksa aynı kural motosiklet için de geçerli.Kesinlikle yerde yatan motosikleti kimsenin kaldırmasına müsaade etme....Bırak yatsın yerde.Trafik polisi gelsin tutanağı tutsun sora sigortadan bütün masraflarını al kafan ağrımasın.Hatta masrafları üstlense bile yine de çağır ki trafiği motosikletlilere nasıl davranması gerektiğini cezayı yedikten sora daha iyi anlasın...:wiinkk: Allah kimsenin başına kaza bela vermez umarım...
Yahu kaç kez söyleyeceğim ben size; ışıklarda şeridi ortalayıp durmayın, kenarlara doğru yanaşıp durun diye???
Nee? Hiç mi söylememişim? Pardon ya, siteleri karıştırmışım... En iyisi ben biraz daha fazla takılayım bu siteye.![]()
Şunca yıllık üyeyim, attığım mesaj sayısına bakın... Yuh ulan bana...r: