Gazyağı

Arkadaşlar uzun arayışlar sonunda Esenyurt'ta ufak bi dükkanda buldum. Çok garip bi adam, satmadan önce genel kültür tarih, coğrafya birsürü sordu. Bilmesem satmayacaktı :)

Litresini 3,5 ytl'ye satıyodu. Bütün soruları bildim diye 3'e aldım. Yine de bana pahalı geldi. Standart fiyatı yok mu bunun benzin gibi?

İstanbul'da başka biryerde satılıyor mu acaba? Eski başlıklardan okuduğum yerler kapanmış falan olabilir. Gittim bulamadım.

Bildiğiniz yerleri tarif ederseniz sevinirim.

5 litre aldım, 40 numara yağlıboya fırçası ile temizliicem. Kaç defa temizlemeye yeter acaba?

gazyağı denen meret her yerde bulunmaz bazı istasyonlarda vardır ve fiyatıda sıtandarttır aslında hemde sınava girmeden alabilecegin yerler vardır muhakkak ama istasyondakini ikna etmen lazım molofof kokteyli yapmayacağına dair .

ümraniye sanayii sitesinde de fiyat hemen hemen aynı:cat:

gaz yağını camsil şişesine doldurup fıs fıs şeklinde sıkıp biraz bekleyip fırçalarsan tüm yağ kalıntılarını çıkarıyor. 2 litre almıştım bir çok kez temizledim hala da duruyor:cat:

HAHAHAH O Adam Çok Garipmiş Yawww Koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :queen:queen:queen:queen:queen:queen:

Bizim Burda /Giresun/ bir amca satıyor dükkanında.. acaip seyler var ; kolonya ; ispirto , İp , vs... Gazyağının yarım litre seklinde özel paketlemişler ; 6.5 YTL o kutu...
Sen iyi paraya almıssın.. Ben de Soba için alacağım..

valla aradım taradım fişi bulamadım 2 hafta önce bende aldım ama sanırım 2,500 ytl idi litresi yanlıs hatırlamıosam.

dikakt et fırça tüy bırakmasın.. zincirde..

tekeri ve jantı korumayı unutma gaz yağından.

ben 1 litre ile bal dök yala yapmıştım zinciri :)

hadi kolay gelsin..

he bu arada ne ile yağlayacan _?

mazotla gaz yağı aynı işlevi görmezmi (zincir temizlemek için)

valla aradım taradım fişi bulamadım 2 hafta önce bende aldım ama sanırım 2,500 ytl idi litresi yanlıs hatırlamıosam.

hadi kolay gelsin..

Sağolasın, castrol chain wax, yerli malı iyi bişey varsa tercihim olur. Bilen söylesin.

mazotla gaz yağı aynı işlevi görmezmi (zincir temizlemek için)

Mazotu tavsiye etmiyolar, sanırım o-ringlere zarar veriyodu. Senin zincir o-ring değilse sana yarayabilir. Araştırmak lazım.

gazyağı denen meret her yerde bulunmaz bazı istasyonlarda vardır ve fiyatıda sıtandarttır aslında hemde sınava girmeden alabilecegin yerler vardır muhakkak ama istasyondakini ikna etmen lazım molofof kokteyli yapmayacağına dair .

Istasyonlara gazyağı sorunca 20-50 vermeye kalkanlar bile oldu. :) İstanbulda artık hiçbi istasyonda satılmadığına kanaat getirdim ben.

HAHAHAH O Adam Çok Garipmiş Yawww Koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :queen:queen:queen:queen:queen:queen:

Ben daha olayın yarısını anlattım. Bu kadarıyla koptuysan iiki hepsini anlatmamışım, kesin yarılırdın sen :mrgreen: :wiinkk:

Son düzenleme:
ümraniye sanayii sitesinde de fiyat hemen hemen aynı:cat:

gaz yağını camsil şişesine doldurup fıs fıs şeklinde sıkıp biraz bekleyip fırçalarsan tüm yağ kalıntılarını çıkarıyor. 2 litre almıştım bir çok kez temizledim hala da duruyor:cat:

Süper :cat: Fakat camsil'de olay farklı değil mi? O fısfıs şişe camsil tüm cam yüzeyine dağılsın diye zerrecikler halinde büyk bi alana atacak bizim gaz yağını, sadece zincire gitmesi için uygun olmaz bence. Ne dersin?

Gaz yagı janta zarar verir mi?

overrider, sen sadece zincir icin mi aldın gazyagını?

Zincir için aldım ama alaşımlı jantta da kullaabilirsin, lastiği bilemem ama :wiinkk:

hadi kolay gelsin..

Vasco nerden aldın o fiyata? İzmirden mi?

Son düzenleme:
overrider

gazyağını ben de çok aramış fakat bulamamıştım. Zincir temizleyicilerle de istediğim şekilde temizleyemedim. Sonunda motoru yıkadığım otomobil şampuanıyla, sünger yardımıyla yıkadım zinciri. Sonra iyice kuruladım. Hiç su kalmadığından emin olduktan sonra yağladım. Aradan iki hafta geçti hala zinciri kontrol ettiğimde elime siyah yağ kalıntıları değil tertemiz zincir yağı geliyor.

Arkadaşlar uzun arayışlar sonunda Esenyurt'ta ufak bi dükkanda buldum. Çok garip bi adam, satmadan önce genel kültür tarih, coğrafya birsürü sordu. Bilmesem satmayacaktı :)

Litresini 3,5 ytl'ye satıyodu. Bütün soruları bildim diye 3'e aldım. Yine de bana pahalı geldi. Standart fiyatı yok mu bunun benzin gibi?

İstanbul'da başka biryerde satılıyor mu acaba? Eski başlıklardan okuduğum yerler kapanmış falan olabilir. Gittim bulamadım.

Bildiğiniz yerleri tarif ederseniz sevinirim.

5 litre aldım, 40 numara yağlıboya fırçası ile temizliicem. Kaç defa temizlemeye yeter acaba?
Bende ESENYURT ta oturuyorum, nerde buldun tam olarak tarif adres telefon verirmisin. Ben 1,5 litre ile 3 aydır temizliyorum, sanada 6 ay yeter.

Bende ESENYURT ta oturuyorum, nerde buldun tam olarak tarif adres telefon verirmisin. Ben 1,5 litre ile 3 aydır temizliyorum, sanada 6 ay yeter.

Esenyurt lisesinin var onun oralarda bi düğün salonu var. SAlonun hemen bitişiğinde ufak bi dükkan. Çalışmadan gitme, bi de adam ne derse evet diicen, yoksa satmaz harbiden :)

Esenyurt lisesi var onun oralarda bi düğün salonu var. Salonun hemen bitişiğinde ufak bi dükkan. Çalışmadan gitme, bi de adam ne derse evet diicen, yoksa satmaz harbiden :)

1,5 litre sana 3 ay gittiyse bana 5 litre normalde 10 ay gider. Niye 6 ay dedin? Ben çok mu pis kullanıyorum yani? Ne demek istiyosun? ::):wiinkk:

Son düzenleme:
abiler petrol ofisinin internet sitesinde yakıt fiyatları yazan bir link var günlük il il yazıyorlar. gaz yağının da standart fiyatı yazıyor diye hatırlıyorum. diğer benzinliklerde de + - üç beş kuruş oynayabilir. ama bir arkadaş 6,50 demiş o da harbiden yağlı kazıkmış yani.

Eyvah!!! Ben oring zinciri BENZİN ile yıkamıştım 1 ay önce Fakat herhangi bir sorun yok Boşluk felan oluşmamış. şimdilik bir sıkıntı yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar